Bölüm 2-

932 93 98
                                    

Uzun bir zaman sonra, yeni bölüm geldi. Okuyuverin.

Kocaman gülümseyerek gözlerimi açtım. Çok mutluydum. Sonuçta, Cafer bana 'sen benimsin' dedi. Bu bir şaka olabilir miydi? Olmamalıydı.

Cafer, size 'sen benimsin' dese siz nasıl bir tepki verirdiniz?

Sonuçta o bir 'badboy'. Beni sürekli aşağılayacak ama banane. Ben onu bırakmayacağım. Ne kadar gururluyum, değil mi?

Dün geceki dansını aklımdan çıkartamıyordum. Adana merkez bölümündeki hareketleri, tek kelime ile, mükemmeldi. Ben, ona aşık mı oluyordum? Bu imkansız, çünkü ben Masum Kızım. Aşık olamam ki.

İlk yaptığım şey yatakta yanıma bakmak oldu ama hayır, gece gelip yanımda uyumamıştı. Herhalde bu, bir sonraki evre. Neyse, bekleyebilirim sanırım.

Hızla dolabıma ilerledim. Kesin Cafer ile gezerim bu gün, sonuçta bana 'sen benimsin' dedi. Kesin bana çok iyi davranacak (!).

Barbie'li bir elbise geçirdim üstüme. Tam olarak yaşıma göre giyiniyordum. Elbise, dizimin 10 karış yukarısına geliyordu. Tam masum kızlara göre.

Hızla elbiseyi giydikten sonra makyaj yapmaya koyuldum. -makyaj stilimi çok iyi biliyorsunuz.- Aynaya baktığımda, ne kadar güzel olduğumu fark ettim.

Calliou'lu bir bot giydiğimde ise, neredeyse hazırdım. Son bir dokunuş eksikti sadece. Hızla takı kutuma ilerledim. İçinden altın, burma bileziklerimi çıkarttım ve koluma geçirdim hepsini. Bileğimden omzuma kadar geliyorlardı.

Dudağımdaki rujumun biraz az geldiğini fark ettiğimde, burnuma kadar sürdüm bu defa. Harikaydım.

Evden çıkıp otobüse bindim. Herkesin bana aşık olacağını bilmeme rağmen... Otobüs ilerlemeye başladığında boşalan bir oturağa yerleştim ve dışarıyı izlemeye koyuldum.

Okula gelmemizle otobüsten indim ve okulun içine doğru yürümeye başladım. Her zamanki gibi, yine herkes bana bakıp fısıldaşıyordu. Popülerlik çok zor.

Kantinde Cafer'i görmemle fazlasıyla heyecanlanıp yanına ilerledim. Omzuna dokundum yavaşça. Bana kısa bir bakış atıp önüne geri döndü.

"Cafer," diye fısıldadım. "Ben geldim." bana bakıp kısa bir kahkaha attı.

"Sen kimsin?" diye fısıldadı taklitimi yaparken. Bozulduğumu belli etmemeye çalıştım.

"Dün, bana sen benimsin dedin ya Cafer." bu defa uzun bir kahkaha attı.

"Kendini ayrıcalıklı mı sandın? Cidden mi?"

Adana merkez, oy veriyor herkes.

Asi Badboy Masum KızWhere stories live. Discover now