kaçak ! (20.bölüm)

345 18 0
                                    


Silah gerçekten sinirlerimi bozuyordu arkamı dönemiyordum. Birden bileklerimden biri tuttu kafamdaki silah çekilmemişti. Bileklerime değen oval demir şeylerin clips sesi duyuldu bileğime kelepçe takılmıştı. Gözüme siyah bi bez parçası bağladılar artık hiçbirşey göremiyordum. Ağzıma bant yapıştırdılar ve arkama döndürdüler geldiğim koridorda geri ilerleyip asansöre bindik sanırım bi kata iniyorduk çünkü bi süre sonra durdu ve kapı açılma sesi geldi uzun kordidorda yürüyorduk buraşı aşırı sessizdi bi anahtar sesi duydum sonra demir bi kapının açılma sesini ve arkamdan bi kuvvet beni içeri attı yere düştüm kapıyı üstüme kapatıp gittiler hala ellerim kelepçeli gözüm ağzım kapalıydı bi ayaksesi duydum. Yanıma gelip eğildi bileklerimi açtı gağzımı açtı son olarakta gözlerimi açıp beni kaldırdı bi kızdı. " selam ben Stella "dedi turuncu kıvırcık saçları beyaz bi yapışık tulum sarı şeriyleri vardı sarı bi kemer yakasında 4 yazıyordu daire içinde beyazda çizmeleri vardı yani bizim siyah yerleri onun beyazdı benim beyaz yerlerim onun sarıydı. " ben kanarya takımın 1. Seviye üyesiyim" dedi "bende maria siviller son seviye" dedim uzattığı elini şaşkınlıkla geri çekti ve önümde diz çöktü " ama siz aşırı gençsiniz ve kıyafetiniz nerde ?" Şüpheci bi tavırla geri kalktı ve üstüme yürüdü " hem maria ismi yasaklanmadımı ? En fazla 18 yaşındasındır şuan yalan atıyorsun Kaçak vaaar ! " diye bağırdı ve yerde duran yeni farkettiğim bışağı alıp üstüme yürüdü. Küçükken gittiğim karete kursundan öğrendiğim bi hareket aklıma geldi pek sevmezdim kursumu ama tek bildiğim harekette buydu. Üstüme doğru bıçakla ani bi hareket yaptı beklediğim saldırı pozisyonuda buydu bileğini hızla kavrayıp yaslandığım köşeden kenara çekildim bileğini biraz bükerek bıçağı bıraktırdım ve tekme atıp parmaklıkların arasından çıkmasını sağladım kızın karnına dizimi geçirdim ve duvara yaslayıp boynuna kolumu dayadım " kes sesini otur şuraya" dedim ve kızı ittim o sırada görevliler geldi. Anlamadığım bi dilde konuşup bağrıştılar ve içeri girip ikimizede bağrındılar ikimizede vurdular karnıma dağlam bi tekme yemiştim kızın kafasını duvara vurdurtmuşlardı. İkimizde yerde yatıuoduk ben venin pozisyonunda karnımı tutarak yatıyordum o başını tutarak sırtını duvara yaslamış bacaklarını yayamıştı. Öylece uykuya dalmışım.

***

Mark'tan

Dün gece hiç uyuyamamıştım bi ara 7. Kata indim öylesine dolaşıyordum 1-2 kat yukarıdan bi bağrış sesi duydum sonra zaten merdivenlerden çıktım o kata baktım kimse yoktu asansörden 30. Kata çıktım ve sabaha kadar tavanı ve camdan dışarsını izledim, abur cubur yiyip film izledim. Şimdi koridora çıktım hepimiz tamdık maria haricinde kapıyı tıklatıyoruz yumrukluyoruz falan nıç ses yok acaba erken kalkıp sınıfamı indi "hadi inelim erken uyanıp inmiş olabilir" dedim herkes onaylayınca indik.
" hocam maria başladı mı ? " dedim eğitim odasında göremeyince angel "gelmedi daha" dedi ve ekledi " sizinle değilmiydi? " dedi evet şimdi kıllanmaya başladım işte "anne burda bişey olmaz ki ? " dedi grace " biliyorum kızımda ben bi albayla konişiyim" dedi ve odadan çıktı.

