21.

1.8K 118 14
                                    

Vi är vakna långt inpå morgontimmarna. Jag får betrakta honom när morgonens första solstrålar letar sig in genom fönstret och spelar över hans bara hud. Kan inte slita blicken ifrån honom. Tappar nästan andan. Att få betrakta honom på det här viset, i soluppgången, med honom i min säng och hans hud öppen för mig att vidröra. Inget gör mig så lycklig.

När klockan slår sju så somnar han. Han somnar i mina armar och jag lyssnar till hans djupa andetag och betraktar hur hans bröstkorg höjs och sänks i en regelbunden takt. Trots att sömnen kryper sig på och jag gäspar gång på gång så vill jag inte sluta ögonen. För saker och ting kommer inte att vara så okomplicerade och behagliga nästa gång jag öppnar dem.

Men tillslut kan jag inte hålla sömnen borta. Med en gäsp kryper jag ihop bakom honom och gosar in ansiktet i hans nacke. Med hans doft i näsborrarna somnar jag snabbt med ett leende på läpparna.

Timmar senare vaknar jag upp med Oscars läppar pressade mot mina. Ett svagt leende spricker upp på mina läppar och jag öppnar försiktigt ögonen i smala springor och betraktar hans leende ansikte.

"Godmorgon"

Yttrar jag med en hes röst och hans leende växer i storlek innan han lyfter handen för att lägga några av mina rufsiga hårslingor till rätta.

"Godmorgon Felix"

Säger han glatt innan han lägger ena benet över mina så att han grenslar min kropp. Jag skrattar lågt åt hans plötsliga närgånghet men byter snart ut det låga skrattet mot njutningsfulla suckar när hans placerar nätta små kyssar över min bröstkorg och ner över min mage.

"Mmm Oscar"

Får jag ur mig och svankar lågt mot madrassen medan jag sluter ögonen och njuter av hans lätta, retsamma beröring.

När hans fingertoppar försiktigt följer min v linje och snuddar vid min kalsonglinning så lämnar ett dovt stön mina läppar och jag griper tag i lakanet. Jag inser hur mycket jag väntat på detta. På att han ska vidröra mig på det här sättet, att få vara intim med honom. Och hans fingrar griper tag i det enda tyg som täcker min kropp. När hans hand greppar mitt numera hårda kön så flämtar jag till och mina djupa suckar övergår i mörka stön och gnyende läten.

Han lämnar en blöt kyss mot min mage innan han fortsätter neråt och slutligen låter sin tunga svepa över min topp och vidare ner över min längd. Hans mun och tunga börjar metodiskt att arbeta över mitt kön och det som lämnar mina läppar är mörka stön och njutningsfulla suckar. Mina fingrar letar sig in i hans blonda lockar och jag biter mig i läppen för att inte bli alltför högljudd.

"O-Oscar"

Till slut är jag tvungen att bryta tystnaden och hans namn lämnar mina läppar i form av ett stön. Ett mörkt stön lämnar även hans läppar och bara ljudet av hans otroligt sexiga stön får mig att kröka tårna och tömma mig i hans mun.

Med slutna ögon och ansträngd andning hör jag hur han sväljer ljudligt innan han kryper upp över mig och kysser mig löst på käken. Hans skrev pressas mot mitt fortfarande känsliga kön och jag rycker till en aning vilket får honom att skratta lågt innan han förseglar våra läppar och vi utdelar en lång, passionerad kyss.

"Mmm vilket jäkla uppvaknande"

Yttrar jag skämtsamt och han skrattar lågt innan han kysser mig på kinden och sätter sig upp i sängen för att sträcka ut kroppen. Jag betraktar honom med en nöjd min innan jag sträcker ut händerna och hakar fast fingrarna i hans kalsonglinning för att dra ner honom i sängen igen.

"Vi behöver inte gå upp riktigt än"

Off limit / Foscar /Where stories live. Discover now