Část 14

492 29 0
                                    

Sedela jsem v kavarne a pila jsem horkou cokoladu. Cekala jsem na Liama hned po te co jsem odesla ze skole behem skolniho vyucovani. Mela jsem toho dost a vsechny ty pohledy jsem uz nedavala.

Doufala jsem ze Louis nebude mit zadne problemy a hlavne ze ho kvuli me nevyhodi ze skole. Mel takove stesti ze ma Liama. Nejlepsiho kamose ktery je pry skvely pravnik. Vedela jsem ze budu muset si o tom celem s nim promluvit ale myslim ze ma problemu docela dost.

„ Chloe rad te opet vidim" privital se semnou Liam dneska uz po druhe. Teprve ted jsem si ho mohla poradne prohlidnout. Mel na sobe obycejne sede triko a pres to kosily v cerveno-cerne barve. Uzke skvetle jeansy mu nadherne pasovali.

„ Ahoj Liame" usmala jsem se na neho a dala jsem mu pusu na tvar kdyz se zohybal ke me aby me mohl obejmout.

„ Jak se mas?" zeptal se me jako prvni uplne typickou otazkou.

„ Bylo i lip." odpovedela jsem mu a vykouzlila jsem falesny usmev. Bylo primo hrozne. Nemela jsem ani naladu s nikym mluvit ale kvuli Liamovi jsem udelala vyjimku. Ten kluk me necim pritahuje a vim ze mu mohu verit.

„ Chapu. Nikdy by me nenapadlo ze budu Louise dostavat z takovych problemu" rekl Liam a chytl me za ruku kterou mirne stiskl.

„ Kdybych vedela ze neco takoveho se stane. Urcite bych si ho nepustila k telu" rekla jsem a upila jsem si svoje cokolady ktera była uz pomalu studena.

„ Nikdy nevis co se stane Chloe. Louis to taky necekal,.... Vsechno bude v poradku uvidis jen tomu musis dat cas" snazil se me uklidnit

„ Jak dlouho mam cekat? Vis jak se vsichni na me divaly? Jako na nejakou devku,... a co potom reknou rodice az prijedou?" vyhrkla jsem na neho tolik otazek na jednou az jsem se sama divila.

„ Chloe uklidni se. Ve skole je to v pohode, vsechno jsme vyresily uz Louisem aby si nemela problemy. Rodice se nic nedozvi" snazil se dal ale na druhou stranu jsem tomu neverila. Moje matka se vzdy dozvi vsechno a hlavne kdyz jeji dobra znama je moje ucitelka anglictiny.

„ Rada bych tomu verila ale musim rict ze neverim" rekla jsem a divajici se pres okno na ulici.

„ Mozna by jste si meli promluvit s Louisem. Hledal te potom co si odesla" oznamil mi Liam. Byla jsem prekvapena ze on me hledal po cele skole. Nikdy by me nenapadlo ze by me pres vsema hledal.

„ Hledal me?" rekla jsem prekvapene a pritom jsem se usmivala. Udelalo my to radost nemela jsem duvod lhat.

„ Ano. Proc se tak divis?" zasmal se mojemu vyrazu Liam a napil se salku s cajem. Jeho smich był jako melodie kterou bych mohla poslouchat porad. Byl zaroven tak nakazlivy.

„ Jen me to prekvapuje" usmala jsem se a podivala jsem se ke dverim od kavarny ktere oznamovaly mensim zvonkem ze prisel dalsi zakaznik. Byla jsem jeste vic prekvapena kdyz jsem si uvedomila kdo to vubec je. Louis prave sundaval svoji cernou bundu a s usmevem mavl na Liama.

„ Ty si mu rekl ze tady budu?" vyhrkla jsem na Liama po tichu aby to nikdo neslysel. Nechtela jsem prave ted mluvit s Louisem a vim ze to je potreba. Ale podle me było nejlepsi nechat to chvilku v klidu a hlavne aby nas nikdo spolu nevidel.

„ Vedel to pamatujes? Pozvala si me do kavarny kdyz zrovna Louis prisel. Jen jsem mu pak napsal sms" usmal se jako nejake slunicko a myslel ze mu to jen tak odpustim. Naspulila jsem nastvane rty a podivala jsem se na Louise ktery zrovna si neco objednava u servirky.

„ To ale nic nemeni Liame. Chtela jsem nechat tomu trochu klidu aby to vsechno u tichlo" rekla jsem nastvane a dala jsem si hlavu do svojich rukou.

„ Jenze to jen tak neprejde. Navic on chtel s tebou mluvit nemuzu mu lhat Chloe" rekl Liam a usmal se na Lousie ktery prave prichazel k nasemu stolu. Byli domluveni to było jasne a Liam me hodne nastval.

„ Dik bracho" poplacal Liama po zadech a pak se priblizil k mojim rtum na ktere my vlepil mensi polibek. Primo pred vsechnymi tady v kavarne. Vic jsem se ponizene nemohla citit. Myslela jsem ze budeme vsechno drzet v tajnosti. Sama jsem nevedela jaky vubec nas vztah prave ted je.

„ Ahoj Louisi" usmala jsem se falesne. Moc my teda do usmevu nebylo ale nechtela jsem aby było vsechno na me poznat.

„ Chloe kam si tak zmizela?" zeptal se Louis a podival se na me se zvednutim obocim. Vazne se chce o tom vsem bavit tady na verejnem miste?

„ Nemohla jsem tam byt! Vsichni se na me divaly jako na devku. Fakt dekuji" vyhrkla jsem na neho nastvane ale Louis nejspis tuhle reakci cekal jelikoz vubec se ne tvaril prekvapene.

„ Chloe ty vis ze jsem tohle nechtel. Chtel jsem to pro zacatek v tajnosti a taky jsem ani sam necekal ze Tris nekoho najala aby me sledoval" snazil se me vysvetlit ale ja na neho była porad nastvana.

„ Jde videt ze svoji pritelkyni neznas dobre" utrousila jsem poznamku a Liam se zasmal. Louis se podival na svojeho kamarada nastvanym pohledem, pak se znovu vratil ke me.

„ Chloe musis byt tak neprijemna? Vazne jsem se snazil dobre? Jak jsem to mohl vedet kurva!" to było snad poprve co Louis na me zvysil jeho hlas. Mozna jsem to prehnala.

„ Nejsem neprijemna jen nemam zrovna naladu s tebou mluvit!" rekla jsem

„ Chloe stejnak by to jednou vyslo na jevo. Jen jsem necekal ze zrovna takhle" mirne se na me usmal a pomalu pokladal jeho ruku na tu moji. Bal se jakobych mu utekla. Nemela jsem vubec silu dal se s nim hadat.

„ Vis co je nejhorsi? Ze jsem myslela ze to udelal Niall. Nikdy by me nenapadlo ze ten problem vznikne z tvoji strany" rekla jsem mu a drze jsem se usmala.

„ To uz vazne prehanis nemysli? Ja jsem to kurva nevedel! A pokud vim neni to jenom moje vina ale taky i tvoje" rekl nastvanym tonem. Liam pouze celou situaci sledoval a na tvari mel pobaveny vyraz.

„ Moje vina?" vyhrkla jsem na neho tentokrat ja nastvanym tonem. Tak pokud vim był to prave on kdo vecer prisel ke me do domu s tim ze na vsechno kasle a zacal me libat.

„ A ne snad? Pokud vim ty jses vubec nebranila kdyz jsem dosel k tobe a zacal te libat u dveri. Ani jsi me nevyhodila a to jsem tam był nekolik hodin" rekl uz klidnym hlasem a pro zmenu to był tentokrat on kdo se drze usmal.

„ Hej hej vy dva! Ja jsem tady taky a nerikam ze neni zajimave sledovat vasi predmanzelskou hadku ale myslim ze to neni nejlepsi misto zrovna tady kde si vymenovat vase nazory. Vsichni se na vas divaji" uklidnil celou tuhle situaci Liam.

„ Mas pravdu. My dva si jeste Chloe promluvime. Liam te zaveze ke me , kde si v klidu promluvime. Jeste jednou diky bracho" poplacal Liama po zadech. Me vlepil maly polibek na tvar a odchazel z kavarny.


Miluji Tě tak to pochop!/ Louis Tomlinson , Liam Payne/Kde žijí příběhy. Začni objevovat