Capitolul 16

923 52 2
                                    

acest capitol nu este editat. Este in starea lui naturală din 2016)

M.am mai documentat despre criminalul ER. Si am aflat povestr unei fete pe nume Mei

Mei o fata de 17 ani care sa hotarat sa calatoareasca in lume dar din pacate a dat de un tip care a capturat.o aceasta a fost batuta si violata dar politisti au descoperit dupa ani buni ca nu ER a fost cel care a rapito desi acesta a fost inchis deoarece a fost prins cu Mei legata de un scaun,ceia ce nu stiau ei era faptul ca criminalul ER a vrut sa o salveze deoarece amandoi se iubeau unul pe altul in secret. Mei la scos pe criminal din inchisoare imediat ce a fost externata iar acestia au fugit iar Mei a devenit un complice la toate masacrele pe care le comitea ER. Pe data de 13 octombrie 1765 ER a omorat.o pe Mei deoarece a crezut ca la inselat dar Mei nu a parasit lumea de tot deoarece cel cu care la inselat a reanviat.o iar ER vazand ca nu poate scapa ceva a trimiso in "Insula pierdutilor" iar cel cu care a fost inselat ia fost scoasa inima si taiat in 4 iar fiecare parte aruncata in lacuri diferite. The End"

Intre timp in camera lui Daria.

-Copilaros ha? Lasa ca iti arat eu cat de copil sunt!

-Danut stai cuminte.

-Nu vreau...Daria...acum esti numai a mea.

-Dovedeste.o...dovedeste ca iti apartin.

-Gemeni sper sa avem.

Danut ii da jos bluza lui Daria in timp ce o saruta si o intinde in pat punandu.se peste ea si desfacandu.i sutienul si incepand sai maseze sanul drept iar la cel stang facea cerculete cu limba in jurul sfarcului.

Ii rupe chiloti mov cu dantela neagra si cu un trandafir alb desenat la spate.

-Nu stiam ca ai tatuaj cu un fluture pe fund.

-Mai taci!

~~Daria pov~~
Isi baga un deget in mine facandu.ma sa gem de placere iar dupa ce imi saruta pieptul si muscand isi baga limba in vaginul meu si se opreste brusc cand intru in orgasm.

-Daca mai inceput continua!

-Nu...isi musca buza de jos.

Ma incepusem si simteam ca pot sami iau zborul iar acum sa oprit simt ca cad(scz ptr cacofonie)de pe o stanga intr.un lac pana se apropie de mine dar de data asta gol.

Imi feresc privirea de barbatia lui si dintr.o data si.t o durere enorma urmata de placere in scurt timp,era EL intra in mine si iesea cu viteza mica apoi o mare si incetinea si din nou marindo si lasandu.ss intr.un final greu pe mine simtind cum orgasmul ma cuprinde iar el iese din mine dandu.si drumul pe pieptul meu.

-De ce nu inauntru? Parca vroiai copii,spun printre gafaieli.

-pai arati mai bine asa...si in plus mai intai trebuie nunta.

-Raule!

Cred ca aratam patetic dar si seducator,goala intinsa in pat cu picioare desfacute cu lichid care curgea din feminitatea mea si cu lichid le pieptul meu cu forme mari si rotunde(sani).

-A...Daria! De ce lai lasat sa te atinga?! Intra Edgar nervos in camera iar eu imi trag cearceaful pe mine nescotand nici un sunet.

-Calm frate...a fost doar o partida...si trebuie sa recunosc...e buna.

-Daca te mai atingi de sora mea fara permisiunea mea ramai fara cap! incepe sa maraie la el.

-Calm Tarzan!

-Retardati, paraseste camera.

~~Edgar pov~~
Numi vine sa cred ca a facut.o cu nebunul ala,cine se crede sa imi atinga sora? O sa ajunga spanzurat de acoperisul unei biserici. Nu va scapa...de ce Daria il iubeste?nu poate alege ceva mai bun?

Inimă de piatră (În Curs De Editare)Where stories live. Discover now