033 [M]

5.5K 287 17
                                    

"Hey... Hey yavrum," Jongin aynadan Kyungsoo'ya bakarak söyledi.

Jongin duş perdesini çıplak bedenini sergileyerek henüz açmıştı. Kyungsoo aynadan erkek arkadaşını keserken lavaboda dişlerini fırçalıyordu.

"Hey... seks yapıp delilleri hemen yok etmeme izin verir misin? (Ç/N: Jongin tatlı olmaya çalışarak kelime oyunu yapmışta;; olay kısaca bu ajbsjdkfbch)"

Kyungsoo'nun diş fırçası ağzından lavabonun içine düştü. Kyungsoo ağzının içindeki baloncukları temizleyip ağzını yıkarken Jongin kendi kendine kıkırdamıştı.

"Ne sikim diyorsun?" Kyungsoo yüzünü silerken sordu.

"Dedim ki-"

"Ne dediğini biliyorum Jongin, ama bu ne cehennem? Bunun tatlıca olması gerekmiyor muydu?" Kyungsoo aptal erkek arkadaşına bakarak sordu.

"Sadece bunun havaya sokacağını düşünmüştüm," Jongin akan su damlalarını durdurmak için bir havlu kaparak cevapladı.

"Normal olan her erkek arkadaş sevgilisine arkadan sarılır ve sevgilisinin kıçına karşı sertleşmiş penisini sürter, bir pislik gibi kıkırdarken sevişmek hakkında aptalca sözler söylemez," Kyungsoo söyledi.

"Pekala penisim senin için zonkluyor, Kyungsoo," Bacaklarının arasında neye katlandığını işaret ederek söyledi Jongin.

"Ve bu beni tahrik ettiği için mutlu olmalısın Jongin, yani yatak odana siktirip git," Kyungsoo yola öncülük ederek söyledi.

"Ama henüz duş almadın," Jongin dedi

"Ama zaten kirleneceğiz," Kyungsoo dedi.

"Neden biraz eğlenmek için duşta bana katılmıyorsun," vurgulamak için kaşlarını kıpırdatarak sordu Jongin.

Kyungsoo sırıtan erkek arkadaşına baktı ve güldü. Jongin çırılçıplaktı, yatak odasında devam etmek yerine sevgilisini kendisine katılması için çağırıyor ve dudağını ısırıyordu.

"Böyle daha iyi Jongin," Kyungsoo söyledi.

"Bu kıyafetleri çıkarmak için yardıma ihtiyacınız var mı, Do Kyungsoo?" Jongin sordu.

"Kesinlikle," Erkek arkadaşına doğru kışkırtıcı biçimde yürüyerek söyledi.

***

Oradaydılar - Jongin, Kyungsoo'nun ortaya çıkan kıçında üç parmağını içeri ve dışarı çalıştırırken Kyungsoo duşun duvarından kendisine destek oluyordu. Sarışının özgür eli Kyungsoo'nun kıçını acımasızca okşuyor--arada şaplak atıyordu, her şaplakla hareket ederken etinde bıraktığı izleri izlemeyi sevmişti.

Kyungsoo, Bayan Kim'in işten normalde olduğundan biraz daha geç gelmesini umdu, ama Jongin alt tarafına olan saldırılarına devam ederken düşünceleri yavaş yavaş kayıyor ve daha fazla erotik düşüncelere dönüşüyordu.

"Jongin, eğer beni hemen becermezsen Tanrı şahidim olsun ki--"

Kyungsoo'nun sesi zevk çığlığına dönüşmüştü. Görüşü bulanıklaşmaya başladı ve yoğun zevkle beyaza döndü. Jongin parmaklarını çıkardı ve uzunluğunu tek seferde içeriye itti.

Kendisini içine gömerken Jongin'in topları Kyungsoo'nun kıçına çarpıyordu, ama Kyungsoo hava için soluyorken bacakları hala titriyordu. Kyungsoo kendisini ısırdı ve kendisini sakin kalmaya zorladı.

pregnancy pact / kaisooWhere stories live. Discover now