Část 20

402 28 0
                                    

Zavreni dveri se ozvalo a ja jsem se sla podivat jestli vazne odesel. Muj pohled se zastavil na Niallovi ktery si zrovna sundaval bundu. Co tu dela?

„ Nialle co tu děláš?" zeptala jsem se překvapěně Nialla. Vůbec jsme nebyli na dnešek domluveni a ja byla zmletá z toho všeho co se tady stalo.

„ Jsi v pořádku? Ja jen potkal jsem se s našim učitelem zrovna když jsem chtěl zazvonit a vypadal naštvaně" snažil se mě to všechno vysvětlit Niall

„ V pohodě snad uplně všechno. Popravdě jsem na dně Nialle" opřela jsem se o zed a pustila jsem se do pláče. Byla jsem zničená a Louis my tomu moc nepomáhal. Všechno bylo s nim tak komplikovaný i přesto že to vypadalo v pohodě.

„ Chloe ty to nevzdávaš. Ja vím že ted to máte oba těžký ale ty si silná osoba. Věřím že to s Louisem vzládnete a budete nakonec spolu" uklidnoval me Niall.

„ Nialle to asi tak nebude. Budu muset zapomenout a najit si někoho jiného. Dokažeš si představit co by se stalo kdyby to někdo zjistil?" podivala jsem se na svojeho nejlepšího kamaráda

„ Byl by to průšvich" zasmal se Niall. Možná mu to přišlo k smíchu ale mě určitě. Byla by to chyba nás obou ale hlavně by to pak zkončilo a to by bolelo asi nejvic.

„ Slyšela jsem hlasy. Říkal něco?" zajímala jsem se

„ Něco jsem zaslechl,...nedokážu to ani pochopit" usmál se na mě a já jsem si konečně šla sednout na gauč.

„ Třeba ti to dokážu vysvětlit" řekla jsem jelikož jsem chtěla vědět co Louis říkal.

„ Moc jsem tomu nerozumněl ale u slyšel jsem jak řekl něco ve smyslu fakt skvělý ona my vyčítá nějakou děvku a přetom dělá uplně to stejný" řekl mi Niall a ja zůstala se na něho divat jak na svatý obrázek. To nemůže být možný tohle neřekl? Bere mě za děvku?

„ Panebože" řekla jsem a svoje ruce jsem dala na svoje usta abych nezačala křičet jak jsem chtěla. Na tohle vážně nemam, potřebuji se odreagovat a to hned.

„ Děje se něco?" zeptal se mě Niall

„ Ne vůbec nic . Víš co vypadnem někam!" řekla jsem mu a šla jsem se převlíknout. Vzala jsem si jedny z mojich nejratších šatů a balerinky. Věděla jsem přesně kam Louis chodí do klubu s Liamem a chci mu ukázat že mě hadka s ním vůbec nerozhodila. Chci mu ukázat že není jediný chlap v mojim životě. Chci ho přimět žárlit.


Miluji Tě tak to pochop!/ Louis Tomlinson , Liam Payne/Onde histórias criam vida. Descubra agora