Tanıtım-Cafer

2.1K 125 208
                                    

Gülümseyerek gözlerimi açtım. Bunu nasıl yaptığım konusunda hiçbir fikrim yok. Aklıma gelen gerçekle irkildim. Bugün okulun ilk günüydü.

Kesinlikle güzel olmalıydım ama çok abartmazdım çünkü ben masum bir kızım. Normalde pek makyaj yapmazdım zaten. Bugün de çok yapmayacaktım.

Hızla yataktan kalktım. Her tarafın pembe ve beyazdan oluştuğu odama gôz gezdirdim. Kesinlikle tam bir genç kız odasıydı.

Winx'li yatak örtüm, Barbie'li duvar kağıdımla uyum sağlıyordu. Perdelerim Pepe'liydi ve bu kesinlikle fazla havalıydı. Dolaplarım ise en harikalarıydı. Kaplumbağa deseni üstüne pembe renkte yazılmış Safinazlardan daha güzel ne olabilirdiki?

Ben Safinaz, bugüne kadar hiç aşık olmamıştım. 17 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadığı için bana masum derlerdi ve dalga geçerlerdi. Umursamazdım çünkü ben masumdum, salaktım ve en önemlisi henüz bir badboyla tanışıp siyah olmamıştım.

Odamı incelemeyi bırakıp dolabıma ilerledim. Yerlere kadar olan pepeli eteğimi giydim. Oldukça hoştu. Üstüme uzun bir düşünme maratonu sonunda Barbie'li tişörtümü giymeye karar verdim. Ayaklarıma pembe platform ayakkabılarımı giyersem çok güzel olacaktım.

Makyaj konusunda abartmak istemediğim için, kulağıma kadar gelen bir eyelineri yeterli buldum. Pembe renkte bir far sürüp, renkli takma kirpiklerimi taktım. Kırmızı ve dudaklarımdan taşan rujumu sürdüğümdeyse neredeyse hazırdım.

Annemin kahvaltı et bağırışlarını önemsemeden kapıya çıktım. Pembe platformlarımı giydiğimde tam anlamıyla mükemmel olmuştum. Hızlar minibüse bindim ve okulun önünde indim.

Hızlı adımlarla okula giriş yaptım. Herkes bana bakıp bir şeyler söylüyordu. Büyük ihtimalle güzelliğimden bahsettikleri için umursamadım ve
Sınıfıma girdim. Sadece tek bir boş yer vardı. Ne şans ama! Kafasını sıraya dayayıp uyuyan çocuğun yanına oturdum.

Onu dürttüm ama uyanmadı. Yüzünü göremiyordum. Nihayet uyandığında elimi uzattım ve,

"Ben Safinaz." dedim ancak o umursamadı bozulsamda belli etmedim. Hemen tam bir genç kızlık örneği yaparak, onu sınıfa yeni girmiş hocaya şikayet ettim. Hocanın cevabı çok daha moralimi bozmuştu.

Resmen "Safinaz bırak Cafer uyusun." demişti. Bu kadının adımı nereden bildiğini umursamadım.

Tek bildiğim şey, Cafer'in bu okulda çok popüler olduğuydu.

Ehehhe ilk bölüm. Cafer sen benimsin diyince havaya uçacak kızımızın öyküsüne hoşgeldiniz.

Asi Badboy Masum KızTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang