19. BÖLÜM

9K 265 47
                                    


Sahilde 2 paket bitirdikten sonra yavaş adımlarla eve doğru gitmeye başladım. Adımalarım birbirini takip ediyor kulağımda çalan Del Rey içime huzur dolduruyordu. Eve vardığım da ses çıkarmadan eve girdim. Annemle karşılaşmak şuan isteyeceğim bir şey değildi. Beyaz benim aksime iç açıcı salonda elinde dosyalarla her zamanki şık ve güzel halini umursamadan odama girdim. Hangi insan daima bu kadar şık güzel ve bakımlı olabilirdi ki. Annem kendine o kadar dikkat ederdi ki asla kötü görünmezdi. Yatakta uyurken bile şıktı o.

Odama giden merdivenleri çıkarken mideme aniden gelen bulantıyla olduğum yerde durdum. Midemin şiddeti artan banyoya doğru koştum. İçimde ne varsa dökerken uzun zamandır 2-3 defa kustuğum aklıma geldi. Ya üşütmüş ya da içtiklerim yüzünden olmuştu.

Hatta sabahtan beri aç karnına içtiğim sigaralar yüzündendi.

Elimi yüzümü yıkayıp ağzımı çalkaladım. Banyodan çıkıp odama geldiğim de çok bitkindim. Kendimi yorgun hissediyordum.

Yemek yersem kendime gelecektim. Fakat yemek hazırlayacak halim yoktu.

Telefonuma baktığım da 87 arama 17 mesaj gördüm. Aramaların 60 tanesi Masaldan 1 Baran 1 Buğradandı. Geriye kalanların ise ismi yoktu. Mesajlarda nerde olduğum ile ilgiliydi. Masala merak etmemesi için mesaj atarak üstümdekileri çıkarıp iç çamaşırlarımla uykuya daldım.

Sabah uyandığım da halsiz hissediyordum kendimi. Banyoya gidip kısa bir duşdan sonra bu soğukta umursamadan siyah şort ve üstüme siyah Üzerinde fuck of yazan uzun kollumu giyip ceketimi üzerime aldım. Mutfağa gittiğim de ilk defa düzgün bir kahvaltı hazırlandığını gördüm şaşırmamla tanımadık bir ses duydum.

''Merhaba Alisa hanım. Beni anneniz tuttu işlerin yoğunluğundan dolayı ev işlerinde ben ilgileneceğim'' 30 yaşlarında ki kadına tebessüm edip uzun zamandır yemediğim yemeği yedim. Nerdeyse 1 gündür yemek girmeyen midem bayram ediyordu.

Yemeği bitirip elimi yıkadım. Botlarımı da giymemle evden çıktım. Çantamın içinden anahtarımı çıkarıp motorumun başına geldim.

Benim güzel kızım.

Oku sesli bir şekilde girip dikkatleri üstüme çekerken Masallara bakmadan okulun içine girdim. Okulun kapısını açarken yansımamdan farkettiğim üzere göz altlarım şişti.

Umursayamazdım ben umursamazdım. Sınıfa girdiğimde Baran ve Buğraların olmadığını gördüm. Yerime oturduğumda bana dönen gözler önüne dönmüştü. Ben Alisa Demirdim. İnsanlar benim moralim bozuk olduğunu bile farketmemişti. Çünkü ben her zaman böyleydim. Gülmez en fazla tebessüm ederek karşılık verirdim.

Sınıfa Masalın gelmesiyle gözlerimi sıramdan ayırıp ona baktım.

''Günaydın canımın içi'' sarılmasına karşılık verdiğim de durumumu anlayıp sessizce baktı. Samimi bir şekilde üzgünüm dercesine tebessüm edip önüne döndü. Eskiler geliyordu aklıma delirecek gibi oluyordum. Çok duygusal olduğumu hissediyordum şu aralar. Baranların gelmesiyle Buğralar da arkalarından girdi. Buğranın önünde kardeşime benzeyen çocuğu gördükçe sinirim bozuluyordu.

''İyi misin ? Çok solgun gözüküyorsun Alisa. Yardım edebileceğim bir şey var mı ?'' Buğranın halimi sormasıyla tebessüm ettim. Beni düşünenler de vardı ya.

''İyiyim ben her zaman iyiyim sadece yorgunum.'' gülümseyip ellerimi ellerinin içine alarak küçük ama sıcak bir öpücük kondurdu ve önüne döndü.

Beni etkileyebileceğini sanıyordu. Sadece etkilenmiş gibi yapardım. Şuan onlarla ilgilenebilecek halim yoktu.

Tatlı yüzlü minyon tipli bir kadının derse girmesiyle ugultular biran da kesilmişti.

Karanlık Taraf ♊Where stories live. Discover now