7.

2K 144 21
                                    

Det varma vattnet strilar ner över min kropp och mjukar upp mina stela muskler. Nynnandes sköljer jag ur håret innan jag vrider av vattnet och kliver ut på det kalla kaklet som får en rysning att fara upp längs min ryggrad innan jag drar åt mig en handduk och knyter åt den runt midjan.

Med handduken om midjan promenerar jag ner till köket och öppnar kylen för att ta ut en cider som jag vant öppnar innan jag lutar armbågarna mot köksbänken och min blick faller ner mot lappen som vilar på bänken.

Var tvungen att åka på en jobbresa till Holland, är tillbaka innan helgen. Jag litar på dig Felix, bränn inte ner huset. /mamma

Irriterat himlar jag med ögonen åt den patetiska lappen. Lämna ett papper bakom dig så är allt som det ska, visst. Jag klarar mig, jag är ju van.

En irriterad suck lämnar mina läppar i samband med att jag sluter näven om lappen och knycklar ihop den till en patetisk liten hög.

En högljudd knackning mot ytterdörren fångar min uppmärksamhet och med en förvirrad rynka i pannan vandrar jag över till ytterdörren och öppnar den försiktigt. När jag möter hans blå blick så är jag knappt förvånad. Jag har tänkt så mycket på honom under det senaste dygnet att det nästan känns som att han redan vore här. Utan ett ord öppnar jag bara upp dörren större så att han kan ta sig in innan jag låter dörren gå igen bakom honom.

"Oscar"

Säger jag försiktigt och han suckar tungt innan han blickar över på min öppna cider innan han möter min blick.

"Har du alkohol?"

Frågar han rakt på sak med en skakig röst och jag ger honom en fundersam blick innan jag nickar kort och öppnar kylen för att visa upp dess innehåll.

"Du har kommit rätt"

Säger jag kort innan jag placerar en cider framför honom som han genast öppnar och halsar i sig ett par klunkar. Jag betraktar honom lugnt samtidigt som jag för min egna cider mot läpparna och låter dess friska smak fukta mina läppar.

"Oh right, jag kanske ska byta om"

Säger jag plötsligt efter att ha blickat ner på handduken som fortfarande sitter knuten runt min midja. Oscar blinkar inte ens över min kommentar utan sträcker sig istället efter sin andra cider och jag ställer ifrån mig min egna cider innan jag ger honom en sista blick och försvinner uppför trappan mot mitt rum.

Väl därinne låter jag handduken falla till golvet innan jag plockar fram ett par rena kalsonger och drar sakta upp dem längs benen. Knarret från min sovrumsdörr som sakta öppnas får mig att lyfta blicken och i spegeln möter jag Oscars blåa ögon.

Ingen av oss säger ett ord. Vi står endast still och betraktar varandra intensivt. Med blicken fortfarande fäst i min bryter han plötsligt tystnaden genom att ta några försiktiga steg in i rummet. Hans svala händer kommer snart i kontakt med min rygg och hans fingrar vandrar långsamt upp längs min ryggrad för att smeka sig ner över mina stela axlar och sedan tillbaka ner längs mina sidor. Under hela tiden håller jag andan som jag tillslut släpper ut i ett hackigt andetag när han kliver ännu ett steg närmare mig och låter sina inbjudande läppar lämna en fjäderlätt, nästan omärkbar kyss mot min nakna axel.

"Snälla, det var så längesedan jag rörde någon på det här sättet"

Får han fram med en låg, desperat röst och jag andas hackigt ut innan jag vrider mig i hans famn så att våra bröstkorgar pressas mot varandra. Min nakna mot hans beklädda.

"Det var så längesedan någon rörde mig på det här sättet"

Fortsätter han med en desperat stämma och när han nu står pressad mot min kropp, då vi båda är påverkade av alkohol och hans läppar bara centimeter ifrån mina, har jag plötsligt glömt bort alla anledningar till varför jag inte bör göra det här.

Off limit / Foscar /Where stories live. Discover now