Část 11

521 29 0
                                    

Hodne jsme premyselala uplne nad tim vsim co se stalo. Mozna bych mu mohla dat sanci a byt pratele ale dokazu to vubec? Dokazu udrzovat pratelsky vztah s nekym koho miluji?

„ Tak to vyklop" byli prvni slova mojeho nejlepsiho kamarada Nialla. Vedela jsem o cem chtel mluvit ale chci vubec o tom mluvit ja ? Mozna bych preci mela nekomu rict co me trapit a nenechat vsechno jenom na sobe.

„ Nialla vis je to tezke opravdu hodne" usmala jsem se a chytla jsem ho za ruku. Jeho modre oci me sledovaly a pouze jenom cekaly. Klepala jsem se nervozitou.

„ Chloe vis ze my muzes rikat vsechno ze? Jenze posledni dobou mam pocit ze mi nic nerikas. Porad jenom utikas jako treba dneska ve skole" rekl mi

„ Mas pravdu vis jak jsme byli na te party?" zacala jsem pomalu. Myslim ze je na case abych mu rekla co se vlastne stalo mezi mnou a Louisem.

„ Oh myslis to jak si była s temi tremi klukami a mezi nim był dokonce nas ucitel? Jo to si pamatuji" zasmal se a ja jsem musela protocit oci

„ No Louis me sel doprovodit domu jelikoz ty si odesel s Harrym" rekla jsem mu a hluboko jsem se nadechla abych mohla pokracovat.

„ Pozvala jsem ho dal do naseho domu" zasmala jsem se a zaroven jsem si myselala ze je to tak trapne cela tahle situace. Nic by se nestalo kdybych ho tenkrat vubec neoslovila v te nasi tride.

„ Stalo se mezi vami neco ze? Proto te dneska drzel okolo pasu pred skolou ze?" rekl ale nebylo mu vubec do smichu ani do maleho usmevu. Byl zklamany?

„ Ty si to videl?" rekla jsem

„ Neodpovedela si mi na otazku stalo se neco mezi vami?" zopakoval znovu jeho otazku.

„ Libaly jsme se tady na gauci" rekla jsem a pohled jsem sklopila na svoje ruce. Nemela jsem odhavu se mu podivat do oci.

„ Uvedomujes si ze je to tvuj ucitel?" rekl Nialla a ja jsme mohla poznat nastvani v jeho hlase.

„ Nialle ja vim,.. była jsem opila ja sama nevim co to do me vjelo. Nechapu to a można to z ni divne ani nijak nelituji." rekla jsem a vstala jsem s gauce.

„ Chloe ja.." chtel mi neco rict ale prerusil ho zvonek. Podivala jsem se na dvere a zkousla jsem si spodni ret.

„ Ty nekoho cekas?" vynechal to co mi chtel rict a odbocil uplne od celeho tematu.

„ Ne. Dej mi chvilku" rekla jsem a odesla jsem rychle ke dverim. Vahave jsem otevrela dvere a myslela jsem ze nejspis omdlim. Vypadal bozsky. Primo k nakousnuti. Cerne skiny jeansy a modre triko a presto vypadal uzasne.

„ Louisi co tu delas?" zeptala jsem se a vahave jsem se otocila jestli nahodou neni za nami Nialla. Myslim ze by to vsechno było tak komplikovane nez vubec je.

„ Premyslel jsem a dosel jsem k jednomu zaveru" usmal se a nervozne se poskrabal na zatylku ve vlasech. Vypadal tak neodolatelne.

„ Muzeme si o tom promluvit pozdeji? Ted se to nejak nehodi" rekla jsem. Byla jsem s cele te situace proste nejak vykolejena. To ze on je pred mojimi dvermi a pritom nejlepsi kamarad v obyvaku na gauci.

„ Delam tu nejvetsi chybu jakou jsem kdy udelal ale nelituji toho" bez dalsich slov se pritiskne na moje rty a vasnive me polibi. Jeho ruce si me za pas pritahnout k jeho telu co nejbliz a novou zavira vchodove dvere.

Jsem cela zaskocena tim vsim. Na jednou jakoby vsechny problemy jsem pustila z hlavy a pouze se venovala jenom jeho rtum.

„ Ehm no ja myslim ze pujdu" odkaslal si Niall. Paneboze to je tak vsechno trapne prave v tuhle chvilku. Skousla jsem si ret a podivala jsem se na svojeho kamarada ktery se musel citit uplne trapne v tehle situace.

„ Nevedel jsem ze mas navstevu" rekl Louis a dal si svoje ruce do kapes od svych jeansu. Vsichni tri jsme byli v tichosti a mohu rict ze trapnejsi to snad nemohlo byt.

„ Uvidime se zitra ve skole Chloe." rekl Niall a dal mi pusu na tvar predtim nez odesel s mojeho domu. Paneboze ! Nikdy jsme se necitila tak trapne a Niall vypadal tak ublizene.

„ Omlouvam se ja nevedela jsem ze prijdes a Niall potreboval si promluvit" zacala jsem to cely vysvetlovat ikdyz jsem nechapala vubec proc tohle vsechno delam. Byla jsem zmatena ve svojich citech.

„ Chodite spolu?" zeptal se a oprel se svoji rukou o zed u moji hlavy.

„ Oh ne! Je to muj nejlepsi kamarad" vyhrkla jsem hned ze sebe. Ani sama nevim proc vubec mu tady neco vysvetluji kdyz vubec spolu nechodime nebo ano? Oh ja bych rekla ze ne jenze nedokazu vysvetlit celou tu situaci ze prisel az ke me domu a libaly jsme se opet. Tohle podle me pouze pratele nedelaji.

Miluji Tě tak to pochop!/ Louis Tomlinson , Liam Payne/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora