Tak Ross...zaujímavé

191 15 4
                                    

Ahojte...prepáčte že kapču pridávam takto neskoro, ale vážne som dnes nestíhala. Ak sa vám páči zanechajte komentik alebo vote, ďakujem :))

Pohľad Angee-
,,Ale?"

,,Ja som sa asi zamilovala," sklopila hlavu do dlaní a povzdychla si.

,,Veď tvoje úžasné...prečo si potom smutná?" pohladkala som ju po chrbte.

,,Keď vidím čo sa deje teba...ty chodíš s Rikerom a stále vám nedajú pokoj, navyše neviem či má Rocky chce," zdvihla hlavu no hneď ju vrátila naspäť.

,,Ver mi....chce," usmiala som sa.

,,Neviem kde berieš tu istotu, ale si najlepšia morálna podpora akú som kedy mala."

Objala som ju, Nie som morálna podpora, ale kamoška no keď to tak berie budem aj to:D

Vypili sme káfíčko a šli do obchodov, kúpili sme snáď všetko, od tričiek, overálov, tenisiek snáď až po ponožky a plavky. Keď sme zaplatili ešte sme si sadli na jeden Bubble tea a šli domov.

Alicia ide k nám, takže bude sranda. Zobrali sme tašky a šli ku autobusovej zastávke. Po ceste sme stretli Robina...jedného chalana z našej školy. Bol celí dobitý a pod ľavým okom sa mu črtal dosť veľký mocnel.

„Ahojte," pozdravil nás a sadol si na zem, hlavou sa oprel o sklenený tabuľu na zastávke, „Kto ti to urobil?" spýtala sa ho Alicia, toto určite nemohol nikde spadnúť a zaručene viem že toto je určite od niekoho ruky. Sama som mala také monokle keď ma prvý krát zbil Riker a Ellington.

„Ros... Rocky a Riker," zmenil nejaké slovo, no ja som to nepočula celkom dobre.

„Rocky a Riker?" zasekla sa Alicia.

„Oni dvaja..." prikývol trocha neisto.

„Si si istý, nebol to niekto iný?" vypytovala som sa, nemôžem tomu uveriť. Riker a Rocky....na Rockyho by som to nepovedala a Riker mi sľúbil že sa zmení keď ostanem, ale asi nie.

„ďakujem za info," povedala sklesnuto Alicia a spolu so mnou nasadla do autobusu. Celú cestu bola ticho...až kým sme nevystúpili z autobusu.

Pohľad Riker-
Rocky sa konečne rozkýval, povedal mi že ku Alicii cíti čo si viac ako len kamarátstvo. Niečo iné...prišlo mi to celkom milé a preto sme sa zhodli na tom že by sme babám mohli kúpiť nejaký darček. Ja som kúpil Angee malého psíka na retiazku zo swarovskeho diamantmi. Rocky mal pre Aliciu náramok z červenou šnúrkou a sovičkou rovnako zo swarovskim (obrázok). Obidvaja sme vybrali ozdobné krabičky a dali do nich darčeky. Ešte sme sa museli zastaviť v obchode, mama nás poslala na nákupy. Inak by nás nikam nepustila, tak sme to využili, aj keď tatko nás nechcel pustiť ani tam.

Nakúpili sme všetko z nákupného zoznamu a šli domov, asi z štyrmi plnými taškami sme vošli do kuchyne a položili ich na stôl. Nákup vykladá Ross alebo Rydel, my dvaja sa od toho dištancujeme. Krabičku z darčkom som položil na pult a umyl si ruky.

Rocky už bol dávno hore a čakal na mňa. Ja som sa čo najrýchlejšie vytrepal po schodoch a šiel do svojej izby, šiel som rovno ku oknu a vykukol z neho. Potichu som si predstavoval a dúfal že sa bude Angee darček páčiť, modlím sa aby hej.

Zrazu prišiel k dverám Rocky a sadol si na posteľ, „Koho sleduješ?"

„Nikoho...pozerám sa či sú baby vonku," povedal som a sledoval všetko čo sa vonku pohlo. Keď som si všimol že obidve vyšli von a sadli si na lehátka...teraz je tá správne chvíľa. Čo najrýchlejšie som zbehol dole... samozrejme tak, aby ma nikto nevidel. Keď už som stál pri dverách, niečo som započul... znelo to ako Ross.

Crazy Stupid Love (FF R5+Riker Lynch) DOKONČENÉ ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat