- 25 -

52 6 0
                                    

Harry P.O.V. (voordat er op de deur geklopt werd)

,,Dus jullie weten waar jullie vrienden zitten?", vraagt de politieman. ,,Ja, ze zitten in een pakhuis, ergens in de buitenwijken", zegt Liam. ,,Laten we ze dan gelijk gaan redden!", zegt de politieman. Ze stappen met z'n allen in het busje en rijden naar het pakhuis.

,,Ok, wij gaan eerst. Dan lopen jullie achter ons", legt de politieman uit. Hij zegt nog veel meer maar Harry let niet op. Hij kan niet wachten om Louis weer te zien. En Niall natuurlijk, maar Louis het meest. Harry weet hoe kwetsbaar Louis kan zijn. Dan word Harry wakkergeschud door Liam's woorden: ,,Harry? Kom, we gaan naar binnen". ,,Uhm.. Ja, ja", stamelt Harry en hij loopt achter de rest aan.

Zacht sluipen ze het gebouw binnen. ,,Weten jullie ook welke verdieping?", vraagt de politieman. ,,De tweede verdieping", fluistert Harry. De politieman knikt en ze lopen zachtjes de trap op. Het is kwaadaardig stil. Zo stil dat je een speld kan horen vallen. ,,Weet je zeker dat ze hier zijn?", fluistert de politieman. Liam en Harry knikken. ,,Het is die deur", zegt Liam en hij wijst naar de deur helemaal achterin. Langzaam sluipen ze naar de deur. De politieman klopt zachtjes op de deur. Geen gehoor. Langzaam doet de politieman de deur open, en daar zit hij. Daar zit Louis, op het onopgemaakte bed. Hij trilt helemaal en zijn ogen zijn rood van het huilen. ,,Lou!", roept Harry en hij rent naar Louis. ,,Hazz!", roept Louis en hij staat op. Harry knuffelt hem.

,,Lou, ik was zo ongerust! Maar we zijn er nu en je bent veilig. Waar is Niall?", ratelt Harry. ,,Ik.. Ik.. Ik weet het niet", stottert Louis. ,,Blijf jij maar bij Louis, wij gaan Niall zoeken", zegt Liam en ze lopen de kamer uit. Harry en Louis gaan op het bed zitten. Harry knuffelt Louis nog steeds. ,,Uhm Hazz.. Je kan me nu wel loslaten hoor", zegt Louis giechelend. ,,Maar dat wil ik nog niet", zegt Harry lachend. Toch laat hij Louis los. 


Liam P.O.V.

Langzaam lopen Liam, Zayn en de politieman over de verdieping. Dan horen ze van beneden stemmen. ,,We moeten hier weg, voordat ze hier met de politie komen!", horen ze Mark zeggen. De politieman rent naar beneden met zijn pistool. ,,Te laat. Handen omhoog!", roept hij. Liam en Zayn rennen ook naar beneden. Mark en zijn vrienden hebben allemaal hun handen omhoog. ,,Waar is Neil?", vraagt de politieman. ,,Het is Niall", zegt Zayn. ,,Ja, hem", zegt de politieman. ,,Dat ga ik mooi niet vertellen", zegt Mark en hij grijnst van oor tot oor. ,,Help!", klinkt er door de gang. Liam en Zayn rennen naar de kamer waar het geluid vandaan komt. En daar zit Niall, vastgebonden aan een stoel. Hij zit vol met blauwe plekken. ,,Niall! Gaat het wel?", roept Liam en hij rent naar Niall om hem los te maken. ,,Nou Liam, goed hoor", zegt Niall sarcastisch. Liam lacht. Dat is hun Niall. 

--

Dit was het laatste hoofdstuk, omg. Er komt nog een epiloog en een dankwoord/nawoord :)



Spaces // Niall HoranTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon