1. Bölüm

3.8K 182 10
                                    

Minseok çok heyecanlıydı yeni bir şirket, yeni bir şehir her şey onun için yeniydi. İşinde çok iyiydi bu nedenle kendisine çok güveniyordu ama yine de tatlı bir heyecan yaşıyordu. Gülümseyerek içeri girdi ve görevliyi selamladı. Görevli de aynı şekilde gülümseyerek karşılık verdi ve "Buyurun nasıl yardımcı olabilirim." dedi. Minseok şirkette yeni işe başladığını ve pozisyonunu söyledi görevli odasını bulmasına yardımcı oldu.

Görevlinin yardımı ile hemen odasını bulmuştu ona teşekkür etti ve masasına geçti. Çalışma arkadaşlarına kendisini tanıttı. "Merhaba ben Kim Minseok yeni halkla ilişkiler uzmanıyım." dedi gülümseyerek. Hemen çevresindekiler ile kaynaştı ve arkadaşlık kurdu. Her zaman kolay arkadaşlık kurar ve çevresi tarafından çok sevilirdi. Burada da bu durum değişmemişti. 

"Senin namını gelmeden duyduk  Kim Minseok çok çalışıyormuşsun ve her şirket seni kadrosuna katmak için yarışıyormuş." dedi hemen yan masada oturan iş arkadaşı gamzelerini sunan gülümsemesiyle. 

"Sadece abartıyorlar ben de herkes gibi işimi yapıyorum." dedi biraz utangaç bir tavırla Minseok.

"Biz sadece işimizi yapmayız ama arada eğleniriz burada bizi de deli gibi çalıştırmayacaksın değil mi? Face'den oyun oynamama izin vermelisin yoksa işe odaklanamıyorum" dedi diğer masadan uzun boylu iş arkadaşı otuz iki diş sırıtarak.

"Chanyeol neden iş saatinde oyun oynadığını söylüyorsun." dedi diğeri. 

"Benim için sorun değil kimseye söylemem korkmayın işinizi bitirdikten sonra kalan zamanda rahatlamak herkesin hakkı yalnız ben çalışarak rahatlıyorum bu nedenle benim tuhaf olduğumu düşünmezseniz sevinirim. Sanırım çalışmayı sevdiğim için bu abartılı şeyler hakkımda söyleniyor" dedi Minseok hafif pembeleşen yüzüyle.

"Ama sen bizim üstümüzsün böyle dememelisin yoksa Chanyeol ile uğraşamazsın. Ayrıca o ast-üst ilişkilerinde ayarı tutturamıyor ona hatırlatılması gerekiyor." diyerek kıkırdadı gamzeli çalışan.

"LAY!" diye çıkıştı Chanyeol. 

"Senin adın Yixing değil miydi?" dedi Minseok.

"Evet, ama yakın arkadaşlarım Lay derler. Adımı söylemek zor geliyor onlara takma ismimi de seviyorum. Ayrıca henüz yeni tanışmamıza rağmen istersen sen de kullanabilirsin yakın arkadaş olacakmışız gibi hissetim." dedi.

"Senin için sakıncası yoksa ben de Lay demek isterim." dedi Minseok ve birbirlerine gülümsediler.

"Sanırım dördümüz bir ekip olacağız eminim çok iyi iş çıkaracağız en az kendime güvendiğim kadar sizlere de güveniyorum." dedi Minseok kendinden emin bir tavırla gülümseyerek.

"Sanırım hemen işe başlamak istiyorsun çalışmayı gerçekten çok seviyorsun." dedi Lay Minseok'a takılarak.

"Sanırım.." dedi hafif mahcup bir ifade ile Minseok.

"Peki, ben hem şirketi tanıtayım hem de müdürlerle tanıştırayım. Sanırım iş için iyi bir başlangıç olur." dedi Lay. Minseok kabul etti ve beraber şirketi tanımak üzere çıktılar. 

"Chanyeol, Baekhyun işlere siz başlayın biz size yetişiriz." dedi çıkarken Lay.

-----------------------------------------------------

Birkaç saat sonra Lay ve Minseok şirket tanıtımı ve diğer işlerini bitirmiş olarak odalarına dönerken Lay'in dikkatini karşıdan gelen çift çekti ve Minseok'un kulağına eğilerek fısıldadı. "Şu karşıdan gelen kişi patronumuz oluyor ama sanırım onunla tanışman gerekmez. Kim olduğunu bil sadece adı Luhan yanındaki kızı bilmiyorum çok sık sevgili değiştiriyor."

Senden Nefret EdiyorumWhere stories live. Discover now