Nefreeeeet!

1K 64 18
                                    

Arkadaşlar, bu bi kamu spotudur. Cpler ağlıyordu, Slender ağlıyordu, yeter diyordu, gözü olmamasına rağmen ağlıyodu! Neden diyordu! Neden herkesle shipleniyorum diyordu! Jeff te ağlıyordu! Tamam normal bi kızla shipleniyorum ama yanaklarım nasıl kızarıyor diyordu! Ben Drowned da ağlıyordu! Oda Jeff le shipleniyordu! Toby yalvarıyordu! Tamam espiri yaparım diyordu ama bu kadar yılışık değilim diyordu! Cpler ağlıyordu ama fangirller durmuyordu! Daha çok oc yapıyorlardı! Daha çok shipliyorlardı! Sürekli dünyayı zalgodan koruyormuş gibi yaptırıyorlardu! Cpler ağlıyordu!

İşte arkadaşlar, bende artık yeter diyorum! Lan neden birden bire bi cp bi kıza aşık oluyo? Neden slender birden o kızı proxy yapıyo? WHY?!?! Hangi kız cp ye çıkma teklifi edebilecek kadar beyinsiz olabilir? Birden bire! Direk gördüğü gibi! Ve o cp de KIZARIP ONA AŞIK OLUYOOOO!!!! Tebrikler. Bu hayal gücü. Müktüş.

Bu kitaplar report pls. Ama şeyler değil şaka için yapılmışlar. Yani öylesine değil baya baya hikaye yazanlar. Bunlar Creepypastanın kalitesini düşürüyor. Hepsi değil ama bi kısmından bıktım artık.

Creepypastalar İle İlgli Bilmeniz gerekenlerWhere stories live. Discover now