28.Bölüm: '' Yeni Hayat.''

692 65 193
                                    

                 

Merhaba,yıldız tozları.Uzun zaman süreden sonra yeni bölümümüz gelmiştir.Bu bölümde baya karışık olaylar oldu,sanırım.Neyse,GR'nin kitap olduğunu herkes biliyordu,değil mi? Hala inanamıyorum. ^-^

Media çok hoş olmuş,sizce?

Neyse,iyi okumalar. ^^

NOT: Yeni bir çalışmaya başladım.Adı Son Kayan Yıldız.Profilime girip çalışmalarımdan bulabilirsiniz.Mutlaka sizi oraya bekliyorum. ^-^ Bakmayı unutmayın. *-*
Wattys yarışması için oy vermeyi unutmayın *-*
28.BÖLÜM: YENİ HAYAT

''Yani gördüklerin bu kadar mıydı?'' Ejderha,gözlerini kısıp bana baktı.Bana güvenmediğini biliyordum,zaten ben de ona güvenmiyordum.Bu adamda bir şeyler olduğunu biliyordum ama anlayamıyordum.

''Evet,sadece bu kadar.'' Hafifçe gülümseyip bacağımı diğer bacağıma attım.Ejderha başını sallayarak işaret parmağını altının ortasına götürdü.Alnını ovmaya başladı.

''Yani,çok fazla bir şey olmadı.Sadece Vela'yla karşılaştın.'' Ejderha'nın kırmızı gözleri parladı.

''Vela için özel bir şey hazırlamak istiyorum,'' deyip bombayı patlattım.Ejderha beni duyar duymaz bana baktı.Gözleri ateş püskürüyordu,resmen.Dediğimle afallamıştı.

''Biz ölen yıldızlar için bir şey yapmayız.'' Ejderha'nın kaşları hafiften çatılmıştı.Ejderha'nın Vela'yı sevmediğini biliyordum.Neden sevmiyordu ki? Onunla ilgili ne sorunu olabilirdi?

''Ama ben istiyorum.Sonuçta gelecekteki galaksileri kuracak olan bizleriz,değil mi?''  Sinsice gülümseyerek yanımda oturan Yankı'ya baktım.Yankı'nın yeşil gözleri beni görünce parladı.

''Yani Ejderha,bunu nasıl açıklayacağımı bilemiyorum.Senin önemin yakında azalacak.'' Yankı'nın dudakları hafifçe kıvrılmış,inci gibi dişleri ortaya çıkmıştı.

Ejderha masadaki elini yumruk yapıp derin nefes aldı.Sinirlenmişti.Ama Vela için bir şeyler hazırlamamız gerekiyordu.

''Tamam,o halde hazırlıklara başlayalım.Ya bugün ya da yarın Vela için bir şeyler hazırlayacağım.''

Başımı sallayarak gülümsedim.Zafer benimdi.Ejderha daha fazla durmayıp salondan apar topar çıktı.

''Vela ile çok tanışıklığın olmamasına rağmen neden onun için bir şeyler hazırlamak istiyorsun?'' Yankı bana dönüp elimi tuttu.Elimi tutar tutmaz içimde bir şeylerin koptuğunu hissettim.

''Sonuçta o bir yıldızdı,Yankı.Benim için hayatını feda etti.'' Sesim titremişti.Yankı başını sallayarak onay verdi.

''Hadi gel,biraz dolaşalım.'' Yankı beni çekti.Homurdanarak oturduğum koltuktan kalkıp Yankı'yla yürümeye başladım.

Ejderha Galaksi güzel bir yerdi.Bahçesi,mekanları falan her şey mükemmeldi.Ama burada bir şey eksikti.Yıldızlar birbirini seviyordu,birbirlerine bağlıydı ama...Korku vardı.Yıldızlarda bir şeylerin telaşı vardı.Bunu anlayamıyordum.Neyi telaş ediyorlardı ki?

'' Pelin,zor durumda.Serra,Pelin'in bebeğini biliyorsun.'' Yankı'nın sesiyle kendime geldim.İç çekerek başımı salladım.

''Yıldızlardan bu işlerle uğraşan birine gitmiş.Bebeğin kalp rahatsızlığı olacakmış,Serra.Bu gerçekten çok kötü bir şey.Bebek doğarken bile ölebilirmiş.'' Yankı'nın yeşil gözlerindeki parıltı anında söndü.Pelin'in zor günler yaşadığını biliyordum.Can telefonlarına çıkmıyordu.Babasız bir bebek büyütecekti.Onun tek tesellisi İlker'di.

GALAKSİNİN RUHLARI (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now