- 10 -

66 4 12
                                    

A/N: omdat ik nog niet bekend wil maken bij wie Flora is, noemen we hem nu even gewoon M 😂.

--
Flora P.O.V

,,Heel erg bedankt dat ik hier mocht blijven slapen'', zegt Flora. ,,Geen probleem, maar waarom wil je niet terug naar Niall? Hij is toch een aardige jongen?'', vraagt M (A/N dit klinkt superraar maar goed). ,,Ik ben op iemand anders verliefd, maar ik wil zijn hart niet breken. Hij is zo lief, en hij houd nog zoveel van mij'', zegt Flora en een traan rolt over haar wang. ,,Niet huilen, ik begrijp je. Maar je kan niet voor lang je eigen gevoelens weg proppen voor iemand anders'', zegt M. ,,Ja ik weet het..'', zegt Flora en ze kijkt naar beneden. ,,Als ik vragen mag, op wie ben je eigenlijk? Je hoeft het niet te vertellen als je het niet wil hoor'', vraagt M. Flora kijkt op en denkt na. ,,Zou ik het vertellen?'', denkt ze. ,,L-Louis..'', zegt Flora zacht.

Louis P.O.V.

Louis loopt van links naar rechts. ,,Waar zou ze zijn?'', denkt hij. Louis kijkt op zijn telefoon en ziet dat het al half 7 is, en hij heeft nog niks gegeten. Hij besteld een pizza, maar dan komt Louis op een idee. Hij begint met bellen.

Zayn P.O.V. (Zag je niet aankomen hé xD)

Zayn ziet dat Louis belt. ,,Hey Lou! Hoe gaat het?'', vraagt Zayn. ,,Goed en met jou?'', vraagt Louis. ,,Ook goed! Wat is er?'', vraagt Zayn. ,,Is Flora misschien bij jou?'', vraagt Louis. ,,Nee, sorry. Wat is er dan?'', zegt Zayn. ,,Lang verhaal. Ik leg het later wel uit. Maar we denken dus dat ze is weggelopen'', zegt Louis. ,,Oh, zou ik helpen met zoeken?'', vraagt Zayn. ,,Als je zou willen helpen.. Dat zou perfect zijn!'', zegt Louis. ,,Ok ik spreek je later!'', zegt Zayn. ,,Doei'', zegt Louis en hij hangt op.

--

310 woorden, superkort sorry! Maar ik ga in hoofdstuk 11 bekend maken wie M is 😏

2 hoofdstukken op 1 dag, surpriseee 🎉

Spaces // Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu