~21~

1.5K 87 7
                                    

První den práce... Všechno probíhalo hladce a to jely jsme na plné obrátky od tří hodin odpoledne do deseti večer. Docela zabíračka ale za ty prachy nám to opravdu stojí. Naši kolegové byli opravdu moc hodní a když jsme něco nevědeli hned nám pomohli. Byli fakt moc fajn. Ale musím uznat, že jsem ráda, že jsem si vzala velkou svačinu, toho jídla kolem... Nemám slov.

***

"Konečně konec!" Oddychla Ell když se dopla knoflík u svých civilních kalhot. Civilních protože v práci musíme nosit uniformy. 'Uniformy'.
"Jsem tak utahaná." Vzdychla jsem a nasadila jsem si brýle, které normálně nenosím, protože nosím čočky.
"Už se těším do postele."
"Taky!"

***

Jen jsme došly domů plácly jsme sebou do postele a já se ani nevykoupala a hned jsme usnula.
Ráno jsme vstávaly v půl desáté a daly jsme si já Ell a Kate snídani. Táta už byl v práci a nás odpoledne taky čekala práce. Docela jsem se tam těšila. Poznaly jsme spoustu fajnových lidí a hlavně ta práce není vůbec špatná. Nevím tedy jestli to tak měla i Eli ale já jo.

"Kde si dáme oběd holky?" Zeptala jsem se.
"Něco uvaříme! Třeba palačinky!" Navrhla Kate.
"Dobrá... Máme suroviny?"
"Jdu se kouknout." Oznámila Ell a zmizela někde v kuchyni. Po chvíli se ozvalo hlasité Neeee! Já i Kate jsme sebou trhly.
"Co se děje?!" Přiběhly jsme s Kate do kuchyně.
"Nemáme mouku a sirup!"
"Vzhůru do tesca!" Zvolala jsem a všechny jsme si to namířily do předsíně. Obuly jsme si boty a vyrazily jsme do obchodu.

***

Když jsme přišly k obchodu vzaly jsme si nákupní vozík a posadily jsme Kate dovnitř.
"A co třeba si nakoupit trochu víc věcí?" Zachychotala se Eli.
"Na co tím narážíš?" Zasmála jsem se.
"Koukej." Eli zajela s vozíkem k regálům se sladkosmi. "Uděláme si speciální palačinky." Začala bez přemýšlení házet věci do vozíku. Kate je tam rovnala a smála se.
"Dobrá, jak myslíš!" Začala jsem z regálů vybírat ty nejlepší bombóny a čokolády. Byla to fakt sranda! Košík se nám rychle zaplnil a tak jsem už šly zaplatit.

"Budete mít nějakou oslavu?" Zeptala se prodavačka když nám pomáhala s věcmi do tašek.
"Ne ne, jen oběd." Prodavačka se trošku zděsila.
"Ah, aha." Usmála se a už jsme radši nic neříkaly.

"A jde se vařííít!" Zastrčila jsme si za kalhoty utěrku a Ell s Kate si vzaly zástěry.
"Můžu milchat?! Prosím!!" Hulákala na mě Kate a já jí umlčela až když jsem jí podala vařečku.

Udělaly jsme nejprve normální těsto na palačinky a pak jsme ho rozdělily do tří misek. Do jedné směsi jsme daly čokoládu, do druhé jsme nasekaly gumídky a do třetí jsme rozmačkaly sušenky.

Bylo to tak dobrý! -Ano, užírala jsem těsto.
Jelikož neumím moc dobře obracet palačinky dělala to za nás Ell. Nechápu jak to dělá. Asi to někde trénovala... Určitě!

Naservírovaly jsme nejprve první čokoládovou vrstvu a na ní jsme natřely nutellu, potom jsme položili další vrstvu a na ní jsme dali šlehačku a na to vše jme daly ještě dalši vrstvu a to celé jsme zalily sirupem.

Musím uznat, že to byl můj největší sladký hřích v mém životě. Vždycky jsem se snažila se sladkému jídlu a prostě přecpávání se vyhýbat. Po každém jídle hned přibírám... A to se mi opravdu nelíbí. Eli mi ale vždycky říkala, že by byla radši kdybych i trošku přibrala. Nelíbí se jí totiž jak mi je vidět pánev a spodní páry žeber.

***

V práci to bylo opět moc fajn až na to, že nám dneska už nikdo nepomáhal a musely jsme si poradit sami. Všechno jsme ale na štěstí zvládly. Byly jsme ale strašně utahané a tak jsme si doma ani nedaly večeři a hned jsme se šly vykoupat a spát.

-Tato kapitola byla asi trošku o ničem ale rozhodla jsem se, že přeskočím část životů Ross a Ell až k nějaké zajímavé události o které by stálo za to napsat :) +když jsem se před časem rozhodla opravit chyby, netušila jsem, že budu mít tak málo času a tak se omlouvám, že zbytek kapilot už opravených nebude

OnaWhere stories live. Discover now