55. Zlomyslná příroda

1.2K 75 7
                                    

VESELÉ VÁNOCE!! :DD <3 Sice ten díl není nijak vánoční, ale je to můj dáreček pro vás :3

,,Přemýšlela jsi už, kdy by jsi tak chtěla naší svatbu?" Koukl na mě s jiskřičkami v očích

,,Trochu jo a napadlo mě to nechat nějak na jaro. Kdybychom to začali chystat už teď.. vyšlo by to nějak na zimu a to by se nelíbilo asi ani hostům" vysvětlila jsem mu a čekala na jeho názor

,,Jak si přeješ. Chceš jaro? Máš mít jaro" společně jsem se dnes už asi po padesáté zasmáli

,,A kde? Chtělo by to něco speciálního a výjimečného. Nějaké místo, které pro nás oba hodně znamená a máme tam krásné vzpomínky" Ptala jsem se teď já. Harrymu se blýsklo v očích, takže ho samozřejmě něco napadlo. Mohla bych se svou představivostí vidět takovou tu žárovičku, jak mu blikla u hlavy..

,,Tak povídej" vyzvala jsem ho a zastavila se.

,,No.. říkala si nějaké výjimečné místo a to vlastně máme" řekl a také se zastavil

,,A dál?"

,,Zamysli se. Kam vždy chodíme? Kde máme naše malé zázemí, poradím ti, o kterém nikdo neví" pomáhal mi a mě to hned došlo

,,Palouček?" Ujistila jsem se

,,Samozřejmě, že palouček! Představ si to.. bylo by to kouzelné" začal se strašně moc usmívat

,,To máš pravdu, ale už by nebylo tajné" pousmála jsem se

,,Kdo by tam asi tak potom jezdil? Můžeš být v klidu.. to místo bude stále jen naše" obejal mě

,,Tak fajn! Já vybrala kdy, tak ty zase kde" opět jsme se dali do chůze a na terase zaklepali na dveře. Po chviličce nám otevřel rozesmátý Louis a hned nás táhl dovnitř

,,Co je brácho?" Ptal se ho hned Harry

,,Niall dneska perlí! Vám povím" táhl nás dovnitř

,,Hele kdo se po dlouhé době ukázal!" Tlemil se na všechny strany Loui. Doslova nás posadil na postel a přisedl si k nám.

,,Co náš blonďatý kamarád zase provedl?" Zajímal se Hazz

,,Ty vole!" Začal nám Louis vyprávět

,,Nejdříve se tady začal prát s Liamem o čokoládovou tatranku, která nakonec skončila prohozená oknem, takže z ní neměl nakonec nikdo nic. Pak se tady malém udusil chipsama a když už jsme si mysleli, že je to všechno.. zakončil to tím, že úplně neskutečně spadl z postele, když se začal nehorázně tlemit po Zaynovo vtipu. Prostě jak se zaklonil, tak přepadl a ten-ten pohled na něj!.. a-a jeho výraz.." začal se opět neskutečně smát a určitě si během svého vyprávění všechno živě představoval. I my s Harrym jsme se začali smát, protože jsme přišli opravdu o úžasnou podívanou. Sám jmenovaný se smál sám sobě a na tvářích měl náznak červeně.

Kolem dvanácté jsme si zašli na oběd.. byli výborné zapékané těstoviny. Pak jsme se, ale vrátili ke klukům do chaty a pokračovali ve své komunikaci. Celé odpoledne jsme se skvěle bavili a ani si nepamatuji, kdy naposledy jsme takhle seděli všichni společně.

Bylo něco okolo šesté podvečer, když hlavní vedoucí svolávala všechny táborníky našeho oddílu.

,,Menší oznámení pro vás , tedy hlavně pro ty odvážné. Možná, že jste na to už stáří, ale přece nepohrdnete starou dobrou ,noční bojovkou' na kterou je dnes večer ideální počasí. Proto jsme se rozhodli, že ten kdo bude chtít, dnes večer má možnost. Přesněji budete v deset u ohniště" řekla a i s tím se otočila a odešla. Naše skupina se tedy opět vydala zpátky a hned jak se za námi zavřeli dveře, spustila se okamžitě diskuze.

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora