Joker, chlast a pravdepodobný decák

269 13 4
                                    

Ahojte, takže konečne som sa dostala k pokračovaniu. Chcela by som ešte upozorniť že kapitoly asi nebudú na budúci týžden vzchádzať. Príde mi totiž návšteva z Ameriky a chcem sa im trocha povenovať. Dúfam že to nevadí a preto dúfam že sa vám bude kapča páčiť.

(PS: na obrázku je Rikerove nové tetovanie)

Pohľad Riker-

„Vrieskal ako baba," pokrútila hlavou Angee.

„Ja viem...bolo to počuť od pláže až sem," zasmiala sa Alicia a aj Rocky. Dobre tak teraz sa na mne smeje aj Alicia, Rocky a Angee. No potom som si spomenul na jednu vec, ktorá mi hneď pokazila náladu. Tatko.

„Rocky mi máme zaracha a tatko je o necelých pár sekúnd doma," zľakol som sa a bežal s Rockym domov. Rozrazili sme dvere a tam nás čakalo nemilé prekvapenie...

V tú ranu ako som vbehol dnu mi do očí padlo ako tatko berie všetky gitary, moje,.Rockyho dokonca aj Rossove.

,,Čo robíš?!" zľakol som sa ja a následne aj človek, ktorý stál vedľa mňa Rocky.

,,Vidím že vám je hudba prednejšia ako škola tak pristupujeme k tomu radikálnejšiemu!?" zavrčal a všetkých tridsaťsedem gitár surovo hodil do auta. Slzy som mal na krajíčku, hneď ako ku dverám prišla mama....hodil som sa jej okolo krku a zasmoklil, ,,Povedz mu niečo!?"

,,Má pravdu...otec len chce, aby ste mali pekný život. Hudba nie je všetko...musíme sa aj učiť," povedala a pohladkala ma po hlave. Cítil som sa ako nesvojprávne decko, ktoré visí na rodičoch. Bože však budem mať osemnásť...som skoro dospelý a už dávno som za seba zodpovedný.

,,Mama ma pravdu...nesmiete zabíjať život takou zbytočnosťou ako je hudba," zasmial sa niekto z poza maminho chrbta.

Ross.

,,Ak nevieš...oco zobral aj tvoje gitary," štekol po ňom Rocky.

,,No a? Ja sa aspoň učím," usmial sa a šiel pred dom...áno učíš, zbije každého bifľoša presne ako my a ten mu padne k nohám a urobí všetko. Všetci sme takto fungovali. Rocky sa už neudržal a chytil ho pod krk. Pritlačil ho k stene a zavrčal ako zúrivý pittbull.

,,Ak si sa ešte neuvedomil, ja ti k tomu pomôžem," usmial sa a chcel mu vrazil, ale tatko ho zastavil krikom a fackou. Priletela rýchlo, prudko a hlavne silno. Rockymu sa hlava otočila o 360* stupňov. Skoro mu doslovne odletela.

,,Zbláznili ste sa! Zaracha až do odvolania...žiadne pofľakovanie. Škola, domov, učiť, spať a zase škola. Ja sa nechcem pozerať ako sa bijete!!? " zhučal.

,,Fajn," odsekol som a pomohol Rockymu vstať. V momente som vybehol hore a tresol za sebou dverami, tak silno že skoro vyleteli z pántov.

Už som sa rozhodol...ujdem z domu. Jediné čo ma tu doteraz držalo bola mama, Rocky, Rydel, Angee a Ell...on vôbec nie je taký ako sa zdá. Chcel sa nám zapáčiť, aby sme ho nechali chodiť z Rydel a preto sa zmenil. Inak fajn...

Teraz ma tu nič nedrží...len Angee. Nechcem ju tu nechať samu, buď pôjde so mnou, alebo to nejako vydržím s rodičmi do dvadsať jednotky a sťahujem sa z LA...ďaleko.

Začal som si baliť veci...pre istotu. Tašku z vecami som hodil pod posteľ a šiel sa osprchovať. Normálne som si pripravoval čo poviem rodičom keď ma nebudú nikde vedieť nájsť...ak sami rozhodnem nechať vôbec odkaz bude tam "Vy ste to chceli!"

Už sa tak aj cítim. Mimo a sám...asi si idem dať spraviť ďalšiu kerku. Už mi pomáha len toto, a ešte objatie a pusa od Angee, tú teraz asi dlho neuvidím. Bolo by fér jej napísať.

Crazy Stupid Love (FF R5+Riker Lynch) DOKONČENÉ ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat