Troška zvláštne ráno a najhoršie prekvapenie.

201 16 4
                                    

Ahojte, takže ako zisťujem prestáva mi fungovať počítač...neviem či fotky alebo obrázky ukazujú, prosím napíšte do komentu či áno alebo nie. Dúfam že sa bude kapča páčiť.

PS: na obrázku je Aliciina motorka, Angee má takú istý len modrú ;)

-Ráno-

Zobudil som sa na to že niekto klope na dvere mojej izby, vyšiel som von a uvidel Rydel ako nervózne podupkáva nohou.

„Čo je?"

„Včera ste zbili Rossa?"

„Hej, ale zbil ho Rocky... ja som do neho len kopol," pretrel som si oči a šiel napäť do izby. Prezliekol som sa a šiel von na záhradu. Už z dverí som videl ako si Rocky hádže loptu o stenu, vyšiel som von a povedal, „Stále ťa trápi Alicia?"

„Bré ráno, a áno stále ma to trápi, keby aspoň videla čo sa včera stalo," sklopil hlavu.

„Videla, Rocky...je to pravda?" spýtal sa dievčenský hlas z poza plota. Keď som natiahol hlavu všimol som si Aliciu.

„Je...to všetko Ross," povedal som a všimol si ako Rocky prišiel nebezpečne blízko ku plotu.

„Ja...nechcel som ho tak zbiť, ale ublížil nám a aj tebe a aj Angee," povedal Rocky...bože on sa snáď bojí že mu Alicia niečo spraví..hihih, ja viem čo mu spraví a facka to nebude.

„Alicia ja musím niečo spraviť," povedal troška zľaknuto Rocky.

„Hm...?" zdvihla obočie. Rocky k nej prišiel bližšie a podal jej škatuľku s náramkom.

„T-to je pre teba," usmial sa, hihih... vyzeral ako ja pred týždňom keď som sa snažil presvedčiť mamu, aby ma niekam pustila. Aj tak to za nič nestálo.

„Jezuuus.. ďakujem," usmiala sa a dala Rockymu pusu na líce, no ja som mal asi micromilimeter od toho, aby som sa nešťal smiechom. Bože tváril sa ako... ako proste on sa smial od ucha k uchu a v očiach sa mu zjavovali maličké iskričky.

„Ste zlatý, ale mňa by skôr zaujímalo kde je Angee...." uškeril som sa a pozrel sa na Aliciu, ktorá sa neviem prečo červenala.

„Hhhh... Angee sa šla prevetrať na pláž, včera dostala od tatka motorku a chcela ju vyskúšať. Ja som dostala podobnú motorku," usmiala sa, a Rocky sa na ňu záludne usmial, „Môžeme ho potom spolu prevetrať, len tatko na ňom niečo dokončuje. Potom."
„YES!?" zakričal nadšene Rocky. Zatváril som sa trocha naštvane, ale aj smutne...chcem Angee späť.

„Riker... je na pláži, kľudne za ňou choď," usmiala sa a pokynula hlavou. Nadšene som sa rozbehol cez dom a zo stalo zdrapil darček. Pri dverách som sa rýchlo obul a bežal ako neriadená strela.

-Na pláži-
Všimol som si že niekto sedí v piesku pri oceáne. Keď som prišiel bližšie...bola to Angee. Pozerala sa do vody a potichu vzdychla, sadol som si vedľa nej a oprel sa rukami do piesku.

„Ja som-" nestihol som ani dopovedať a už som zacítil ako sa ma snaží celého občiahnuť rukami...nešlo jej to. Usmial som sa a hlavu položil na jej rameno.

„Alicia mi všetko povedala...prepáč," povedala a hlavu ponorila do mojej hrude.

„V poriadku...milujem ťa," usmial som sa, neviem či to videla, ale mne to bolo jedno.

„Aj ja..." usmiala sa.

„Inak mám pre teba darček," usmial som sa a z vačku vytiahol darček. Podal som jej ho...rozžiarili sa jej oči, „Pre mňa? Nemusel si."

„Ale musel...ty si to zaslúžiš," uškrnul sa. Otvorila škatuľku a ona mi ho podala, zapol som jej ho okolo krku a dal jej pusu.

„Inak chceš sa previesť?" spýtala sa ma.

„No ani nie..."

„Nehovor, že sa bojíš motoriek. Veď je to ako auto," usmiala sa a potiahla ma smerom k modrej motorke, podotýkam že to bola kawasaki...dosť rýchla a drahá motorka. No jej takto a Aliciin sú automechanici na závodoch takže si to môžu dovoliť, ale ja na to nesadnem.

„Neboj...je to len motorka," uistila ma a podala mi helmu.

„Ja sa nebojím toho.... bojím sa skôr aký si šofér," radšej som si tú helmu narazil na hlavu a pevne sa jej chytil. Asi sa tešila že sa doštím od strachu, takže poriadne dupla. Motorka vyletela dopredu....

'Anjeličku môj stážničku zachráň ma! ' vrieskal som vo svojej hlave, ale vrieskal.

No keď Angee pridala...vrieskla som ako baba.

Po desiatich minútach, keď už som mal plné gate....zatavila pre Aliciinim domom kde stál vysmiati Rocky.

„Čo brácho...zajazdil si si?" zasmial sa.

„Ja- ja..." zakoktával som sa.

„Vrieskal ako baba," pokrútila hlavou Angee.

„ja viem....bolo to počuť od pláže až sem," zasmiala sa Alicia  aj Rocky. Dobre tak teraz sa na mne smeje aj Alicia, Rocky a Angee. No potom som si spomenul na jednu vec, ktorá mi hneď pokazila náladu. Takto.

„Rocky mi máme zaracha a tatko je o necelých pár sekúnd doma," zľakol som sa a bežal s Rockym domov. Rozrazili sme dvere a tam nás čakalo nemilé prekvapenie....

Crazy Stupid Love (FF R5+Riker Lynch) DOKONČENÉ ✅Kde žijí příběhy. Začni objevovat