Angela'dan

" Chars ! Maria nerede! " diye hızla odasına girip masasına ellerimi sertçe koydum. " maria ya bişey mi oldu ? " dedi " kız ortada yok ! " dedim hızla kalktı ve " nasıl ya ! " dedi "bilmiyorum ve ikizinin siniri gözlerinden okunuyor !" Dedim "tamam sen git bi sorun yok de biz aramalara başlıyoruz" dedi ve odadan hızla çıktı bende çıkıp odaya indim " bi sorun yok çocuklaaar hadiyin odalarınıza geçin başlıyoruz " dedim "ama hocam maria ? " dediler "soru sormak yok yürü hadi hadi hadi" dedim hepsi odalarına giderken mark geri dönüp bileğimden tuttu "maria'ya bişey olduğunu biliyorum doğruyu söylesen iyi olur" dedi "peki tamam hadi yürü gidiyoruz" dedim ve bileğinden çekip sınıftan çıkarttım koridorda yürürken albayı aradım "alo albayım nerdesiniz....... evet ... tamm geliyoruz" dedim ve telefonu kapattım -6. Kata indik. Burda mahkümlar vardır. Kaçakları yada ihanet edenleri kapatırız da maria nın burda ne işi var ki. " burası leş gibi kokuyo" dedi mark. Chars'ların bulunduğu yeri görünce yanlarına gittik. Parmaklıkların arkasında yerde yatan bi kız ve yanına eğilmiş bi adet albay vardı. Kızın yüzüne baktım. Maria ?
"MARİA ! " diye bağırıp yere onun yanına oturdu mark. Albay " mark sakin ol " dedi " ya bırak, maria iyimisin ? Ne işi var bu kızın burda!" Dedi maria gözlerini açtı " şiit maria tatlım iyimisin canım senin burda ne işin var ? " dedim yanına gidip kaldırdım. " bilmiyorum " dedi karnını tutuyordu. Koridorun başından koşarak bağıran görevliler. Yanımıza geldiler kolumun altındaki mariayı çektiler . " komutanım iyimisiniz " dedi korumalar albaya döndüler " albayım bişeyiniz yok dimi?" Dedi "çocuklar bi sakin biz iyiyiz " dedim albay " maria yı bırakırmısınız arkadaşlar" dedi "efendim bu kaçağı 10. Katta kutsal odaya girmeye çalışırken yakaladık" dedi albay sinirlendi " siz hangi cürreyle benim en değerli savaşçıma kaçak dersiniz ! " dedi stella " hocam bide gelmiş sivillerdenim diyo terbiyesiz albayım bide gelmiş adım maria diyo " dedi bu kıyafetlerle inanmamış galba albay dahada sinirlendi maria birden öksürmeye başladı elini ağzına kapattı öksüröesi geçince elini çekti elinde kan vardı. Albay bunuda görünce çileden çıkmışcasına herkese bağrındı "lan varya sizin ben oğlum onların adı üstünde siviller lan onlar şu çocuk varya şu çocuk biz olmasak sizi parça pinçik ederdi ikizi için ! Hepinizin işine şu dakika son verildi lan ! Benim en değerli savaşçılarımdan birini kaçaklıkla suçluyorsunuz sonra kızı dövüyorsunuz bide hapise atıyorsunuz. Lan o kız benim torunum lan ! Şu iki çocukta benim torunum ! Onlar isteseler sizin yaşamınıza bile son verirler onlarda benim kadar üstünler sizden !" Dedi bu arada kızımla steve geldi " noluyo dede ? " dedi steve korumalar falan hemen başlarını eğip ellerini önlerinde bağladılar steve mariaya sarıldı. " maria iyimisin kuzen ? " dedi grace " iyimisin maria ? " dedi hepsi birbirine sarıldılar. Albayın yüzündeki o gülümseme çok güzledi uzun zamandır ilk defa böyle mutlu görüyordum albayı. Albay gelip sarıldı. " albayı-" derken sözünü kesti "angelam artık bana albayım deme" dedi " şiit biri duyucak" dedim grace benim ölen kocamdandı Chars'la evlendik 6 senedir evliyiz.

***

Maria'dan

Bugünde çalıştık fakat yine bi bok yapamadım ben mi beceriksizim yoksa diğerlerimi aşırı becerikli bilmiyorum onlarda belirtiler güzelleşmeye başladı onlar artık yapabiliyorlardı ben hala toprak su kaldırmaya çalışıyim bugün sinirden valla suyla toprağı karıştırıp çamurdan pastalar yaptım hepsini sonra ateşe attım şuan odamdayım bi an delirdim zannettim aslında herkes öyle zannetti ama olsun ben yinede yok yaw ben delirmemişimdir onlar öyle zannetmiştir. Yani sonuç olarak yok delirmedim. Yatıyorum ve tavanı izliyorum şuan. Canım aşırı sıkıldı yaa. " aahy! Yeter üfff " diye kalkarak buzdolabına baktım "hımmm hiç bişey yok" dedim ve dolabı kapadım ve yatağa geri yattım.

" maria seni çok özledim kızım "














kraliyet vampirleri 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin