Explicati / accident

5.5K 208 18
                                    

Ma duc sa raspund iar cand deschid usa toti muschii mei se incordeaza era Zack.

-Ce cauti aici? Spun eu rece.

-Am venit sa clarific ceva cu Mony.

-Nu ai nimic de clarificat cu ea daca vrei sa ii spui ceva imi spui mie si eu o sa ii transmit ei.

- Ok spunei ca ce s-a intamplat atunci la petrecere nu a fost din vina mea. Nu eu am vrut sa fac asta . Ea m-a tras spre ea si ma sarutat. Ea...

-Stai putin adica tu vrei sa imi ss spui mie ca totul este inscenat asa dar cine dracu a facut asta Batman?!!! Intreb eu frustrat si nervos.

-Intelege-ma nu eu am facut-o daca vrei iti povestesc tot si poate intelegi.

-Bine sa te aud!! Spun eu dur.

-Eram la petrecere si vroiam sa iau bauturile cand am primit un mesaj in care scria sa merg sus ca sora ta este agresata . Am mers in loc ul indicated dar nu era decat Sindy curva liceului care a inceput sa ma sarute. Atunci a venit Mony si ne-a vazut. Dupa ce a plecat plangand eu am impins-o de pe mine am aruncat-o sa zic asa si i-am tras o palma de toata frumusetea. Asa acum sper sa ma intelegi adica nu am vrut sa se intample asta.

-Din asta pote sa iasa un mesaj buna. Adica nu e rusine sa iubesti o copilasi e rusine sa iubesti o curva.

-Dar faza e ca eu nu am iubit curva , am iubit si inca iubesc copila. Asta e totul am vrut sa vorbesc cu ea dar sper sa ii explici tu .

-Sigur frate si scuze pentru comportament dar mna intelegi tu.

-Da pa sper sa ne mai auzim.

Vad cum Zack pleaca iar eu inchid usa di merg in sufragetie. Cand ajung Mony ma intreaba:

-Hey cine era?

-Nimeni important doar un prieten.

Zack pov.

Am terminat de vorbit cu fratele ei si sper sa ii explice iar ea sa ma inteleaga. Ajung la masina si intru in ea. Aduc motorul la viata si incep sa merg pe strada plina cu zapada. Dintr-o data vad doua faruri care se indreapta spre mine . Am facut o manevra prin care sa nu ma iubesc de masina dar din cauza soselei alunecoase pierd controlul volanului . Tot ce vad este masina care se intrepta spre un copac iar apoi totul devine negru .

Mony pov.

Asta a fost ciudat chiar foarte ciudat dar mna.
Aprind televizorul si nimeresc pe un canal de stiri vreau sa schimb dar o stire mi-a ateas atentia. Stirea era de genul acesta:

"Suntem aici la fata locului unde un adolescent pe nume Zack Moris a avut un accident grav de masina . Martorii spun ca acesta s-a ferit de un posibil accident dar din cauza carosabilului alunecos a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un copac care se afla pe partea stanza a soselei. Venim mai tarziu cu informatii pe scurt. "

Atunci am simtit ca cerul mi-a picat in cap. Nu se poate sa ma paraseasca acum nu de ce el de ce nu eu. Trebuie sa merg sa il vad dar oare la ce spital este? Trebuie sa il gasesc. Dupa multe ore de gandire imi amintesc ca un prieten de al meu este doctor asa ca il apelez.

Convorbire telefonica

-Buna Marius ce faci?

-Bine uite in casa . Sarbatori fericite!!

-Nu prea am parte de sarbatori fericite dar vreau sa te rog ceva. Ai putea sa vezi daca la spitalul unde lucrezi tu a fost adus un pacient pe nume Zack Moris?

-Sigur verific acum!

Dupa cateva minute de asteptare spune :

-Da este un pacient pe nume Zack Moris .

-Poti re rog sa imi spui ce are?

-Pai mana dreapta ii este rupta , are fracturate cateva coaste si are nevoie de un transplant.

-Pot sa vin maine sa il vad? Spun eu deja plangand?

-Da vizitele sunt de la ora 13:00 pana la 14:00 . Te astept si imi pare rau.

-Nu e nimic multumesc.

Inchid apelul si izbuvnesc in plans. De ce el de ce nu eu mai bine eram eu in locul lui sau mai bine il lasam sa imi explice la petrecere ca poate toate aste nu se mai inatmplau. Ma gandesc la toate momentele avut cu el si incep sa plang atat de tare incat nu ma mai puteam linisti. Dupa ceva vreme am decis sa merg in camera mea sa incerc sa dorm. Adam imi aduce o pastila si imi spune ca este un calmant. Il iau si urc scarile ajutata de fratele meu. Cand ajung in camera mea ma pun in pat si adorm cu gandul la el si sperand ca totul v-a fi bine.

Dimineata me trezesc imi fac rutina si decid sa merg jos pentru a lua micul-de-jun . Mananc si ma duc in sufragerie sa ma uit putin la tv. Stau si ma uit la un film si observ sa se face deja ora 11:00 iar eu trebuie sa fiu gata pana la ora 12:00 . Merg in camera mea imi fac un dus si imi iau o pereche de colanti negri un pulover gri si ghetele mele negre. Imi prind parul intr-un coc dezordonat si imi iau geaca pe mine. Cobor scarile imi iau cheile si plec inchizand usa.

Cand ajung la spital parchez masina si intru in cladire. La receptie era o doamna draguta care mi-a spus ca Zack este in salonul 456 de la etajul 5 . Ii multumesc frumos si potnesc spre salonul lui. Ajuns acolo ii vad pe parintii lui ca stau pe scaunele de asteptare de langa sala lui. Asteptam mult pana un doctor decide sa isi fac aparitia . Merg rapid spre el si spun:

-Domnule doctor imi puteti spune cum se simte panientul Zack Moris?

-Sunte-ti ruda cu el?

-Sunt iubita lui.

-Bine atunci. Domnul Moris a suferit un accident foarte grav si are nevoie de.....

V-a continua

Hey ce facetious sorry pentru intarziere sper sa va placa acest capitol . Pwp.

TocilaraWhere stories live. Discover now