Bataie!!

7.9K 307 6
                                    

In camera Monicai era Luke care vorbea cu pitica mea doar ca ea plangea!!!

-Mony de ce plangi? Am întrebat-o iar ea mi-a aratat cu degetul spre Luke care rânjea invingator......  Pana aici..... O sa vada el ce ii fac daca mi-a ranit comoara....

♥Mony pov ♥

Eram pe pat si il asteptam pe Zack si pe doctor. Vad ca usa se deschide si pe ea intra curvarul de Luke... Ce cauta el aici??

Se aseaza pe scaunul de langa mine si ma intreaba:

-Hey ce mai face mica orfana???

-Ce?  De unde stii? Spun cu ochii inlacrimati.

-Iubito eu mereu stiu. Vezi ce patesc copii rai daca nu asculta ii parasesc persoanele dragi..  spune cu un ranjet pe fata.

-Ce legatura ai cu asta??!! Tip eu la el.

-Inocenta si naiva Mony nu am nici o legatura dar pun pariu ca parintii tai au facut accident de buna voie. La cate probleme le cauzai si la cati nervi le-ai provocat normal ca au vrut sa se omoare. Eu daca eram in locul lor o faceam din prima.

-Taci!!! Nu e adevarat lasă-mă...  Pleaca!!!! Iesi afara!!!

Atunci intra Zack cu doctorul. Când Zack m-a vazut plangand a venit repede la mine. M-a intrebat de ce plang dar eu nu puteam sa ii raspund din cauza lacrimilor  asa ca i-am aratat doar pe Luke care rânjea ca un bou.
De ce asta de ce vrea sa ma vada suferind?

♚Zack pov ♚

Când o vad ca arata cu degetul spre Luke imi venea sa-l omor. L-am apucat de gulerul camasii si i-am dat un pumn in fata. El a cazut si am putut observa ca ii curge sange de la nas si din buza. Deci treaba mea s-a terminat asa ca il iau pe idiot de mana si il tarasc pana afara (la propriu)

In gandul meu era doar ea si o intrebare "De ce Luke ii vrea raul? "Dar asta o sa aflu chiar de la el. Il arunc pe unul dintre scaunele de la asteptare si il intreb:

-Ce treaba ai tu cu iubita mea? Si de ce o faci sa planga?  El tace din gura si nu spune nimic.  Sta si se uita la mine cu un ranjet de tampit pe fata. Spune odata sau jur ca nu scapi cu viata de aici chit ca suntem intr-un spital si morga e pregatita !!! Tip eu exasperat la el. El sta ca prostu si ranjeste in gandul meu eram "Doame mare e gradina ta si toti sar gardul chiar daca poarta e deschisa" Dupa ceva timp se gandeste sa imi raspunda.

-Vreau sa fie a mea dar tu te bagi si vreau sa o fac sa sufere si singura cale care o pot urma e de a o distruge bucatica cu bucatica, de ai distruge inimioara aia fragila.

-Bai tu esti prost sau esti prost daca o distrugi ce mai poti avea si in al doilea rand daca te mai atingi de un fir din parul ei te omor si nu glumesc.

El se ridica si pleac fara sa spuna nimic. M-am dus pana la iubita mea dar cand am intrat inauntru ea dormea ca un ingeras. E asa draguta sunt norocos ca o am. Dar trebuie sa o apar cu orce pret acum ca singurul pe care il mai are este fratele ei.

Seara

Este seara si decid sa ma duc sa ma plimb.... vreau sa imi linistesc gandurile. Imi iau geaca de piele si adidasi in picioare . Ies pe usa si o inchid in urma mea.  Merg pe strada fara o directie anume. La un momentdat il vad pe Luke pupandu-se cu o curva dar mna asta e el ce sa faci.  Mai merg putin si ajung intr-un loc preferat de al meu. Aici ne mai intalneam eu si prietenii mei ca sa vedem niste batalii hip hop. Da după o ora decid sa merg acasa dar cand vreau sa ma intorc aud o voce de la spate care spune:

-Pe cine avem noi aici iubitelul micutei orfane.

Recunosc vocea aia si as recunoaste-o mereu.  Era Luke care rânjea ca un dobitoc. Mama ce prost e baiatul asta.

-Ce vrei pampalaule? Din multime se aud numai susoteli .

-O ce s-a intamplat lui Zacky ii este frica ? 

Serios Zacky de unde a mai.   scos-o si pe asta.

-Serios chiar vrei sa-ti fac un tatuaj permanent acum?  Hai  ca nu am chef de tine asa ca spune ce ai de supus si lasă-mă dracului in pace.

-Suna ca o provocare? Hai sa te vad.

Serios el m-a provocat... mna el a vrut-o.  M-am intors pe calcai si i-am dat un pumn in gura. El a sarit pe mine si a inceput sa imi dea pumni dar degeaba pe mine nu ma durea. Asa ca printr-o rotire eu am ajuns peste el si am inceput sa ii impart pumni si picioare nenorocitului. Imediat l-am vazut plin de sange. Ce usor a fost sa-l bat. E asa slab si mna e Luke intr-un cuvant.

-Eu macar nu spun ca vreau o anumita fata si mai tarziu ma ling cu o parașuta.

Din multime toti exclama si sar in carca mea. E bine sa fii asa. Dupa cateva minute vad cum Luke cum se ridica si spune:

-Nu o sa se termine asa ai sa veizi tu!!

Serios ma ameninta, nu ma prea tem deci ma duc acasa. Ajung rapid deschid usa si apoi o inchid la loc. Merg in camera mea imi fac un dus.Imi iau un tricou  alb si ma bag in pat.  A fost o zii incarcata pentru mine si iubita mea pacat ca nu e aici langa mine   si asa ador cu gandul la ea.

******************************

Hey pandacornilor am terminat si acest capitol deci sper sa va placa si vreau sa va urez noapte buna si Key bay ✌✌

TocilaraWhere stories live. Discover now