4. "Du har ett alldeles för stort ego"

3.9K 113 17
                                    

Riley Moore P.O.V

Dagar har gått och nu är det redan ett nytt år. Julafton firade vi inte överhuvudtaget och nyårsafton firade vi inte speciellt heller. Och nu cirka fem dagar senare är det dags att gå tillbaka till skolan. Skolan, mitt egna lilla helvete. Jag kliver så långsamt jag möjligen kan upp ur sängen och går ner för trappan. Inne i köket sitter mamma med en tidning i sin hand och en macka i den andra. Jag går närmare henne och börjar hosta, vilket snabbt ger mig hennes uppmärksamhet.

"Mamma, jag tror inte jag kan gå till skolan" säger jag i ett försök att låta sjuk. Det är inte första gången som jag gör det, så hon kommer förmodligen inte gå på det. Det något som jag brukar testa de dagarna som jag mår dåligt, alltså ett antal gånger i månaden. Efter att ha gjort det så många gånger har hon slutat gå på det. Sanningen är att mitt immunsystem är otroligt starkt, så jag är nästan aldrig sjuk. 

"Åh nej, vilken otur att du blev sjuk samma dag som skolan börjar" säger hon med en spelad sorg och lägger ner sin tidning. När hon kollar noggrannare på mig gör jag mitt bästa för att försöka se trött.

"Mm" mumlar jag och hostar lite till.

"Upp och gör dig i ordning, du ska till skolan" säger hon sedan och börjar kolla i tidningen igen. Jag stampar så hårt jag kan upp för trappan igen, för att få visa min ilska, dock tror jag inte att hon över huvud taget bryr sig. Min mamma är ärligt talat den envisaste personen som jag träffat. Jag fortsätter bort mot badrummet, nu med en handduk i handen. Precis som jag ska öppna dörren rycks den upp framför mig och jag möts snart av en flinande Ethan. Utan mitt tillstånd glider min blick ner på honom. Han har precis duschat och har endast en handduk runt höften. På hans bröst och magmuskler ser jag små droppar uppdelade och hans hår ser fortfarande ut att vara vått. Ska jag vara helt ärlig känner jag mig riktigt töntig när jag står här och glor.

"Ser du något du gillar?" frågar Ethan flörtiga vilket får mig att hastigt kliva ur min trans.

"Nej, jag ser bara dig" säger jag och försöker smita förbi honom, men han vägrar att flytta på sig.

"Det där gjorde ont" säger han med lekfull nedstämdhet.

"Vad synd. Akta på dig, jag måste duscha!" säger jag allvarligt. I vanliga fall skulle jag putta honom men, ja det känns inte som rätt tillfälle just nu.

"Jag flyttar på mig om jag får följa med dig" flinar han och tar några steg närmare mig, så att vi är endast några centimeter ifrån varandra.

"Låter som ett frestande erbjudande" viskar jag, tillräckligt högt för att han ska höra mig. Jag kollar sensuellt ner på hans läppar och lutar mig närmare honom, snart gör han precis som jag. Precis som han är på väg att snudda vid mina läppar smiter jag förbi honom och in till badrummet. Jag vänder mig mot hans förvånade ansikte och säger:

"Jag måste tyvärr tacka nej, kanske en annan dag" säger jag, blinkar mot honom och slänger sedan igen dörren med en suck.

Efter en lång uppfriskande varm dusch kliver jag ut , piggare än vanligt. Jag öppnar upp badrumsdörren, endast iförd en handduk, och kliver rakt in i Ethan. Väldigt förvånad. Jag upptäcker att han den här gången har på sig en lätt marinblå t-shirt och ett par svarta jeans.

"Du kan inte mena att du stått här och väntat?" suckar jag och tar ett fastare grepp om handduken som jag har runt mig.

"I dina drömmar" flinar han och studerar mig, som jag tidigare gjort med honom. Jag blir genast obekväm och skiftar min ställning.

Double TroubleWhere stories live. Discover now