7.bolum: Ozan abi...

37 9 2
                                    

Ozan ve Katre (temsil)

Sabah kalktığım da yanımda annem yoktu galiba kahvaltı hazırlamaya inmiştir hemen giriniz merdivenlere yoneldim. asagi inecekken bir erkek sesi duydum ve meraklanip merdivenlere dikilmeye başladım."hayatım sence Katre bu elbiseyi beğenir mi?" Anladigim kadariyla ozan abi gelmişti ve bana hediye almıştı "ah tabii hayatım hem Katre nin seni sevmesi için bunlara ihtiyacı yok kar gerçekten insanla karşı çok sıcakkanlı yani merak etme ." Annemi edilme gülümsememe neden oldu." Hayatım Katre mavi sever mi çünkü elbiseyi mavi aldım? " dediginde Sevinmistim çünkü Mavi benim rengim di. Mavi benim hayatım gibiydi her tonu vardı hayatımda . "Ah hayatım Katre maiden hiç hoslanmaz" dedi annem dudaklarını bastırdı aklı sıra onu korkutuyordu ve ben yine kikirdadim.hic bir şeyden haberim yok gibi" Günaydın annecim." Ozan abiye yan gözle baktığımda ona abi yerinden zıplaması kikirdama ma neden olmuştu . "Günaydın kızım bak kim geldi." Ozan abi gerçekten çok yakışıklı ydi ama onu gözüm bir yerden issiryor du sanki taniyordum veya birine benzetiyirdum. "Günaydın benim biricik kardeşimin babası ozan abi " dedim sevecen bir sesle. Onları bu aralar fena şaşırtiyirdum zaten kendim de bu yaptiklarima sasirmiyor değil dim. "Günaydın prenses gel hadi annen bize kahvaltı hazırlamış . " ona gerçekten ısınmaya başlamıştım .oda bana alışmaya başladı çünkü artık kekelemiyor du . Gulumseyip kahvaltı masasına geçtim. Onlar sa bana tereddüt le bakıyordu "hadi ama ben acıktım ole bakacak misiniz?" "T-tamam prenses oturuyoruz bak!" Gulumsedim çünkü yine kekelemisti "ee ozan abi sen nasıl bir babasin?" Bana baktı ve"bilmiyorum daha önce hiç evlenmedim ve bir çocuğum da yok ama ii bir baba olabilirm" kafanı onaylar anlamda sallayıp "peki ozan abi Ailene senin parçan dan olmasada biri gelse onu da bebeğin gibi severmisin? " bana şefkatle gülümsedi sonra ise sandalyesinden kalkıp yanıma geldi ve beni kollarının arasına aldı,şok olmuştum sanki bana onun öz kıziymisim gibi sarılmış ti bende ona sarıldım fakat ters giden bir şey vardı ki ben bu kokuyu nerden taniyordum? " bak Katre sen benim kızım olmsan da seni öz kızım gibi severim anladın mi beni kızım " onaylar anlamaya başımı sallayıp kafamı göğsüne yaşayıp sessizce ağlamaya başladım . Ben bu Aralar insanlara fazla güveniyorum mesele Arat ona 2 günde guvenmistim ve bana telefonu nu vermişti tabiki bende ona. Ona kısa zamanda alismistim. Ozan abi büyük ellerini saçlarım da gezdirip "hadi kızım artık ağlama da kahvaltı edelim bak sen ben annen ve kardeş açıktı değil mi?" Bana bir baba Şevketiye bakıyordu kafamı onaylar anlamda salladim anneme döndüm oda bize şefkatle bakıyordu ona bir gülümseme bahsettim.

Kahvaltimi zi yapıp oturma odasına geçtik ozan abiyi sevmiştim "gel bakalım prenses sana hediye aldım ama annen rengini beğenmez dedi hadi bakalım beğenecekmisn dedi ve silahlı kırmızılı kutuyu bana uzattı . Kutuyu açtım ve içinden harika mavi bir elbise çıktı "Teşekkürler ozan abi maviye bayılırım " deyip ona sarıldım. Ozan abi anneme kızgın bir bakış attı bu işe beni guldurmustu.

Ozan abi gitmişti annemle oturmuş film izliyordum bugün reyhan hanima ogleden sonra 4 gibi gelmesini söylemiştik ve gelmesine yarım saat vardı daha
"anne o gerçekten iyi biri sanslisin biliyormsin ?" Kafasını onaylar anlamda salladı " evet kızım ben çok şanslı biriyim şefkatli bir adam ve kocaman bir yüreği olan bir kız çocuğuna sahibim ."

Babam gelmişti,"yarın bir iş yemeği yiyeceğiZ Yaman holding ile Esenboğa holding in hisselerinin şerefine. Yarına para bırakırım çabuk hazırlamaya bakın e reyhan hanim da sizinle alışverişe gelcek ,hepinize iyi akşamlar uyumak istiyorum çok yorgunum" babama "iyi geceler" deyip film izlemeye devam ettik sonra yatmak için odalarimiza geçtik

Odama gectigimde mutlluydum çünkü annem bana büyük yürekli kızım demişti bu beni gerçekten çok mutlu etti. Yorgun olduğum için yorgan in altına girip uykuya daldım.

TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE SİZLERİ SEVİYORUM. ..❤

Masum #wattys2016Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt