16 - Calum nyert

717 54 2
                                    

Will kacér nézése beindította bennem a kémiát. Az alkohol a testemben így is égő vágyat keltett bennem, hogy itt helyben megcsókoljam.
Mikey tudta jól. Nagyon is jól! Tudta, hogy ma van az a nap, amikor 100% kilépünk a barátság zónából, akarom mondani ki kell hogy lépjünk. Nem hiába vetették fel, hogy a villába jöjjünk. Tuti fixen összebeszéltek!
- Na mivan Hood? - rángatott vissza Will hangja. Lehetett érzékelni benne az alkohol hatását. - Beszartál egy lánytól?
- Hogy mondod? - emeltem fel a szemöldököm és félholdas mosolyra húztam a szám. Ha harc, hát legyen harc!
- Na akkor, versenyezzünk.
- Állok elébe! - tártam szét a kezeimet, mikor elengedte a pólómat.
Akaratlnul is formás popsijára vándorolt a szemem, mikor elsétált előttem a biliárd asztal mellé.
- Akko tegyük hivatalossá a fogadást! - töltött még egy kört Ashton, a kezünkbe nyomta és rögtön meg is húztuk.
- Feltételek? - fordultam Wacky kisasszonyhoz. A lélegzetem is elállt. A dákón támaszkodva, kitolt csípővel és keresztbe tett lábakkal nézett rám.
- Ha nyerek, egy hétig azt csinálod egy szó nélkül, amit mondok. - nyalta meg alsó ajkait, rám kacsintott és csípőre vágta a kezét.
- És ha Calum nyer? - nyelt egy nagyot barátnőm, Brooklyn meg a hátát kezdte simogatni.
- Rossz kérdés. - suttogta a vörös.
- Ha én nyerek.. - léptem közelebb Willhez, mire szemtelenül felemelte a fejét. - ..akkor egy hétig nálam laksz, és azt csinálod, amit én mondok.
- Oké! - emelte fel a kezét, mire megráztam. - Kösd föl a gatyádat Hoody, nem foglak kímélni.
- Mikey, még egy kör! - kiabáltam túl a zenét. Már nagyon kezdtem érezni a piát, viszont ha mégsem jön össze valami, muszáj valamire fognom.
Will bedőlt a kezdéshez. Toppja többet mutatott a kelleténél. A szű farmerom még szűkebb lett!
- Csíkossal vagy! - bökött meg a dákóval Will. Kapásból két teli golyót is letett.
- Jól van Wacky, akkor játszunk!
- Ebből, semmi jó nem fog kisülni! - hallottam ahogy Lara suttogta.
- De abból sem! - azt már nem tudom mire mondta Luke, de a lökésem után hátra fordultam.
Ashton és Will összetekert kezekkel húzták meg a poharat. Nem mondom, kicsit féltékeny lettem.
- Úgy látom, nem ment le semmi neked. - kacsintott Will és a dákójával a fehér golyó mögé állt.
- Akkor is lenyomlak! - puffogtam magamban, bár semmi értelme nem volt.
Will, alkohol befolyása alatt sokkal jobban felszabadul. Nem itathatom le minden nap, de azért lehetne ilyen amikor velünk van, alkohol nélkül is.
- És bent van! - sikoltott fel, a dákót a magasba tartva.
- Hurrá! - emelte fel Lara mind két kezét. - Na ezt kapd ki Hood!

Már lassan fél órája játszunk. Már csak egy golyója van, a fekete! A vesztés szagát kezdtem érezni a levegőben. Nem szeretek veszíteni!
A hangulat igen csak felforrósodott a nem is tudom hanyadik kör után. Nagyon sok pia lecsúszott a torkunkon amióta elkezdtünk játszani. Lassan látni se látok, ahogy Will se tud egyenesen állni, még segítséggel sem.
- Hajrá Will! - dőlt el a kanapén Lara, ugyan csak jól érezte magát.
Brooklyn és Luke egymás szájában lassan dugnam a fotelban, Ashton félig alszik, de azért figyel, Mikey meg énekel a bárpult mögött. Gyönyörűen nézhetünk ki.
- Franc! - szitkozódott Will.
- Akkor, kezdj el pakolni Wacky! Azt hiszem én nyerek. - léptem el mellette gúnyosan vigyorogva. Csak ciccegett egyet, leült Ash mellé és adott neki egy kis tockost, gondolom hogy szedje össze magát.

- Jó éjt! - mászott be Lara az egyik vendégszobába, rögtön magára is zárva az ajtót.
Brook is így tett, azzal a különbséggel, hogy Luke ölében smárolt, mikor bementek a szobájukba.
Mikey és Ashton egymásra borulva, énekelve botorkálgak a szobájukig.
- Na Wacky! - fordultam vigyorogva felé. Hát nem kellett volna.
Épp vette le a pólóját, egy szál melltartóban és abban a csöpnyi nadrágban állt előttem.
- Adsz egy pólót? - fordult felém homályos tekintettel.
Nem bírtam megszólalni. Csodálatosan nézett ki, nagyon tetszett a látvány. Karcsú volt. Az agyam abban a pillanatban kapcsolt ki. Magamtól indult meg a testem, lassan lépkedtem felé. Nem bírtam elszakítani a szemem csodálatos szemeiről, telt, piros ajkairól. Megakartam csókolni, megakarom ízlelni!
A kezem az arcára csúszott, onnan le a tarkójáig. Engedtem a csábításnak, illetve az alkoholnak. Lassan közelítettem a fejem az övéhez, az orrunk már összeért. Ajkai kicsit eltávolodtak egymástól, lehellete cirógatta az arcom.
- Megakarlak csókolni. - suttogtam mindvégig a szemébe nézve.
- Akkor tedd meg. - nyalta meg nyelve hegyével az alsó ajkam.
Itt volt az a pont, hogy elborult az agyam. Lecsaptam ajkaira. Előszőr gyengéden, romantikusan, csak hogy érzékelje a vágyat bennem. Kezeim lecsúsztak a fenekére és megmarkoltam. Belemorgott a csókba és elmélyítette. Nyelvem átcsusszant a szájába. Vadul faltam most már, nem érdekelt semmi, csak ő.
Felkaptam az ölembe, ő meg automatikusan a derekam köré kulcsolta lábait. Egyik keze a tarkómon, másikkal a hajamat markolta. Rendesen begerjedtem, nem tagadom!
Ledöntöttem az ágyra, óvatosan a hátánál fogva. Lábai közéi fészkeltem magam, ő a pólóm alá nyúlt és a derekamat kezdte el körmeivel cirógatni. Megfogta a pólóm alját, lerántotta rólam nemes egyszerűséggel, amire én is meglepődtem. Reakció időt sem hagyott, ajkaimra tapadt.
- Akarlak! - suttogta két csók között.
Morogtam, mire azt a kis nadrágot is letoltam róla. Elváltam ajkaitól, amíg leszenvedtem magamról fekete szűk nadrágom, végül csak egy boxerban fordultam vissza az ágy felé. Will, lassan és idegtépően tolta le magáról a melltartót. Szemeim tágra nyíltak a gyönyörtől. Láthatóan hatapta be alsó ajkát és ejtette le az ágy mellé melltartóját. Visszamászta hozzá a lábai közé. A nyakánál kezdtem csókolgatni, nyalogatni, aztán szépes lassan lejjebb haladtam, a melleinél elidőztem, játszadoztam velük. A szám akárhányszor érintette bőrét, felsóhajtott, vagy a legérzékenyebb pontjainál kicsit felnyögött. Mosolyogtam, hiszen nagyon élveztem a helyzetet, pláne hogy én tehetek neki jót. Visszafele haladtam a hasától, megcsókoltam. A csípőjét türelmetlenül emelte ágyékomhoz. A boxer is kezdett szűk lenni kicsi Calumnak, bár egy ilyen nő felett nem csodálkozom.
- Ne kínozz! - nézett vággyal teli csillogós szemekkel rám.
- Várnod kell még. - leheltem ajkaira és meghataptam alsó ajkát.
- Calum! - mordult fel. Csípőjét mozgatni kezdte.
Lejjebb toltam az enyémet is, a kezdő pozíciónkat felvéve. Csípőmet mozgatni kezdtem, mjre a csókunkba nyögött.
- Ki fogsz idegelni! - lihegte alattam halkan.
Hüvelykujjam a tangája szélébe akasztottam és lassan kezdtem el lefelé tolni. Megemelkedett, hogy könnyen letudjam hámozni róla, így a szoba valamelyik másik pontjára dobhagtam.
- Biztos szeretnéd? - toltam le magamról is a boxert. Ágaskodó férfiasságom hegye épp hogy hozzáért. A tekintete még jobban elködösült.
- Annyira biztos, mint amennyire itt fekszem!

Give me back my Diary! - cth.Where stories live. Discover now