15. Bölüm

2K 138 28
                                    

Uzun süredir ilk defa arkadaşlarımla öğle yemeği yiyordum ama kulaklarımda hep Luhan'ın "her öğle yemeği benimsin" sözü çınlıyordu tuhaf bir histi. Bu adam sürekli benimsin benimsin derken uyuşturucu gibi yavaş yavaş kanıma işlemiş beni varlığına fena alıştırmış, bağımlısı yapmıştı. Bunu bilerek mi yapıyordu bilmiyorum ama resmen aklımdan bir saniye çıkmıyordu. Yine onu düşünürken arkadaşlarımın sesi ile çıktım daldığım düşüncelerden.

"Minseok çok konuşmazsın normalde ama bugün hiç konuşmuyorsun." dedi Lay meraklı bir şekilde yüzüme bakarak.

"Öyle mi sadece iş ile ilgili bir şey takıldı  kafama." dedim inanmalarını umarak.

"Yemekte bari iş düşünme yeter artık." dedi Lay.

"Luhan aradı mı hiç çoktan inmiş olması gerekir uçaktan merak ettim." dedi Baekhyun soran gözlerle özellikle bana bakarak.

"Hıh ne? kim?" dedim sanki unutmuş gibi yaparak.

"Luhan diyorum Luhan hiç mi aklına gelmiyor" dedi Baekhyun öfkeli bir şekilde.

"Seni de aramadı mı?" dedi Chanyeol bana bakarak.

"Hayır neden beni arasın?" dedim umursamaz görünmeye çalışarak ama aslında saatlerdir araması için dua ediyordum, belki de aramadığı için kızgındım çünkü seni çok özleyeceğim diye yatağıma kadar gelen adam uçaktan indim, iyiyim dememişti ve demek zorunda da değildi. Sanırım o playboyun tuzağına düştüm beni öpmesine, bana sarılmasına izin verdim hatta yanımda yatmasına bile izin verdim ve şimdi...

Birinin beni dürtmesi ile yeniden daldığım düşüncelerden sıyrıldım. "Minseok neyi düşünüyordun bu kadar söylediklerimizi duymadın mı?" dedi Lay.

"Duymadım."

"Luhanla en son sen görüşmedin mi?"

"Ha!" dedim şaşkınlıkla nereden biliyorlardı.

"Onunla en son sen görüştün."

"S-siz nereden biliyorsunuz bende kaldığını?" dediğimde kahkaha koptu.

"Bilmiyorduk ama şimdi öğrendik sadece dün seninle çıktığını gördük şirketten ayrıca tüm gün onun odasındaydın." dedi Lay pis pis sırıtarak. Bir aptallık yapacağımı biliyordum konuştuğumda hep saçmalıyorum.

"Her neyse hadi gidelim artık" dedim konunun değişmesini umarak ve utançtan kızardığıma emin olarak.

"Bir şeyler saklıyorsun patron biz sizin yanınızdayız neden saklıyordun?" dedi Chanyeol. Onları dinlemeden ayağa kalkıp yürümeye başladım. 

"Davranışların çok şüphe çekici!" dedi Lay. Bunu duyunca hemen arkama döndüm ve cevap verdim.

"Saatine bakar mısın sadece çalışmak istiyorum artık yeter sürekli saçma şeyler düşünmeyin!"

"Hı-hı tabi patron siz tüm gün aynı odada çalışın yetmedi evde devam edin biz yanlış anlayalım!" dedi Chanyeol.

"Kız arkadaşlarınızla aranız mı bozuk neden onlarla ilgilenmek yerine sürekli benimle uğraşıyorsunuz?" dedim sitemle ve yüzlerindeki ifadeden öylesine söylediğim şeyde haklı olduğumu anladım.

-------------------------------

Mesai saatinin bitime bir saat vardı ve hala Luhan'dan haber yoktu. İşin kötü yanı hiçbir şey yapamamıştım onun yüzünden yine onu düşünmeye başladığımda telefonum çalmaya başladı tanımadığım bir numaraydı ama telefonu açtığımda tanıdık ses ile heyecanlanmıştım.

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now