12.bolum: Sürtük

38 5 0
                                    

ARAT

Katre masa dan çekip gittikten sonra bende masaya doğru gittim. Gizem e kizgin bakışlar attım ve sandalye mi çekip oturdum. "Abi hani sevgiliydiniz? " dedi cenk "cenk sonra konuşalım bu konuyu önce siz gizem hanım Katre den özür dileceyeceksin anladın mi beni " gizem kaşlarını çattı "Hayır tabikide dilemeyeceğim o sürtük kucağında sürtünüyordu Arat bunu biz gördük !!" "sen ne gördün ya o kız bahar bana yapışmasın diye yardım ediyordu ben de onu kucağıma oturttum anladın mi lan beni!!" Diye bağırdım kantinde kiler bize donmus saskinca bakıyordu çünkü daha önce kavga ettiğimizi gormemisler di "Hayır efendim anlamadım!! " deyip ayağa kalktı ve elini masaya vurdu "biz gördük Arat o kız kucağında sürtünüyordu " bu sefer esra ayağa kalkıp "çeneni kapat artık gizem sence o kız hiç sürtüğe benziyormu ha hem zaten Katre bize neden zıpladığını anlattı boynundan tiki varmış kızın!!" "Ah hiçte inanamadım neymiş Tiki varmış "
Cenk ayağa kalkıp alayla sırıttı "ne o yoksa gizem hanım Katre nin yerinde mi olmak isterdiniz?" Sonlara doğru Fısıltıyla söyledi " ya da yerinden olmak yerine kucağında mi olmak isterdiniz ha ? Bana bir anlatsana ne isedigini ?" "S-ssen ne diyosun cenk b-biz kardesiz arkadaşız nasıl söylersin böyle bir şeyi ?" Cenk kaşlarını kaldırıp " bir şey demiyorum ama Katre sana ne söyledi?"
Su kavga etmeyen çete suan 3.dunya savaşı çıkariyordu "hakikaten ne dedi sana Katre?? " dedi ali . Sonunda duyabilmistik beyfendinin sesini " artık kavga etmeyelim zaten biz hiç kavga etmezdik? Değil mi? Hem boşver katrenin bana ne dediğini sacmaladi sadece"
"Kesin artık sesinizi ben Katre nin yanına gidiyorum bunu doğru ders konusucaz!!"
Ayağa kalktım bmve kantini terk ettim . Sınıfa girdiğim fakat Katre ortaliklarda görünmüyor du "Katre yi gören oldumu ?" Diye seslendim sınıftakilere kafalarını olumsuz anlamda sallayıp 'Hayır' dediler hep bir ağızdan, kızlar tuvaletinin önünden geçerken bir hıçkırık sesi duydum önce umursamaz dan geldim ama sonra Katre nin sesini duydum "s'sanem o kız bana sürtük d'dedi. 'Hick...' ya inanabiliyomusun bana ya bana " katre nin ağlayışları artıyordu. Kapıyı açıp içeri girdim kâtre kafasını duvara dayamış sırtı bana dönük şekilde telefonla konuşarak ağlıyordu. Hemen arkasından gidip beline sarıldım ve Dudaklarimi kulağına dayadım Fısıltıyla "sen sürtük değil sin güzelim ağlama artık tamam mı? " bir anda korkup telefonu yere düşürdü fakat onemsemedi "git aras benden en uzak yere git olur mu sen ve senin arkadaşların bende uzak durun" dedi fısıltı gibi çıkan sesiyle. Kafamı iki yana sallayıp "Hayır gitmiyorum ben senin yanındayım " ruhsuz bir şekilde güldü "yanimdamisin hah benim yanımda kimse yok bir tek Sanem var o da burada bile değil ." Sanem kimdi acaba ? Aman kimse kimdi önemli olan bu değil di? "Hayır ben senin yanında olurum korkma sen" alayla " daha bir saat önce senin yüzünden sürtük damgası yedim ben , şimdi sana güvenicem ve beni koruma izin mi vericem ?" Hah diye bir ses çıkarıp "sen bence bunlara umut bağlama sadece benden uzak dur!!" Hala o duvara kafasını dayamış bir sekildeydi ve bende belinden hafifçe tutuyordum, belinde ki ellerimi sıkılaştîrıp sırtını göğsüme dayadım "sana Hayır dediysem Hayır bunda anlasilamayacak bir şey yok" Diye azarladim onu. Kendini birkaç kere elimden kurtarmaya çalıştı fakat onun 2 katı olduğum için başaramadı. Kendi kendine telkin verir gibi " sakin ol Katre sakin tamam geçiyor" Diye fisildadi bu beni guldurmustu. Onu kendime çevirip "adam ol yanındayım diyosam yanında olurum " diyip gözlerimi açtım .
Bir anda zamanin durduğunu hissettim sadece birbirimize bakıyorduk o yutkundu ve dudaklarına bakmama neden oldu , Katre ye doğru yaklaştım, galiba onu öpücem sanki yani bilmiyorum! Bana hala uzaylı görmüş masum köylü gibi bakıyordu tam onu opucekken
Ve tuvalete bir kız girdi "ayıp ama ya kızlar tuvaleti burasi kerrahane değil " dedi bayagi açık sozluydu . Katre yi kolundan tutup kapıya sürükledim "hadi zil çaldı sınıfa gidelim" Kafasını salladı ve benimle yürümeye devam etti . Sınıfa girip Yerlerimize oturduk, cenk kaşlarını saskinca kaldırmış bakıyordu, 'Ne var?' Dercesine kafamı salladim "anlatın bana herseyi hemen şimdi burda!" Katre omuz silkip "sadece küçük bir şeydi Arat beni hocadan korumak için sevgiliyiz dedi ve simdi durumdayız yani beni sürtük olarak görenler var!!" Dedi sürtüğün üstünü bastırarak gözlerimi devirip yerimde yayıldım. Cenk hmm diye bir ses çıkardı " valla bende senin gibi bi guzelligi kaybettim sanmıştım ha." Katre gulumseyip " bu sene şu sevgili olaylarından uzak durmak ve seneye daha ciddi bir ilişki kurmak istiyorum , yani canım benden uzak dur!!"
"Hadi be demek şansımızı kaybettik ama olsun 1 sene bekleriz daha ciddi olmak için " deyip göz kirpti. Kafasına vurup "yavşama lan kıza!" Cenk kaşlarını kaldırıp bana baktı "sanane abicim sanane yani kız sana ait değilmiş takma sen güzel kafana bunları" deyip bana öpücük attı. Kaslarimi çatıp "sus lan!!" Dedim . Katre bize gülerek bakıyordu, "ayyy siz şimdi benim için mi kavga ediyosun uz !" Dedi gözlerini açıp bu beni şaşırttı çünkü öyle ergen tavırlar Katre ye göre değildi "diyeceğimi sanıyorsanız yaniliyorsunuz çünkü ablanız böyle ergen tavırlarına girmez ." Dedi ego lu tavırla . Onu taklit ederek "ıblınız bıylı ırgın tıvırlırını gırmız" dedim . Omzuma bır yumruk attı , eli ne sert ti bu hatunun. Cenk bize mal gibi bakıyordu "ne var lan?" cenk sırıtıp "abi siz 2 güne kalmaz gerçek sevgili olursunuz lan" Katre kaşlarını çatıp "aman Allah korusun!!" Dedi . Hay ne vardı ki sevgili ols- ne diyorum lan ben. "Bununla mi sevgili olucam ben suna bak ne kadar çirkin(!)" Dedim. Cenk "pardon da abi hiç yalan söyleyemiyorsun" Katre bana sırıtarak "aynen Arat hiç yalan söyleyemiyorsun şimdi face'e bır fotoğraf atsam 5 dk da 100 begeni gelir " Kaslarimi kaldırıp "eminmisin! Deneyelim mi ?" Hemen telefonunu çıkardı ve retrica yi açtı "tabi retrica acarsin kamera tipini duzeltmez dimi !" Dedim . Cenk Fısıltıyla " abi carpilacaksin yeter artık " dedi tamam haklıydı. Katre gözlerini kisti "tama gel kamerayla bır foto çekinelim hangimizbdaha iyi çıkmış onu soralım ?" Kafamı salladim . Hemen kamerayı açtı ve bana yaklaştı , gözlerini kısıp gamzeler ini çıkardı ben ona bakarken flas patladı . Ben ona mal gibi bakıyordum o ise tatlı tatlı gülüyor du " hahah baksana gözlerini benden alamamışsın hadi bunu atalım " deyip face yi açtı paylaşmak için durum bölümüne girdi . Telefonu elinden alıp retrica yi açtım ve onu yanıma çektim "gel buraya düzgün fotoğraf çekinelim de face ye koy ne gerek var kimin ne olduğu !" Diye azarladim onu. "Tamam haklısın deyip yanıma geldi. Retrica dan en sevdiğim ton black&white seçtim, saniye yi 4 e ayarladım ve siyah noktaya dokundum. Ben çekici bir şekilde gülümsedim o ise tatlı bir şekilde ." Bak bu çok güzel olmuş dur ben onu face ye atayım "dedim ,kafasını salladı facesinden çıkış yaptı ve telefonu bana uzattı hemen hesabıma girip fotoyu paylaştım ,suan ergenler gibi hissediyordum . Fotoğraf in üzerine 'gülümsemek ona yakışıyor ' yazdım bunu hangi akılla yaptım bilmiyorum ama fotoğraf i paylaştım. Sonrada katreye istek attim Hesabimdan çıkıp telefonu uzattım . Kendi hesabina girip
İsteği kabul etti ve profilime girdi. Gelen begenileri görünce dudaklarından "ohaa!! Bu begeni ne zaman geldi ya !!" Dedi ,kaslarimi kaldırıp begeniye bakmak kafamı uzattım . Oha!!! 1102 begeni gelmişti . Telefonumu çıkarıp hesabıma girdim ve yorumlara bakmaya başladım .

