Capitolul 20

928 45 14
                                    

Ma trezesc dintr.o data inr.o camera albastra unde Pixnmix a inceput sa imi spuna de o poveste din trecutul indepartat unde doi copii au fost logoditi de mici doar fiindca ambele rase au vrut pace, si acelea fiind ingeri lumini si ingeri intunericului(intunecati),cei doi au refuzat sa se casatoreasca deoarece ei se urau dinnainte sa afle ca sunt logoditi. Nici unul din ei nu au fost de acord asa ca sau hotarat ca intr.o noapte sa dispara din peisaj.Fata care era ingerul lumini a vrut sa se sinucida inecata intr.un lac iar baiatul a vrut sa isi dea foc.Parinti lor oricat ar fi vrut sa faca pace nu suportau ideea de asi pierde copii asa ca au renuntat,dar peste cativa ani cei doi ingeri siau transformat ura in iubire treptat dar a fost prea tarziu,parinti lor nu mai erau de acord sa fie impreuna asa ca sau impus

De data aceasta cei doi au fugit de parinti lor si sau retras in pustietate unde au trait singuri inconjurati de iubire,pana cand sau mutat intr-un oras apropiat unde siau petrecut viata si au avut un copil,si anume o fata.

Pixnmix a scos o fotografie din buzunar cu cei doi si fiica lor si am incremenit,copilul ce statea in bratele lor eram eu. Am luat fotogramia in mana si m.am intrebat de ce nu miau spus ce sunt? Le.a fost teama de destinul meu?

Pixnmix a inceput din nou cu povestea, spunand ca parinti iau gasit intr-un final si iau rugat sa se intoarca acasa dar nu au vrut, parinti leau cerut si sa omoare copilul deoarece cand va creste si isi va uni destinul cu un vampir aceasta ar fi avut ca misiune uciderea parintilor si sau temut si au angajat un asasin pentru ai omora si acesta sia indeplinit misiunea luandule viata dar copilul a scapat prin minune de a face cunostinta cu moartea.

-Acum sper ca team lamurit

-Da...Edgar va plati,la fel si bunici mei.

-Babi nu face greseala asta.aparu Babi in spatele nostru dar Pixnmix sa uitat urat la ea iar aceasta a fost inconjurata de fum si facuta sa dispara.

-Ce iai facut?

-Am trimiso sa vada ceva,daca merge bine ne va ajuta.

~~Edgar pov~~

Anastasia cu Pixnmix au disparut,oare unde sunt?sunt ingrijorat.Ma tot plimb pe holurile care stau sa cada sperand ca o sa le gasesc dar fara noroc,deja imi pierd rabdarea si scot un raget la care Pixnmix sa teleportat la el si la plesnit. Iar acesta a ras cand a vazut.o pe Anastasia in spatele lui Pixnmix.

-Deci ai decis sa ma infrunti?

-Da.

-Dami un motivpentru care sa nu te omor.

PARCA numai puteam sa imi controlez miscarile si vorbele,incepusem sa simt o ura si vroiam sa o omor pe Anastasia deoarece s aintors inpotriva mea dar ias fi facut mai rau daca as aveao ca si nevasta asa ca am apucato de mana si am traso dupa mine si am primit traditionala palma urmata de un glont de la Pixnmix si un picior de la Anastasia in burta. Anastasia scoate un cutit si mil baga in inima plecand lasandu.ma intr-o balta de sange,incerc sa intind mana dupa ea dar totul devine negru in fata mea si imi pierd cunostinta.

~~Anastasia pov~~

Nu regret ce am facut ba chiar vroiam sa o fac de mult,dar la cum il cunosc ramane in viata si o sa incerce sa se razbune dar nul va lasa inima sa o faca dar daca ma gandesc pana la urma are inima de piatra.

Imi iau cutitul si il bag in cizma si ma duc dupa Pixnmix,tranversam o padure pana dam de o fortareata si omoram paznici si ne apropiem de camera pe care o aveam indicata si ii bag cutit pajicului care statea in fata usi si ii pun mana la gura ca sa nu tipe,dupa ce cade pe jos lat deschid usa trantind.o iar pe pat era un mos si ma apropii de el soptindui <spuneti rugaciune> si il apuc de gat si il strang,oarecum semana cu mama si nu am vrut sal omor dar lam strans pana am simtit o durere enorma in zona pieptului ,era Pixnmix,ma injunghiase.

-Doi iepuri dintr-o lovitura

-De ce ai facut asta?Parca colaboram..

-Nu am sa te las sa traiesti...nu tiam zis tot,esti destinata sa ma omori si pe mn,adversara ta,dar o fac eu in locul tau .

A dat foc la o perdea si ma lasat acolo plina de sange,oare acesta sa fie sfarsitul?sfarsitul meu? Totul se face negru tot ce am putut vedea erau parinti mei dezamagiti ca nu am oprito si pe Edgar pe jos plin de sange alergand spre mine.

-Anastasia rezista!

-Teai intors...de..ce?

-Daca mor...voi muri cu tine in brate...te iubesc!

-si eu te iubesc...

Acestea au fost ultimele cuvinte,am ramas in bratele calzi ale lui Edgar si am simtit cum podeaua cade si atunci totul a disparut,numai vedeam nimic,numai simteam nici caldura bratelor lui Edgar, miam dat seama...eu...murisem.

Gata si aceasta carte...daca vreti volumul doi sa spuneti ca trag niste fire si iese o poveste misto,Babi e inca in viata si Lidia si alti deci pot gasi ceva.Sper ca va placut cartea si ca nu am scriso degeaba ^^

Pana data viitoare

Bye :* nya

Inimă de piatră (În Curs De Editare)Where stories live. Discover now