Epilóg

206 22 13
                                    

*O pár rokov*

Pohľad Riker-

“Hovorí sa, že po pár rokoch zabudnete na všetko čo ste dovrzali...čo ste zničili. Možno je to pravda, možno aj nie..“ pomyslel som si, neviem prečo na niečo takéto vôbec myslím. Ubehlo veľa času odvtedy, čo som to spravil. Rovnako aj od toho dňa kedy mi Angee odpustila..

Predsa len päť rokov je dlho...

Jemne som sa prehodil na druhý bok, aby som zahnal myšlienky pripomínajúce mi ten deň..aj keď to už nezmizne nikdy. Stále mi to pripomínajú tetovanie, ktoré si aj tak nechcem dať odstrániť.

Už som nedokázal len tak ležať, chcel som sa ísť pozrieť na toho malého človiečika, ktorý sa tak chichúňal na prízemí. Pomaly som sa postavil, a prešiel k dverám izby. Prišiel som až do veľkej obývačky v ktorej sa ozýval detský smiech...

,,Lukey pozri kto prišiel...ocko,“ ozval sa trošku unavený hlas, ani som sa nenazdal a už ku mne “dobehol“ malý blond chlapček v dupačkách.

,,Tatóó..“ zatiahol nadšene, usmial som sa a zdvihol ho na ruky, ,,Ako si sa mal, poslúchala ťa mamina?“

,,Troškuu..“ uškeril sa, chytil som ho trošku pevnejšie, aby som si mohol sadnúť vedľa svojej lásky. Jemne som malého pobozkal na líčko, ,,Pôjdeme dneska vonka?“ usmial som sa.

,,Áňoo!“ zakričal nadšene, spolu s Angee sme sa zasmiali..jemne som sa k nej nahol a pobozkal ju na pery, ,,Milujem ťa..“

,,A ja teba..“ jemne sa usmiala, zrazu som cítil také jemné šťuchanie do mojej pravačky. Lukeymu sa páčia moje staré tetovanie :D ani sa nečudujem, keby vedel čo tam všetko je..no neviem.

Oprel som sa do gauča, a jemne sa usmial..

“Toto je moja rodina...mám krásneho syna a milujúcu frajerku. Síce sa neplánujeme brať, ale aj tak máme plnohodnotný život..s rodinou sme stále v kontakte, ale obom nám prišlo lepšie sa odsťahovať do Coloráda. Síce je to tu na bode mrazu, ale sme tu sťastný..spolu. Spolu ako rodina..“

Pohľad Rozprávač- (Keďže asi nebudem písať všetky pohľady bude to takto...dúfam, že nevadí)

Presne ako Riker, si všetci našli svoj život...všetci začali žiť to čo chceli.

V slávnom meste sa začal ozývať krik, ,,ELLINGTON A ROSS PREČO SME NASADLI DO TOHTO LIETADLA?!“ zakričala blond baba, ktorá rozhadzovala na letisku.

,,Pretože sem nás poslal Rocky?“ ohradil sa tmavo vlasý chalan.
,,To si robíš piču?“ spýtala sa blondínka opäť.

,,Ja nemôžem za to, že Rocky chcel, aby sme prišli sem..“ zasyčal svetlo vlasý chalan. Nikto pravdepodobne nevedel, prečo sú na obrovskej pláži na Hawaii.

,,Čusák rodinka..“ zrazu sa za vystrašenou partou objavil ich brat, za ktorým prišli .

,,Môžeš mi vysvetliť prečo sme tu?“ zasyčala blondínka.

,,Pretože som zariadil rodinnú dovolenku,“ zasmial sa.

,,Ako tu?“ spýtal sa svetlo vlasý chalan.

,,Yop,“ roztvoril náručie, ,,Tu na Hawai.“ Svetlo vlasý chalan sa nejako dostal do plaviek,  ,,Okey ja idem do vody!“ zakričal a už bol vo vode. Všetci sa zrazu ocitli vo vode, okrem chlapca, ktorý ich privítal.

On jediný sa pozrel na oceán a ponoril sa do svojej mysle “Tak toto je ďalší rok bez Alicii...stále to bolí, že ma tu nechala, ale aspoň my to Angee povedala prečo odišla. A to mi stačí, počul som, že sa s Angee minule stretla a, že sa nezmenila. Bolo pekné počuť, že žije a, že je v poriadku... Niekto si mohol myslieť, že mi zničila život. No pravý opak, ona mi ho zmenila, a tá zmena ma dostala do lepšieho života. Som jej vďačný.. “

Kým bol on ponorený do svojho vnútra, prišla k nemu jeho frajerka. Vtedy, keď bol trošku na dne s Ali, ona ho podržala a dala mu to isté.

,,Rocky si v pohode?“ objala ho zozadu, bol tu s ňou..

,,Oh..áno, len som sa zamyslel. Prepáč Gina,“ usmial sa a jemne ju pobozkal na pery.

,,Dobre tak ideš do vody?“ spýtala sa keď ho jemne potiahla za ruku.

,,Áno,“ usmial sa. Vedela, že myslel na ňu..a nezazlievala mu to. Práve naopak, mala ju rada...síce ju veľmi nepoznala. Ale ak bola niekedy s Rockym zamilovala si ju...vďaka nej ho spoznala.

No a Alicia to mala tiež inak...

Presťahovala sa do milovaného Ria a tam sa usadila...síce si nenašla frajera, ale mala svoj život. Však čo môže byť lepšia ako robiť na rally, vždy to bol jej sen a tu to bol jej rajóň. Milovala tú rýchlosť, a tých ľudí, ktorý ju v tomto spochybňovali poslala ťažko do piče! Povedala chcem to, mám na to, tak to zrealizujem ne?!

“Keď sa Angee narodil syn, požiadali ju o to, aby bola jeho krsná..súhlasila. No vtedy, už Rockyho nevidela, niekedy si hovorila že spravila chybu, že ho nechala v LA. No na druhej strane vedela, že urobila dobre...nebrala to ako zradu a vedela, že ani on“

,,Ali potrebujem pozrieť tento sprostí motor,“ prehlásil chalan s ktorým Ali robila.

,,Idem na to..“ usmiala sa, zrazu keď sa pozrela do vnútra auta. Cítila ako na ňu spadli dlhé vlasy, ,,Nechceš sa ostrihať...Harry?“

Tak toto je koniec...moja prvá ukončená poviedka ♥ dúfam, že sa vám páčila. Každý mal svoj šťastný koniec, každý si to užíval najvác jak sa dalo. Tak a teraz takto VEĽMI VÁM VŠETKÝM ĎAKUJE ZA TO ŽE STE TO ČÍTALI :3 ĎAKUJEM ♥♥♥ táto poviedka má celkovo 5.01K zhliadnutí a 498 vote THANX PEOPLE :D Ďakujem, že ste to čítali :3 dúfam, že budete čítať aj ostané moje výtvory a aj iné, ktoré odporučím alebo tak :´D

🎉 Dokončil/a jsi příběh Crazy Stupid Love (FF R5+Riker Lynch) DOKONČENÉ ✅ 🎉
Crazy Stupid Love (FF R5+Riker Lynch) DOKONČENÉ ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat