2.bolum: Gözyaşlarım...

106 15 0
                                    

Hayat bazen gözyaşı dökmeden yaşanmaz.bende böyleyim işte filme çekilse Katre nin dramı olur herhalde adı . Doğdugum güne lanetler okuyordum bazen çünkü o gün o şerefsiz kadının annem olduğu gündu yani Katre nin laneti.
Annem(!) "Katre buraya gelirmisin?" Diye sesleniş ini duydum ve gözlerimi devirdim , merdivenlere yönledim , aşağı indim. Annemin konuşmasını dinlemek için ona döndüm annem çok mutlu görünüyordu babam da aynı sekildeydi ama birşeyin farkına vardım ki annem babamın mutluluğunu gördükçe gözlerini deviriyordu. O an annemden yine kuskulandim (!) Babamı aldatıyormuydu!! Gerçekten merak ediyorum. Annemin çığlık gibi çıkan sevinçli sesiyle ne olduğunu anlamadım ve bır anda "Ben hamileyim " Diye bağırdı evin içinde . Tabi o an ben şok be iptal ben wefad ama o kadar cok Sevinmistim ki inanılmaz di gittim o anın sevinciyle anneme sarıldım. Aradan 1 saat geçmişti ve ben çok yorgun dum o yüzden odama çıkıp biraz yatağıma oturdum ve bugün olanları düşünmeye basladim ne çok şey olmuştu öyle annem hem babamı aldatiyordu hemde babamdan hamile olduğu haberini verirken çok mutluydu.
Ne İRONİ ama değil mi ? O an bır hafta önce gördüklerim aklıma geldi ve yine gözlerimden yaşlar süzülme başladı

1 HAFTA ÖNCESİ

Laptopumun şarjı bitmişti ve o gün internetten edebiyat ödevi için Namık Kemal'in şiirlerini araştırmam gerekiyordu. O gün boşta sadece annemin laptop u gibi duruyordu. Yatak odasına girdim ve laptop u alıp odadan çıktım ve odama geçtim . Laptopu kapağını açtım ve annemin sosyal hesabını açık gördüm. hesaptan çıkmak için ayarlar bölümüne girecektimki bır hesaptan 'Aşkım nasılsın ' diye bır mesaj geldi ve meraklanip açtım ve baştan aşağıya okumaya başladım.
"aşkım hadi daha çıkamadın mi evden"
"çıkmaya çalışıyorum hayatım cengiz den kurtulmaya çalışıyorum"
Yazılanları arasında babamın adını gördüm ve daha da meraklanip devam ettim."senin bu aptal kocan gözünün önündeki meleği nasıl farkedemiyor acaba" "ah hayatım Teşekkürler ama cengiz i artık sevmiyorum artık sen varsın" yazılanları bulanık bır şekilde okuyordum. Annem babamı aldatiyordu ve ben bunu annemin sosyal medya hesabından ogreniyordum . Neden diye soruyorum suan kendime neden bu aileye sahibim ama insan seçemiyor ki ailesini Allah in takdiri neyse oydu. Yazışmaları okumaya devam ettim " hayatım sana bır haberim var eğer cengiz den kurtulup cikarsam birlikteligimizn 6. ayını kutlama yemeğinde söyleyeceğim " hersey iyice bok cukuruna giriyordu annem babam i ve beni 6 aydır aldatiyordu. Göz Yaşlarım yavaş yavaş süzülürken okumaya devam ediyordum "tamam bebeğim seni saat 8 gibi evinizin ilerisindeki marketten alırım " "Seni seviyorum " "bende seni seviyorum hayatım ".

Günümüz

Yatağıma uzanirken uyuya kalmıştım ve suan saat gece 1:30 a geliyordu. Lavaboya gitmek için kalktım ve salona girdim. Annemin sesi geliyordu " Ozan hayatım bugün hamile oldugumun haberini verdim benim salak kocam bebeğin kendisinden sanıp çok sevindi" duyduklarım beni şoka ugratirken ağzım açılmış bır şekilde balkonda annemin sevgilisiyle konuşmasını dinliyordum. Gözlerim sizlamaya başladığında aglayacagimin habercisi oldugunu anlayip hemen lavaboya girip elimi yüzümü yikadim ve islerimi halledip odama geçtim. Bugün olanların ve az önce duyduklarımin bır rüya olmasını dileyyip kendimi uykunun kollarına attım ....

________________________________TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE

Masum #wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin