OKULUN İLK GÜNÜ SAÇLAR

4.3K 89 10
                                    

5- 6.sınıf

Merhaba tatlı okuyucum. Öncelikle bir tokacıya gidip renkli çok abartılı olmayan tokalar şeçmelisin. Saçlarını salık yapmamanı öneriyorum çünkü öğretmenin kızabilir. Zaten aldığın şeker tokalarla gayet tatlı olacaksın.

Uzun saçlar

Eğer saçlarınız uzunsa size güzel bir önerim var. Eğer saçlarınız düz ise akşam banyo yapın saçlarınız kuruduğunda annenize sıkı bir şekilde örmesini isteyin. Sabah kalktığınızda saçlarınızı çözün ve yandan bağlayın vee çok tatlı oldunuz :))

Kısa saçlar

Eğer saçlarınız kısa ise tatlı tokalarınızdan iki tanesini alıp yanlardan tutturabilirsiniz. Hem kolay hemde güzel :))

7-8. Sınıf

7. Sınıflar merhaba... artık büyümüş sayılırsınız ve artık büyük ve çocuksu tokalardan kurtulun. :))

Uzun saçlar

Eğer saçlarınız düz ise saçlarınızı yana atıp bol bir örgü yapın böylece cool olursunuz. Saçlarınız dalgalıysa sizde yandan örebilirsiniz ama eğer yakışmaz ise balıksırtı yapabilirsiniz eminim çok güzel olacaktır. Ama eğer siz yada anneniz yapamıyorsa evden biraz daha erken çıkıp kuaförde yaptırabilirsiniz. Saçlarınız kıvırcık ise bol bir topuzla sizde çok cool olabilirsiniz. Önden birazcık saç cıkarabilirsiniz. :))

Kısa saçlar

Merhaba kısa saçlı okuyucum. Eğer saçların düz ve dalgalı ise elidor maksimum hacim köpük alın ve saçlarınızı şekillendirin eminim çok güzel olacaktır. :))

Lise 1 ve 2

Eğer lise 1 isen eminim çok heyecanlısındır :) heyecanlanmana gerek yok. Sizin için ayrıyetten bölümler yayınlayacağım.

Uzun saçlar

Eğer saçların düz ise salabilirsin. Düzgünce tara biraz şekil vermek istersen elidorun bakım kremini uygulayabilirsin. Saçlarınız dalgalı ise saçlarınızın (her yerine değil ) aralara maşa yapabilirsiniz. Ve hafif dağıtın doğal olsun. Gelelim kıvırcık saçlı okuyucularıma. Size köpük öneriyorum. Köpük ile şekil verin eminim güzel olacaktır.

Kısa saçlar

Eğer saçlarınız kısa ise kıvırcık, düz, dalgalı hepsine yakışabilecek bir önerim var. Saçlarını ikiye ayırın düz saçlı olanlar tarasın. Ama kıvırcıklar ve dalgalı saçlarınız varsa çok dağınık değilse taramayın. Önden bir tutam alıp iki yandan örün ay anlatması zor ama :)) iki yandan ördüğünüzü tel toka ile yanlardan tutturun.

Merhaba okuyucular umarım tavsiyeler size fikir vermiştir. Saçlar için tekrardan daha ayrıntılıda yazıcağım. Oy verirseniz çok mutlu olurum :)) bu arada bölüm pek içime sinmedi ama emek harcadım sorunuz varsa her türlü soruya açığım :))

KIZLAR İÇİN ÖZEL TAVSİYELEROnde histórias criam vida. Descubra agora