69. Trocha toho křtění

1.2K 59 6
                                    

Minule jste četli.. ->

,,A už zítra večer si pokřtíme ložnici" zašeptal jsem jakoby mě mohl někdo slyšet.

,,Harry! Teď jsem se vrátila z porodnice a ty chceš abych se tam jako hned vracela?" Zasmála se

,,To se zase nějakou dobu nestane" ujistil jsem jí.

,,Teď se pojďme vrátit do vily.. zbytek tam už na nás čeká. A nás čeká stěhování" zamkl jsem, klíče schoval a mohli jsme vyrazit zpátky..
___________

Cesta od našeho nového domu do vily autem trvá zhruba patnáct minut. Zaparkoval jsem na svém obvyklém místě, vzal jednu sedačku, Mell druhou a po kamenité cestičce se vydali ke dveřím. Hned jakmile jsme otevřeli, tak se ozvalo..

,,Vítej doma!" Všichni stáli v předsíni a usmívali se. Byl jsem rád za to, jak to pro Mell připravili. Se všemi se se objala a nakonec jsme si odnesli věci do pokoje.

Dopoledne bylo celkem klidné. Ostatní nám hlídali Julie s Timmym a my mezitím nahoře balili věci. Mell několikrát odběhla dolů nakojit Timmyho nebo Julie a pak se zase vrátila.

,,Mell!?" Niall rychle přišel do pokoje a před sebou držel Timmyho

,,Ano?" Zeptala se ho s úsměvem na tváři.

,,Timmy tak trochu, jak to říct slušně... smrdí" řekl a u toho se šklebil. Chytil jsem obrovský záchvat smíchu z pohledu na něj.

,,Když ti to přijde tak vtipný, tak si ho vezmi a přebal" podal mi ho do rukou a stoupl si zase o kus dále. Jen jsem pokrčil rameny a položil ho na přebalovací pult. Timmy měl opravdu trochu naděláno v plínce, ale to není nic co bych já a můj žaludek nezvládl. Spokojeně jsem se otočil na Nialla a s Timmym a plínkou odešel dolů. Chtěl jsem si dát chvilku pauzu, napít se a posedět.

Došel jsem do kuchyně, kde jsem vyhodil plínku a stále s Timmym v náruči si natočil skleničku vody. S velkým úsměvem jsem se posadil na barovou stoličku a pozoroval dění v obýváku. Skoro všichni byli okolo Julie a dělali na ní různé obličeje.

Upřímně.. v tuhle chvíli jsem chtěl vědět co si asi tak myslí.

,,Nad čím přemýšlíš?" Vyrušil mě dotek na mém rameni. Mell.

,,Vlastně tak nad vším" mávl jsem rukou.

,,Dobře.. pojďme balit. Máme tam ještě několik věcí" usmála se. Přikývl jsem, položil vedle Julie Timmyho a vydal se nahoru balit.

*****
Ještě večer jsme všechny ty krabice navozili k nám a ve vile si nechali jen to nejdůležitější na noc a druhý den. Mojí ložnici, jsme se dohodli, že necháme tak jak je, kdyby se náhodou naše návštěva někdy protáhla. Zároveň to byl i dětský pokoj. Jednoduše jako bych tam stále bydlel.

Hned jak jsme uložili děti do jejich postýlek, šli jsme ještě na chvíli dolů za ostatními. Trochu jsme popili, ale po asi hodině, nevím přesně, jsme s Mell šli spát.

Ráno:

No.. Ráno bylo docela hektické. Naše dětičky sice byli celou noc v klidu, ale za to ráno se nám to rozhodli vynahradit.

Probudili se už okolo půl šesté, oba jako na povel začali plakat a my s Mell se je snažili uklidnit co nejrychleji, aby neprobudili i celý zbytek domu.

Sledoval jsem Mell jak nejdříve nakojila Julie, mezitím jsem utěšoval Timmyho a pak se vyměnili. Nakonec se nám je podařilo uklidnit a oni plně sytí opět usnuli.

Nečekaní táborníci ! ✔ | HSKde žijí příběhy. Začni objevovat