- 9 -

60 4 6
                                    

Flora P.O.V.

Louis komt de kamer binnen en Flora is net aangekleed. ,,Kom, ik breng je terug naar Niall", zegt Louis emotieloos. ,,W-Wat? Ik wil nog niet terug", zegt Flora bang. ,,Je moet nu echt, ik heb Niall al gebeld en gezegd dat ik je heb gevonden", zegt Louis. ,,Zonder het aan mij te vragen?", zegt Flora nu iets luider. ,,Flora, hij is mijn vriend en hij houd superveel van je. Hij mist je super veel!", roept Louis. ,,Waarom begrijp je dat niet? Vertel hem gewoon de waarheid!". Hij is echt boos. ,,J-Je hebt gelijk.. Sorry dat ik naar je toe ben gekomen. Ik zou je niet meer tot last zijn", zegt Flora en ze staat op. Ze doet haar schoenen en jas aan en gaat weg.

Louis P.O.V.

,,Louis, wat heb je gedaan? Nu komt ze natuurlijk nooit meer naar je toe'', denkt Louis. Hij besluit om Flora te bellen. Maar hij krijgt de voicemail. ,,Logisch, ze wil nu natuurlijk niet meer met me praten. Misschien is ze alweer thuis, bij Niall'', denkt Louis en hij belt Niall. De telefoon gaat nog maar 1 keer over en Niall neemt al op. ,,Hey Lou'', zegt hij. ,,Hey Niall, is Flora alweer thuis?'', vraagt Louis. ,,Nee?'', vraagt Niall. ,,Maar ik heb haar terug naar huis gestuurd!'', zegt Louis. ,,Wacht.. Je hebt haar terug naar huis gestuurd?'', zegt Niall. ,,Was ze bij jou al die tijd?!''. ,,Niall, ik kan het uitleggen. Maar niet nu. We moeten haar vinden. Heb jij misschien het nummer van haar ouders? Misschien is ze daar?'', zegt Louis. ,,Ja, ik bel ze wel even. Ik bel je zo terug'', zegt Niall en hij hangt op.

Niall P.O.V.

,,Niet te geloven, ze was al die tijd bij Louis en ik had niks door!'', denkt Niall terwijl hij probeert om Flora's ouders te bereiken. Na een lange tijd nemen ze op. ,,Oh hallo Niall, wat een verrassing!'', zegt Flora's moeder, Jane. ,,Hallo mevrouw, ik wou even vragen of Flora misschien bij u is?'', vraagt Niall. ,,Nee, ze is al heel lang niet meer bij ons op bezoek geweest'', zegt Jane. ,,Oh ok, bedankt'', zegt Niall. ,,Geen probleem, Niall. Komen jullie snel weer langs? Ik mis Flora wel hoor'', zegt Jane. ,,Natuurlijk, we spreken snel weer af!'', zegt Niall en hij hangt op. Dan belt hij Louis weer. Hij neemt gelijk op. ,,En?'', zegt Louis zenuwachtig. ,,Nee, ze is niet bij haar ouders. Ze is weg, en dat is jouw schuld!'', roept Niall. ,,Mijn schuld?! Ik heb helemaal niks gedaan! Ze kwam alleen bij mij omdat ze met mij wou praten!'', roept Louis. ,,Ik wil je nooit meer zien! Je hebt gewoon gelogen tegen me!'', zegt Niall en hij hangt op.

--

Oh oh, waar zou Flora zijn?

Ik kwam er dus net achter dat dit boek op #391 in Tienerfictie staat! Ook al is dit boek niet echt een Tienerfictie, maar ik had dus zeg maar de verkeerde aan geklikt 😂. Maar alsnog bedankt! Ik heb ook al bijna 100 reads (?)! Komt vast door mijn vriendin fatpatat 😂. Maar bedankt voor degene die dit verhaal lezen ❤️

- Latisha

Spaces // Niall HoranWhere stories live. Discover now