Chapter 22

363 17 0
                                    

En voor de eerste keer in zoveel maanden krijg ik een antwoord terug van een andere persoon.

• • •

Ik sta op en ga naar beneden zodat ik Mason niet wakker maak. Ik trek mijn dikke pull uit die veel te warm is en maak ontbijt, ik hoop dat Mason nu niet wakker wordt maar het is nog vroeg dus waarschijnlijk zal hij niets zien. Ik zet het brood op tafel en de appelsap en ga zelf zitten. Ik doe snel mijn pull aan als ik Mason op de trap hoor. "Goeiemorgen." "Goeiemorgen." Hij lacht en zit over me. "Ik heb vandaag een afspraak bij Simon dus misschien kan je naar huis gaan.." Ik steek een boterham in mijn mond en zie hem knikken, "Geen probleem." We eten in stilte ons eten op en gaan naar boven, klaarmaken.

~ ~ ~

Ik zucht en open de deur van Simon's kantoor. Hij kijkt me boos aan en toont aan dat ik mag ga zitten. Ik ga stil zitten en kijk hem aan, "Waarom moest ik komen?" "Waarom denk je?" "Dat weet ik toch niet, ik heb het juist gevraagt." Hij kijkt me boos aan, dat had ik beter niet mogen zeggen. "Ten eerste wil ik dat je niet zo'n grote mond zet tegen ons. Wanneer je je mond open doet moet je op je woorden letten. 1 verkeerd woord en je ligt uit de band." Ik kijk hem geschrokken aan, als ik uit de band wordt gegooid, heb ik letterlijk niets meer.. "Harry!!" ik kijk op en zie Simon kijken, "Je laat Louis gerust. Hij vindt je niet leuk, net zoals Liam en Niall. Begrijp dat je het buiten beentje bent en laat de andere gerust. Je doet alleen concerten samen en interviews. Als je je mond open doet tegen iemand over dit gesprek mag je dag zeggen tegen je carrière." "Dat kan je niet zomaar doen!!" "Dan moet je maar eens oppassen!" "Je kan me verdomme niet uit de groep gooien!!" "Als je je lelijke bek nu niet gaat houden kan ik het nu meteen regelen en hoef je hier nooit meer een voet binnen te zetten!!" Ik sta op en mompel, "fucking dickheads." "Wat zei je daar?!" hij had dit niet moeten horen.., "Ik zei niets!" "Verdomme Harry, ik ben je zo f*cking beu!!" "Gooi me dan uit de band!! Oh wacht dat gaat niet, want zonder mij hebben jullie niet zo veel fucking geld!!" Ik smijt de deur dicht en loop boos naar mijn auto die verstopt staat in de paparatzie, "Harry, over wat ging het gesprek?" "We hebben je horen roepen, ga je de band verlaten?" "Ben je nog altijd samen met Louis?" "Wat vind je van Louis's nieuwe vriendin." Ik loop door tot ik de laatste vraag hoor, nieuwe vriendin? "Wat bedoel je met nieuwe vriendin?" Ik draai me om en kijk recht in zijn ogen. "Louis is gespot met Briana Jungwirth!" "Wie is Briana?" "Louis's nieuwe vriendin." "Ik heb nog nooit van haar gehoord.." zeg ik tegen mezelf en draai me terug om. "Kunnen jullie alsjeblieft voor mijn auto weg gaan, ik wil naar huis!" Na 10 minuten toeten ben ik eindelijk op de weg naar huis.

~ ~ ~

Ik krijg een berichtje van Mason, geen idee wat ik moet antwoorden.
Mason: "Kom je vanavond langs bij die vriend waar we gisteren zijn geweest? We geven een feestje! x"
Harry: "Ik weet het niet, ik ken ze niet.."
Mason: "Harry, het zijn ech coole mensen!"
Harry: "Goed, hoelaat?"
Mason: "21 uur."
Harry: "Zal er zijn."
Mason: "Bedankt!"
Ik leg mijn gsm weg en zucht, ik hoop dat ze me niet in elkaar gaan slagen want daar heb ik helemaal geen zin in.

~ ~ ~

Ik trek een blauw, rood hemd aan en een zwarte skinny jeans, ik hoop dat dat goed genoeg is voor vanavond. Ik neem mijn auto sleutels, gsm en geld en stap in mijn auto. Ik rij langzaam naar het vreemde huis, ik hoop dat er water is, anders zou ik geen rem vinden en dronken drinken in een vreemde zijn huis. Ik zucht en druk op de bel, hopend dat Mason open doet. "Harry!" heb ik geluk vandaag.. "Hey.." Hij glimlacht even en trekt me naar binnen. Er zijn niet zoveel mensen maar de muziek is luid genoeg en de drank geurt geeft me een sterk gevoel dat ik vanavond niet veilig thuis kom. "Dit is Quinten, hij woont hier." Ik glimlach even naar de jongen die Quinten heet. Ik voel Mason's hand me meetrekken naar de bar en al direct krijgen we elk twee shots. Dit is geen goed idee maar toch doe ik het en ik heb geen idee waarom. "1 2 3 drink!" Ik giet de glaasjes achter elkaar op terwijl Mason de volgende 3 glaasjes geeft die ik zonder moeite opdrink. Ik voel mijn hoofd lichter worden maar ik kan nog perfect zien hoe James, de jongen die me in elkaar heeft geslagen naast me komt zitten samen met Quinten. Er zijn nog een paar andere mensen aan het dansen maar ze kijken ons wel aan. Dit is geen goed voor gevoel. "Nog een rondje!" "Het spijt me, ik denk dat ik naar huis moet!!" "Komaan Harry, het is gratis!" "Nog 1 rondje!" Mason glimlacht en geeft me nog een glaasje maar 1 rondje worden er 2 en voor ik het weet voel ik mezelf zo licht als een veertje en zo gelukkig als ik kan zijn. Mason en de andere nemen me mee naar buiten, ik bedankt hen voor het brengen naar mijn auto maar in plaats van een graag gedaan waar ik op hoopte voel ik een klap in mijn gezicht. Ik lach en kijk naar hun, ik weet niet waarom ik lach, het doet verschrikkelijk veel pijn maar ik wil alleen maar lachen, gevolg van drinken dus. Ze lachen met me mee, waarvan ik later bedenk dat ze me aan het uitlachen zijn. Ze slagen me een paar keer tot ik op de grond val maar toch blijf ik lachen en ik weet niet waarom. Ik glimlach naar hun terwijl zij me uitlachen maar mijn lach vergaat als ze mijn hemd opentrekken en alles zien.

• • •

3 hoofdstukken vandaag 😏
Ik kan niet updaten tot en met zaterdag omdat ik in Londen ben 🇬🇧

Secrets Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu