College

7.5K 202 56
                                    





Jeg går på en sti, der fører op til den store gamle bygning med min store taske over skulderen. College, så er jeg her.

Der render folk rundt med deres bøger og skole tasker overalt i solskinsvejret. Og man skal også nyde solen når den er her, det er ikke fordi det er mega varmt, men solen er fremme og det er en sjælden ting i England. Her ser ellers meget hyggeligt ud. Alting udendørs ser velplejet og grønt ud, skolen ser ud som alle gamle store skoler nu gør og folk her, ser ud til at være mere modne end dem i high school. Jeg siger ikke at jeg var mere moden end andre i high school, nej, overhovedet ikke. Hvis noget - var jeg den mest umodne. Men det er fantastisk at være ude af high school, eller som danskerne kaldte det - gymnasiet. Her i college er den sociale rank og opførsel anderledes, nu har man ligesom taget et stort valg i livet og man er ligesom blevet voksen.

Jeg starter en måned inde i sæsonen, bare fordi jeg ville holde en lille pause før det er i skole og stresse min røv af, igen. Det er ret svært at få pladser på det her college, så vi søgte plads et år før. Og på grund af min gode high school karakterer, fik jeg lov til at holde en måned længere pause end andre.

Ja, jeg har ændret mig det sidste år i high school. Der går ikke et år uden man har ændret sig bare en lille smule. Måske har jeg bare forandret mig mere end de fleste har, det hele skete efter Cody flyttede her til London. Jeg har lyst til at grine bare det jeg tænker tilbage på ham, oh god, han var så cliché og det samme var jeg.

Men fuck alt det; COLLEGE!! Hvilket betyder mere fest og sjov til mig og selvfølgelig mere skole, og måske nogle lovers? Hvem ved. Måske har mit udseende ændret sig meget, men min personlighed forbliver den samme. Eller jeg havde lige det år i high school hvor jeg var en komplet røv, altså virkelig, i bunden af en stor tank med gødning. Skole har aldrig været det store problem for mig, og for at sige det pænt er jeg faktisk temmelig genial. Efter min mening, og ja tro det eller ej, jeg har mødt folk der synes anderledes.

Nu er jeg i London. Jeg tager en dyb indånding - ny frisk start. King's college London, det er det college jeg skal gå på; man skal have et ret godt High School diplom får at komme ind, og det har jeg. Jeg har altid drømt om at komme ind her, så da jeg fik brevet om at jeg var accepteret; sprang jeg rundt med min familie.

Savner fanme min søster allerede. Og Amy, Sasha og Fran... Mine bedste venner.

Jeg tager en til dyb indånding, men denne gang, ind ad næsen. Jeg skal bare fokusere på college og at have det sjovt. Det var ikke lige frem så svært som jeg havde troet, altså at rejse væk fra Amy, Sas og Fran. Vi drev lidt fra hinanden. Eller rettere sagt: jeg lavede noget dumt shit, og de fik nok af mig. Men vi sagde selvfølgelig farvel, og vi begyndte også alle at græde. Men det var ikke hårdt på den måde det burde have været. Jeg fik også sagt undskyld for at være sådan en skødesløs teenager. De skulle alle tre på samme universitet i Danmark, men jeg har drømt om det her så længe. Kings College. Der er ingen vej tilbage nu.

Jeg går og læser min information jeg har fået tilsendt, du ved hvor jeg skal bo, mine timer og et kort over campus. Min fakultet er Life science & Medicin. Ja det skulle man ikke tro, men det interessere mig faktisk sådan noget med medicin og biovidenskab.

Om mandagen har jeg kun fire timer, og fredag har jeg fri hele dagen, gudskelov for det, ellers skal jeg være aktiv fra klokken ni til 4 hverdag. Undtagen lørdag og søndag selvfølgelig.

Det sted jeg skal opholde mig, hedder Strand. Nå, men jeg finder min vej til værelset, som jeg skal dele med en anden pige. Jeg kunne selv vælge et for mig selv eller dele. Jeg valgte dele, bare så jeg ikke er helt ensom og alene de første dage. Og egentlig også lidt, så jeg kan have nogen til at få mig til at lette røven i stedet for bare at se netflix 24/7. Jeg håber hun er chill, eller at vi i det mindste har en ting til fælles. Det ville være rart.

Eighteen *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now