kötü bir sorunum var

1.1K 29 71
                                    

Bazen çok kötü hissederiz berbat şeyler yaşamışızdır. Birilerine anlatmak iyi gelir bazen ama sadede o an için iyi gelir sonrası yine yeniden dönüştür acıya.

Şu son 3 haftada çok farklı bir şey oldu. Durumun bu dereceye kadar geleceğini tahmim edemedim. Evet buraya yazıyorum belki iyi gelir yazmak belki iyi gelir okumanız tesellileriniz. Hep ben size tavsiyeler yazdım benimde yaşadığım bir şey için tavsiyeye ihtayacım nolur ne yazacağınız hiç mühim degil yeterki yorumunuzu yazın.

Şimdi benim 3 yıldır sevdiğim biri var. O kadar sevdim ki o kadar yani. Yazamayacağım kadar. Acıyı ise onu bir daha göremeyeceğimi anladığımda yaşadım. Liseye geçerken ayrıldık ben ankarada yaşıyorum ve onun adanaya taşındığını duydum 5 6 ay önce o kadar kötüydü ki sevdiğimi hiç söylemediğim adam hatta merhaba bile diyemediğim sevdiğim adam gitmişti. Onu bir daha göremeyecek olmak berbat bir duygu.

Sonra onun hiç okumayacağını bildiğim halde yazdım. Şiir yazdım sözler yazdım besteler yazdım. Onu yazdım. Bu böyle devam etti.

Daha sonra ne mi oldu ?

Benim en yakın arkadaşım var. Buda instagramdan fake bir hesap açmış. Aklıma geçenlerde hesabına baktığım malum kişi geldi. Şeytana uydum ve yazdım buna " merhaba " diye sonra buda cevap verdi meraba falan sonra eve geldim ben arkadaşım konuşuyormuş o sırada bana mesaj attı. Dedim şifreyi verde az ben konuşayım. Aldım şifreyi girdim. Neyse bununla gayet konuşuyoruz falan sonra bir anda uzun uzun yazdım

 Neyse bununla gayet konuşuyoruz falan sonra bir anda uzun uzun yazdım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İşte bunları yazdım ama iş benim hoşçakal dememle bitmedi. İşte bu yazdı sen kimsin falan yazdı ben işte gizlendim söylemedim. Daha sonra bu beni tahmin etmeye başladı ( ismim nazenin bu arada ) ben biraz kendimden bahsettim dedim dalgali saclarim var falam dedim. Oda ben nası hatırlayayım saçlarını falan dedi. Neyse bu sonra dedi ki isminde a varmi dedi bende evet dedim e varmi dedi bende tahmin etti sandim yo dedim. Baya bu uğraştı falan sonra ben dedim kiii ismimin en son harfi N dedim.

Bu bulamadı ilk ben çıktım işte sonra ki gün girdim bu yazmış demiş
kiiii

" nazenin olabilir misin acaba evet evet o "

Yazdı. Allahim nası şok oldum bir anda elim ayağım boşaldı gittim engelledim sonra direk arkadasimi aradim. Oda mal mısın dedi bende evet dedim hesaba girde durumu kurtar dedim çünkü yazamıyorum ellerim titriyor bide biz bununla aynı sınıftaydık düşünün.

Sonra arkadasım yok dedi oda sonu n harfi ile biten bir tek o var. dedi sona ben yazdım nazenin falan değilim dedim. Sonra bu yazdı ne dedi biliyomusunuz

KOMİKSİN HARBİDEN

o öyle yazdı ya herşey den pişman oldum ona yazdığım siirlerden oju sevdiğim her andan utandım. Bok gibi hissediyordum o an taki canım arkadaşım o cümleyi yazana dek

Ben nazenin değilim komik olan sensin benim ismim nalam 9 c den tanımadın demi

Yazdı arkadasim Allam aradim dedim hayatımi kurtardin dedim sonra bana bir gülme geldi sinirim falan bozuldu. Ama ama ama bu yazmis ki tam hatırlayamadım WP FACE FALAN VARMI bide kalp atmış yemin ederim dokundu ya o tanımadığı kimse olmayan nalana bunları yazdı bana...

KIZLAR İÇİN ÖZEL TAVSİYELERWhere stories live. Discover now