(Drunk in the morning)

2.3K 79 32
                                    


Jeg tager en til sip af min øl da jeg er færdig med at grine af Clara's joke.

"Okay okay! Jeg har også en joke," siger jeg med en finger i vejret.

"Okay, give it to me"

"Hvorfor krydsede kyllingen vejen?" Spørger jeg og holder mig selv for munden for at stoppe min fnisen. Hun laver en underlig bevægelse, som nok var et skuldertræk af en art og siger, "det ved jeg ikke?"

"For at komme over på den anden side!" Skriger jeg og klasker mig selv på låret af ren fryd. Clara falder ned på gulvet og lyder som et indhalerende æsel. Da vi er færdige med at grine af det, siger hun pludseligt og spontant: "Skal vi ikke tage en taxi?"

"Jo forhelvede!"

Og så tog vi en taxi, indtil vi ikke gad at køre mere. Vi var begge i klædt hyggetøj. Vi havde de samme grå jogging bukser på, og jeg havde en sweatshirt t-shirt ting på. 

Vi var gået syngende ned ad gaden, til vi mødte to street dansere. Der stod omkring fem til seks mennesker, men ikke meget mere. Mig og Clara var vildt imponeret og vi klappede og hujede af dem. En af drengene viftede os hen, så vi kom klappende ind til hvor de dansede. Jeg kan ikke huske sangen, men den var god. Vi begyndte at danse med, og jeg er ret sikker på at det ikke så godt ud. Der var ihvertfald en kylling dans husker jeg. Der kom vidst ret mange mennesker og så på.

Det endte med at vi gik videre, og tog ind på en bar og drak nogle øller. To mænd forsøgte at lægge an på os, men jeg husker at jeg skubbede ham jeg snakkede med's ansigt væk, da han prøvede at læne sig ind efter et kys. Jeg smilede like sorry, og han respekterede det og skrev sit nummer på et stykke papir og gav mig det. Clara fik også ham den anden's nummer, så vi så på hinanden, krøllede papiret sammen og smed det.

Vi gik vidst nok videre ned ad gaden, mens vi begge røg en cigarette. Clara ryger overhovedet ikke, så vi var virkelig fulde. Folk så afstødt på os og gik i en bue uden om os, men det påvirkede os ikke det mindste. Vi besluttede os for at gå ind i en tøjbutik og købe to kjoler og to par sko, som vi prøvede at bytte med vores gamle tøj. Men det måtte vi ikke, så vi købte dem bare normalt på kredit kort. Dem skiftede vi så om til, en rød og en sort og vi begge havde sorte stilletter på.

Jeg ved faktisk ikke hvad der blev af vores andet tøj, hvilket er mega lort, for jeg elskede det tøj og især skoene..

Jeg husker ikke rigtig hvad der så skete- jeg tror vi fandt nogle gamle cykler på en lille gade og forsøgte at cykle, men vi blev ved med at falde, så den idé var hurtigt af vejen. Der var faktisk også nogle der spurgte os, om vi ville med ned til sådan en rimelig VIP club eller noget i den retning. Og jeg er ikke sikker, men jeg tror de drenge var kendte på youtube eller noget med musik? Anyways, vi tog med dem til denne nice club og blev lukket ind. Vi dansede, drak, grinte og jeg kyssede åbenbart en der hed Joe. Han var ret pæn, og sikkert en god kysser. Jeg behøvede ikke at have det dårligt over at jeg kyssede ham, mig og Ezra var trods alt ikke kærester. Vi legede bare, hvis man kan sige det sådan.


Jeg vågner op ved at en solstråle skinner mig lige i øjnene, jeg ligger lidt og ser ud af vinduet. Det er et stort vindue. Jeg har ikke et stort vindue.

Jeg sætter mig op i sengen og ser rundt. Ved siden af mig ligger Clara med halvt åben mund og lidt savl ud af mundvigen. Her er lyst overalt, hvidt på hvidt. Det er et hotel? What the actual fuck? Hvad... Jeg har en hvid morgenkåbe udenpå min kjole. Oh my god jeg troede lige jeg havde haft en trekant med min bedste ven, men jeg er ikke nøgen, tværtimod. Jeg sveder faktisk også en lille smule, og her lugter ikke godt. Jeg bliver aldrig fuld igen. Never. Jeg rusker i Clara, så hun vågner med et ordentlig snork. 

"Hvad ville du?" Spørger hun surt. Hendes hår er helt ad helveds til. 

"Vi må hjem nu, inden der kommer nogen," siger jeg. Hun opdager pludselig at vi ikke er hjemme, så hun mumler "oh shit" og derefter tager vi vores hæle i hånden og går "the walk of shame" ned på gaden. Vi ved ikke hvor vi er, overhovedet, men vi klarede det ned på gaden, selvom der er vildt mange mennesker. Vi var på The Montcalm Marble Arch? Holy... Det er et fucking dyrt hotel.

"Oh my god jeg hader det her," siger jeg og hentyder til alle de bedømmende blikke fra menneskerne. Clara får fat på en taxi med hendes vinkende arm, og vi sætter os ind da den stopper. Vi ser fucking slutty ud, morgenkåber, sex hår og skoene i hånden. Men mine fødder gør pisse ondt efter de her højhælede. Men jeg har god smag for tøj når jeg er fuld - tænker jeg og ser på skoene og min kjole.

Oh og vi stjal morgenkåberne.

#thuglife

Men de er fucking comfy.

Hele turen hjem prøver jeg at komme i tanke om, hvem vi kunne have taget hjem med? Personen gav os et sted at sove, og jeg lagde faktisk mærke til, at der var redt op på en sofa. Så personen ofrede sin seng for os, og gav os kåber på og puttede os i seng. Jeg får næsten lidt skyldsfølelse af bare at forlade værelset uden et tak. Det var nok ham jeg kyssede med, Joe. Åh gud hvor er vi stupide.

"Det må have været den dummeste idé du nogensinde har haft," siger jeg til Clara.

"Hvad?"

"At tage fulde ind til byen, det kunne have gået så galt."

"Nu har vi da en historie at fortælle," svarer hun og prøver at rette sit hår, i et lille spejl hun lånte af pigen der kører os. 

"Én ud af mange," tilføjer jeg og puster ud.

Eighteen *AFSLUTTET*Where stories live. Discover now