Csak egy perc..

472 33 7
                                    

Tudjátok mi a legeslegrosszabb érzés? Nem, nem amikor véget ér a szerelem. Nem, nem amikor összeveszel egy barátoddal, családtagoddal.

Hanem amikor az egyik szülőd sírni látod, és pontosan tudod, hogy miattad sír.

Az én esetemben apukám.

Hiába vagyok lány, hosszú barna hajjal, kislányos arccal, karcsú alakkal.. Mindig is apás voltam. Vele nőttem fel a műhelyben, olajban, koszban, festékben. Benne bíztam mindig is a legjobban. Ő tanított meg nagyon sok olyan dologra, amiről fogalmam se lenne mostanra. A fiúk kapcsán is jól az eszembe vésetett nagyon sok turpizságot, nagyon sok cselt.

Ha sírtam, csak egy öleléssel megtudott nyugtatni, vagy akár egy szép szóval. Ha boldog voltam velem örült, ha szomorú, akkor mindig azon járt az esze, hogyan és milyen módon csinálja ki a szomorúságomat okozó embert. Ha fújt, ha esett, ha havazott, mellettem állt a legnagyobb szarban is.
Ő tudta meg legelőször hogy dohányzom. Nem örült neki, de nem is tiltotta.

" Ha tiltom, úgy is cigitni fogsz, csak a hátam mögött. Ha nem tiltom, legalább tudom mivel is károsítod magad, ezesetben az én cigimet szívod el egyfolytában! "

Ő volt a legelső, akinek egy órán keresztül ugyan, de elmondtam, hogy elvesztettem a szüzességem. Nem papolt órákon keresztül, csak felvilágosított arról, hogy óvszer kell apelláta nélkül.
Ő az, akinek minden bánatom, gondom elmesélem, a legkisebbtől a legnagyobbig. Mindig tud valami tanáccsal szolgálni, avagy tapasztalattal példát felhozni.

Félre értés ne essék. Anyám apukám él, együtt vannak. Nem szé dolog ilyet mondani, de remélem nem sokáig.

Muszáj volt kiöntenem magamból mindent, és még most is csak a sírógörcs kerülget, pedig a buszon ülök, messze apától. 20 perc sem telt el hogy elváltunk, ahogy felszálltam a buszra láttam hogy elsírta magát. Egész nap tartotta, csak hogy erősnek lássam, az én egyetlen védelmezőmnek, aki erős és nem tántoríthatja el semmi!
Magyarázat; ideiglenesen Pestről költözök ki Maglódra a keresztanyámékhoz, amí a családi perpatvar le nem zajlik. Anyám egy idióta! Komolyan.. Elérte, hogy tönkre tegye apát, ezáltal nem tud dolgozni két hete, mert muter bazdmeg hajnali egyig pofázik, nyomatja a szarjait, apa meg kettőkor kelne..
Engem idegileg tönkre tett, nem hagy érettségire tanulni, pedig az 4 hónap !!!

Nem sajnáltatni akarom magam!
Mielőtt bárki is félre értene.
Csak sajnos ez most nekem rohadt nehéz, hogy a 18 évem alatt a kedves kis családi idillből rémálom lett, és kezd kettészakadni a családom. Én kezdtem, hogy keresztanyám kiköltöztez Maglódra.. Apa fogja folytatni, csak nem tudom mi a terve és félek!

Aki teheti, örüljön hogy vannak szülei, akik normálisak és szeretik egymást, békességben élnek és nincsenek semmi zavaró tényezők !!!

Hiányzol, apuci ! :'(❤

Give me back my Diary! - cth.Where stories live. Discover now