Özel Bölüm

679 59 26
                                    

Luhan ve Minseok uzun süredir evlerinden ve şirketten uzaktaydı. Minseok'un Luhan'a verdiği söz nedeniyle Luhan canı ne isterse onu yapıyordu, Minseok da buna karşı çıkmıyordu, çünkü Luhan mutluydu.

Neredeyse yirmi gün olmuştu, Luhan'ın kolundaki dikiş ve sargılar alınmış, kolu sapasağlam sayılırdı. Fakat Luhan boşanmak ya da gelecekleri için planlar kurmak yerine küçük çocuklar gibi o an canı ne isterse onu yapıyordu.

Beraber tatile gitmişler, farklı ülkelerde farklı etkinlikler yapmışlar, elbette bunları yaparken Luhan'ın özel uçağında uzun süredir aklında olan fantezileri de gerçekleştirmekten geri durmamışlardı.

Minseok, Luhan ne derse kabul ediyor, sevdiği adamın bir gün sorumluluklarını hatırlamasını umut ediyordu. Aslında işini özlüyordu, hatta çalışamadığı için mutsuz bile sayılırdı ama Luhan'ın isteklerini herkesin isteklerinden öne koymuştu. Kendisininkinden bile..

Uzun süredir yaptıkları seyahatten yeni dönmüşlerdi. Gece geç saatte geldikleri için kimseyi görmemişlerdi. Son olaylardan sonra Luhan hemen seyahate gitmeyi istediği için Jimin ve Booyong ile o zamandan beri hiç görüşmemişlerdi, araları hala çok iyi değildi, konuşmuyorlardı.

Sabah ilk uyanan Luhan olmuştu, sevdiği adamı belinden kendine çekip sarıldı. Bu sırada Minseok da gözlerini açınca "Sanırım acıktım," dedi Luhan homurdanır gibi.

"Evde hiçbir şey yok alış veriş yapmadık dışarıda yemeliyiz," dedi Minseok gözleri kapalı bir şekilde.

"Benim daha iyi bir fikrim var."

"Neymiş o?" dedi Minseok merakla Luhan'a dönerek.

"Beraber alışveriş yapıyoruz, beraber yiyecek şeyler hazırlıyoruz ve beraber yiyoruz. Nasıl fikir?"

"Ah, bıkmadın mı hala?"

"Neden bıkmalıyım?"

"Sürekli benimle bir şeyler yapmaktan! Başkalarını da görmelisin, benden çabucak bıkacaksın diye korkuyorum.."

"Endişe etme senden bıkmam mümkün değil, yoksa sen benden bıktın mı?"

Minseok olumsuz anlamda kafasını sallayarak sevgilisine yaklaştı, dudaklarını birleştirdi. Luhan gülümseyerek karşılık verdi.

"Hadi kalk bakalım, daha gereksiz birçok insan göreceğiz, kasiyer falan.." diye dalga geçerek sevgilisinin elinden tutup yataktan kaldırdı Luhan.

İki adam kısa sürede hazırlanmış, rahat şeyler giyip evden çıkmışlardı. Evin önünde Jimin ve Booyong ile karşılaştılar. Jimin hasta ya da keyifsiz gibi görünüyordu, ikili ile fazla ilgilenmedi. Booyong ise "Minseok!" dedi heyecanla gülümseyerek, aralarının bozuk olmasını istemiyordu.

Minseok kadınlara zoraki gülümseyerek selamladı, "Merhaba" dedi soğuk bir şekilde ve "Ben arabayı çalıştırayım," diyerek hızla arabaya gitti.

Luhan bile şaşırmıştı ama mutlu da olmuştu.

"Luhan aramızın düzelmesini sağlayamaz mısın?" dedi Booyong yalvarır gibi.

"Sence yapar mıyım?"

"İstersen hemen boşanırız ama Minseok bize kızgın olmasın, hadi bir şeyler yap."

"Zaten boşanacağız senin bir şey yapmana gerek yok ve parmağımı bile kımıldatmayacağım." Luhan pis bir şekilde sırıtarak arabaya doğru ilerledi.

"Unni onların ilişkisinde ben hep Luhan'ın baskın olduğunu sanıyordum ama sanki şimdi Minseok ne derse o oluyormuş gibi hissediyorum neden?"

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now