- 2 -

110 6 3
                                    

,,Good morning beautiful". Flora opent langzaam haar ogen. Ze moet nog even wennen aan het licht. Maar dan ziet ze Niall. ,,Good morning", zegt ze nog half slaperig en ze geeft Niall een kus. ,,Ik heb een ontbijtje voor je gemaakt", zegt Niall. ,,Aw, thank you so much! Waarom ben je eigenlijk al zo vroeg op?", vraagt Flora. ,,Ik had zin in ontbijt", zegt Niall. Flora lacht. ,,You're always hungry". ,,Één van de redenen waarom je hem zo leuk vind. Waarom bedrieg je hem?", zegt een stemmetje in Flora's hoofd. ,,Flora, is er iets? Je staart", vraagt Niall bezorgd. Flora schrikt en kijkt in Niall's ogen. ,,Oh no, i'm alright. Don't worry!", zegt Flora. ,,Eet je ontbijt maar op, ik ga even douchen", zegt Niall en hij loopt naar de badkamer. Flora zucht. ,,Ik moet het hem een keer vertellen. Maar hij zou heartbroken zijn. Hij houd nog steeds zoveel van mij. Maar ik niet meer zoveel van hem", denkt Flora. Ze pakt haar telefoon en checkt Twitter. Ze volgt allemaal One Direction Update accounts. Ze ziet een tweet voorbij komen met een foto van Niall en Flora op hun eerste date. '3 years ago, Niall fell in love with Flora and he said he loved her'. Flora begint te huilen. Precies op dat moment komt Niall uit de badkamer. ,,Hey, ik moet naar een interview. Ik ben om 6 uur weer thuis", zegt hij. ,,Ok, tot vanavond", zegt Flora en ze probeert Niall niet in de ogen te kijken. ,,Tot vanavond", zegt hij vrolijk en hij loopt weg.

Niall P.O.V

Niall loopt de deur uit en stapt in de auto. ,,Hey Niall! Hoe gaat het?", vraagt Louis. ,,Niet zo goed. Ik heb het gevoel dat Flora niks meer voor me voelt..", zegt Niall verdrietig. ,;Ach nee joh, vast niet! Misschien is ze gewoon heel druk in haar hoofd", zegt Harry. ,,Ja, inderdaad!", zegt Liam. ,,Ja dat kan", zegt Niall. ,,Louis houd zich verdacht stil", denkt Niall. ,,Ach, ik verbeeld het me vast". Maar Niall gaat wel meer op Louis letten. Louis pakt zijn telefoon. Niall probeert te zien wat hij doet. Hij appt met iemand. Niall pakt ook zijn telefoon. Hij besluit om Flora te appen. Hij ziet dat ze al online is. ,,Wat als.. Nee Niall, ze appt vast niet met Louis", denkt hij.

Niall: Hey Flora! Hoe gaat het?

Niall wacht op een antwoord maar Flora reageert helemaal niet. Niall wil nog een app sturen maar hij besluit om dat niet te doen. Hij wil niet opdringerig overkomen. Vooral nu, met deze hele situatie. Hij ziet dat Louis wel heel druk aan het typen is. ,,Met wie app je", vraagt Niall. ,,Uhm, eh, gewoon een vriend", zegt Louis. ,,Oh ok", zegt Niall. Hij komt om zich heen. Iedereen zit op zijn telefoon behalve Liam.

Flora P.O.V.

Flora krijgt een app. Het is Niall. ,,Hij zou zich wel zorgen maken door vanmorgen", denkt ze. Ze besluit er niet op te klikken. Want tegenwoordig kun je met WhatsApp zien of iemand het heeft gelezen. Stomme nieuwe update. Flora besluit aan te kleden en ze loopt naar haar kledingkast. Na lang kijken, kiest ze een setje uit. Flora kleed zich aan en ze pakt haar telefoon. Ze kijkt er even naar en legt haar telefoon dan weer terug op haar nachtkastje.

--

Ik heb besloten om vanuit Flora én vanuit Niall's standpunt te schrijven. Zo is het wat beter om het verhaal te begrijpen :) . Je kan een comment achterlaten wat je van dit verhaal en dit hoofdstuk vind :)

Spaces // Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu