Rp

1.5K 43 12
                                    

Y: sa size Hard ın günlük yaşantısını anlatçam. Hardın bir görev günü videoda : http://youtu.be/Kb1hOCX_UVo lütfen üşenmeden o internetin üst kısmına yazın. MÜCÜŞ!

Hard:

Her zamanki gibi deli yatmıştım. Uyandığımda üzerimde olmasını beklediğim yorgan yerdeydi. Bu terk edilişin acısını atlattıktan sonra, kendime kahvaltı hazırladım, şınav ve mekik çektim. Bunların hepsini yapınca saat 08.30 olmuştu. Daha sonra yeniden yattım. Birden nefessiz kalıp nefes nefese uyandım. Bi baktım ne göriyim?! Slendy nin kasıkları ve ayakları. Slendy beni uzuvlarıyla ayakalarımdan tutup ter tutuyordu ve iki uzvuyla burnumu tıkamıştı. Ona sinirli şekilde baktım.

Slendy: Sanada günaydın. Şimdi kalk ve üzerine düşen görevleri yap.

Yatağa düştüm ve kalkıp giyindim, acaba benim önceden her sabah saat 06.00 da uyandığımı duya ne yapardı? Zaten 4 e kadar uykum gelmiyor. Düşünün artık. Kalkıp Jack in cesetlerini buzluğa taşıdım. Jack her zamanki gibi cesetleri görüp sırıtıp içeri girdi. Slendy nin kurallarına uymamayı seviyordu, öldürdükleri içinde acemi bir katil vardı. Ona sırıtınca ıslık öttürüp yavaşça depoya indi. Bende elimi yüzümü yıkayıp kendime süt hazırladım. Slendy salona teşrif etti(!) ve herkese bilgiler olan dosyalar dağıtmaya başladı. Benimkiler normalde uzun süreli olmaz. Uzun süreli görevlerde oldukça başarısızdım, dayanamayıp adamlara saldırıyordum. Ama beklemem gerekiyormuş, psikolojisini bozmam gerekiyormuş. Dosyamı aldım hemen çıkıp işimi bitirdim sadece 3 saatimi almıştı. Eve geri dönüp adam gibi bişiler giyindim. Yavaşça bara doğru ilerlemeye başladım, ki zaten bara gidene kadar bile 2 kız bana asılmıştı. Barda biraz eylendikten sonra eve geri döndüm, saat 02:20 idi. Bende kitap okumaya başladım. Saat 04:30 da uykum geldi. Ve yattım. Saolun. ._.

Creepypastalar İle İlgli Bilmeniz gerekenlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin