Falow me!! :*

10.5K 343 41
                                    

Asa am fost furata de lumea viselor. M-am trezit stiind ca este sambata. Yeeyyy sa inceapa wichendul.  Cand        m-am uitat in stanga mea era un ingeras care dormea. Am incercat sa-l trezesc dar nici o miscare. M-am apropiat de el si i-am dat un sarut pe buze. El isi deschide ochii si spune:

-M-as putea obisnui cu asta.

-Aha deci tu nu dormeai si m-ai pacalit? Am facut botic si am scos limba la el .M-am intors cu spatele la el si m-am prefacut suparata.

-Asa faci? Spune el.  Bine daca tu  faci asta tu ai vrut-o.

Atunci printr-o rotire el era peste mine si incepu sa ma gadile. Eu printre rasete am spus:

-Zack gg.....gata...st....stai te log flumos!

-Nu pt ca asta primesti daca scoti limba la mine.

-Cum am scos-o?

-Uite asa ... si imi arata limba. Eu profit de situatie ca este neatent si il sarut muscandu-l de buza. El zambeste peste sarut si ma musca si el de buza.

-Vad ca ai uitat ce patesti daca scoti limba la mine. spun rânjind.

-Nup dar imi era dor. 

-De ce iti era dor?

-De tine scumpi.

-Replici luate de pe google. Lasă-mă acum ca vreau sa ma duc sa fac dus.

-Pot venii cu tine? Spune el plin de speranta in glas.

-Iubire viseaza in continuare. Spun si ma duc sa imi iau lenjeria si un prosop pufos din dulap si intru in baie.

Inchid usa si intru in cada si dau drumul apei.

Zack pov.

Doamne fata asta ma înebuneste pe zi ce trece. E asa sexy si provocatoare sunt norocos ca o am. Dupa 30 de minute vad ca iese doar intro lenjeria neagra dantelata. Mrrrr. Dupa ce sunt scos din transa de ea o intreb:

-Sper ca nu ai uitat ca azi este intalnirea noastra nu?

-Nu, nu am uitat la ce ora?

-La ora 15:30 si acum este ora 11:45. Spun eu foarte calm.

-Omg cat e?!  Asa de mult am dormit? Spune ea disperata.

-Dap dar nu e nimik iubire ai timp sa te faci frumoasa!

-Adica tu insinuezi ca sunt urata?

-Nup esti mai frumoasa ca orce fata de pe planeta asta. Spun iar ea roșește puternic. Esti forte draguta cand roșești iubi!

-Ms. Spune si se inroseste si mai tare.

Cu greu plec de la ea si ma duc acasa la mine sa ma schimb.
Imi aleg o pereche de blugi mulati si rupti de culoare albastra un tricou alb mulat scotandu-mi in evidenta abdomenul si geaca mea de piele neagra. Imi iau adidasi mei negrii in picioare si gata.
Ma opresc la o floratie sa ii iau un buchet de trandafiri albi si o ciocolata alba cu micdale. Era ora 15:25 am timp. Oare cu ce o sa ma mai surprinda iubita mea acum?

Mony pov.

Dupa ce a plecat Zack am mers repede si mi-am facut rutina de dimineata. Am ales sa port o bustieră neagra o pereche de blugi albi taiati si o camasa neagra si o sapca alba si gata am terminat. Mi-am luat tenisi mei albi si geaca de piele si gata pornesc spre intalnire. M-am oprit in fata unu magazin de ceasuri si i-am luat un ceas si o bratara pe care scria m+z si gata. Am ajuns in parc unde m-am intalnit cu Zack. Era asa sexy imbracat mai ales tricoul ca ii scotea abdomenul in evidenta. Mergem pana intr-o poieniță si ma conduce într-un loc superb unde era o padure si un lac frumos( imaginea de la media). Vad ca are in mana un buchet de trandafiri albi. Preferatii mei. Si o ciocalata alba in forma de inimioara.
Ce dragut!!!

El ma ia in brate, ma saruta si apoi ma invarte ca pe un copilas. Eu imi amintesc de cadoul pe care i l-am luat si ii spun sa inchida ochii. Scot ceasul si il pun pe mana. Ii spun sa deschida ochii si el ca un baiat ascultator ii deschide. Cand vede ceasul un zambet larg ii apare pe fata

-Mony nu trebuia sa te deranjezi! Eu nu ti-am adus nimic.

-Prostutule nu trebuie sa imi aduci nimic eu te iubesc. Ti-am luat asta ca sa iti amintesti de mine mereu...

-Nu te-as putea uita niciodata iubito..  ma intrerupe el.

-Awww ce dragut si app eu     mi-am luat asta.  Si flutur prin fata lui bratara cu m+z.

-Wow chiar ai gusturi bune.

-Ms chiar iti place?  Intreb eu curioasa.

-La nebunie. La fel cum imi place si de tine.

-Awww si mie imi place de tine.

Din cauza unei pietre afurisite ma impiedic si cad peste el. Ajungem amandoi pe iarba dar el si-a lipit buzele de ale mele. Aww ce dulce. Ma pot obisnui.

Zack pov.

Wow ce gusturi bune are pitica mea. Chiar mi-a placut surpriza asta asa ca si eu o sa ma revansez. Dupa cateva minute de mers vad cum pitica mea se dezechilibreaza si cade peste mine amandoi ajungand in iarba. Imi lipesc buzele de ale ei intr-un sarut pasional si plin de sentimente. O iubesc mult de tot si nu vreau sa o pierd niciodata mai ales ca marioneta aia de Luke e indragostit de ea. Daca ii face ceva il omor. Dupa ce ne despartim din sarut ea era rosie mai ceva ca un rac dar oricum e asa dulce. Dupa ce ne mai plimbam prin poieniță in care am dus-o am plecat acasa pt ca se facuse tarziu si era si frig. Nu vreau ca pitica mea sa raceasca. Ajungem acasa la ea si cand deschid usa raman blocat complet. Pe canapea era....

Va continua.

Hei pandacornilor ce mai faceti?  Sper ca nu sunteți suparati ca nu am postat mai repede dar inspiratia asta e greu de obtinut. Cred....  Si cred ca urmatorul capitol il voi posta in cateva zile deci bafta la citit.   Pupici si somn usor pufoseniile mele.    :*****

TocilaraTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang