De o mie de ori da!!

4.5K 161 15
                                    

Mony pov.

L-am lasat sa plece dar el a facut toate astea pentru noi. Nu pot sa cred ce sora rea am fost. Doamne te rog ai grija de el!!

Peste un an....

A trecut si acest an iar eu cu Zack ne intelegem din ce in ce mai bine . Inocenta mi-am pierdut-o acum 5 luni cand am decis ca dupa doi ani si jumatate de relatie sunt pregatita. Nu s-a mai intamplat nici un incident major doar unul minor . Sa va povestesc: Eram la scoala iar Sindy a vrut sa il sarute pe iubitul meu. Atunci ca o fata cuminte ce sunt am tras-o de par si am inceput sa ii dau palme. De atunci se teme de mine si de fiecare data cand ma vede lasa capul in jos si fuge cat de repede poate. M-am obisnuit cu asta. Astazi e o zi frumoasa si norocul meu am absolvit scoala si acum vreau sa ma mai relaxez. Am mostenit firma de haine a mamei iar John firma de masini a tatei. Eu sunt intr-un fel creatoare de moda si imi place idea. Zack este un specialist in decoratiuni interioare si se pricepe foarte bine. Cu timpul m-am maturizat fiind ca tot prin ce am trecut m-a facut sa ma maturizez. E greu dar cu timpul am acceptat faza cu parintii mei, Luck care a murit din cauza mea si John care a plecat dar trebuie sa vina inapoi. Sper!!!! :'( Am inceput sa plang si atunci a intrat Zack si m-a vazut plangand in hohote!

-Ce ai patit ingeras?

-Imi e dor de John, Zack daca a patit ceva e numai vina mea! Ce ma fac fara el?

-Hey pitic nu spune asta . El sigur e bine si uite maine se implineste un an . Deci e bine nu ?

-Da si nu imi mai spune pitic , paluga!

-Tu pitico, esti a mea! :* si nu sunt paluga doar putin mai inalt decat tine.

-Aww !!! Uriasu-le !

-Mersi pitic . Spune si ma saruta pe buze apoi pe gat. E asa tandru cu mine! Il ador!! Iub trebuie sa plec undeva . Ne vedem diseara!!

-Stau unde pleci?? Spun eu suparata!

-Undeva!!! Spune el si apoi iese din casa.

Zack pov.

Azi este ziua cea mare pentru mine. Am emotii mari . Vreau sa.....Ii fac o surpriza . O sa vedeti voi ce!
O sa va spun oricum o parte a surprizei: astazi se implineste un an de cand fratele ei a plecat dar ea nu stie. Eu ma duc la aeroport sa il iau pe el si dupa ma duc la un magazin de bijuterii. O sa vedeti voi de ce!

Dupa 30 min. ajung la aeroport si il vad pe John asteptand langa valizele lui. Ma duc la el si il imbratisez prieteneste.

-Hey frate ce mai faci cum a fost?

-Cum sa fie . A trebuit sa fac multe lucruri naspa dar am renuntat.

-Atunci hai sa plecam! Spun eu vesel!

-Stai putin ca mai trebuie sa astept pe cineva.

-Cine? Intreb eu confuz

-Uite acum vine. Si Zack ti-o prezint pe iubita mea Iuliana.

-Incantat Iuliana eu sunt Zack iubitul surorii iubitului tau. Spun eu si rad .

-Incantata! Spune ea si ma analizeaza. Asta fac si eu si vad ca e blonda cu ochii negri , cu forme si micuta de statura. E draguta dar eu raman la iubita mea. Ea e mai draguta.

Dupa ce pun bagajele ei  si ale lui John in masina pornim spre un magazin cu bijuterii.  Ce noroc acum ca am si o fata langa mine pentru ca dupa cum se vede are gusturi bune. Dupa 45 min. ajungem la magazin si intram acolo. Ma duc direct la inele si incep sa ma uit dupa cel mai bun pentru...

Mony pov.

Zack nu mai apare iar eu ma ingrijorez. Dupa inca o ora de asteptat intra Zack in casa si se uita la mine zambind si spune:

-Draga mea am o surpriza pentru tine. Spune si atunci pe usa intra .....John nu pot sa cred !!! E bine  si e aici cu mine. Incep sa plang si fug spre John si il iau in brate si ii spun:

-Sa nu imi mai dai drumul din brate. Te iubesc John . Te rog nu mai pleca! Spun eu plangand in hohote.

-Gata pitic sunt aici cu tine si nu o sa te mai parasesc iti promit. Te iubesc surioara! Dar nu mai plange ca mai avem o surpriza pentru tine doar ca trebuie sa te legam la ochi. Spunand astea ma leaga la ochi si ma tine de mana si ma conduce nu stiu unde. Dupa cateva minute de mers imi da esarfa de la ochi si cand vad ce e in fata incremenesc. Era o cararusa de petale de trandafiri si un loc frumos amenajat . Ajung acolo si de dupa un copac iese Zack imbracat in costum . Se pune in genunchi si spune:

-Draga mea esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Tu esti soarele meu , aerul meu . Tu esti totul pentru mine si vreau ca ziua aceasta sa fie de neuitat asa ca vreu sa te intreb ceva .... spune in timp ce scoate o cutiuta rosie de catifea si o deschide si continua..... Monica Izabela Lens vrei sa fi sotia mea ?

Stau putin pe ganduri si ca sa il pacaleac spun:

-Nu.... pot sa refuz asa ceva. Da ma marit cu tine . De o mie de ori da . Te iubesc!!!! spun plangand.

-Si eu te iubesc pitic. Spune si imi pune inelul pe deget . Nu mai astept si ii sar in brate sarutandu-l.

*******(((((((())))))))*******
Hey pinguinii mei vreu sa va anunt ceva . Cartea aceasta mai are putin si se termina si va multumesc foarte mult. Va spun de pe acum ca mai sunt 2-3 capitole si ne luam sfarsit de la cartea noastra . Sper ca va place capitolul. Vreau parari de la voi. Va rog sa nu ma urati pentru ca am spus ca o sa fie mai multe capitole dar pur si simplu nu mai are rost sa lungesc povestea . Va iubesc ne auzim data viitoare. :* :* :* :* :* :* :* App pornit videoclipul fiind ca eu cred ca se potriveste . :* :* :* ;)    

  

 
   

TocilaraWhere stories live. Discover now