*" oo Arat hatun fena! :* :* !"
*" hayırlı olsun Arat cim :) "
*" o gamzelere gomulmek vardı ya! ;) "
*" Arat bana ayarlasana bu hatunu :*"
Bu yorum esra dan di
*" Arat yalan diyosun ama görüyoruz :) :) ;) "
Bunda ali den di
*" Arat bende burda salağa yatıyorum söylese ne şunu baştan :) ;)"
Berk;
*" vay yere yatan yürek yakan Arat bey :) :)"
Cenk;
*" ah yazık hepiniz malsiniz şimdi bu mallar bir yarişa girdi kim daha güzel&yakisikli yarışına onun fotosu sizde halleniyosunuz eheheh :) ;) "
Gizem;
*: ah yine mi bu sürtük ya!"
.
.
.
Yorumlar beni hem guldurmus hem kzi dir mis hemde sasirtmisti.
Katre gizem in yorumuna kaşları çatık bir şekilde bakıyordu 'sensin sürtük' die mirildandi .
Katre nin hesabina bir mesaj geldi .
*selammm güzellik ;)
*Naber ;) :*
* yoksa bizi iplemiyormsun
Katre mesaja kaşları çatık bakıyordu
*tabi bulmuss un yakışıklı ve zengin sevgiliyi yapisirsin yakasına
*seni sürtük tabi biz kimiz de bize karşılık ver !!
Mesajlar devam ediyordu Katre nin gözünden bir damla yaş düştü fakat umursamadan mesajlara bakmaya devam etti. Telefonu hızla duvara çarpıp sınıftan çıktı . Ben olanlara şaşkın bakarken o uzaklaşmış ti bile . Cenk bana baktı sonra ise kapıya " abi nolucak bu hal ikide birde sürtük diyorlar alınıyor kız" Düşündüm ve sonradan aklıma bir fikir geldi . Hemen anlatmaya koyuldum.
"Şimdi sen kamerayı alicaksin ben Katre nin yanına gidicem......"

"Anladın mi beni" Kafasını salladı "abi bak şimdi daha çok kızı cak " Omuz silktim "en azından sürtük demez ler" Kafasını 2 yana salladı "hadi başlayalım" dedi. Katre herkez den uzak bir cam kenarında oturuyordu , hemen yanına gidip oturdum .
"Naber "
dedim omuz silkti
"sürtük imalarindan kurtulmak istermisin ?"
Onayladı
"evet ama nasıl olacak ki ?"
Sırıtarak
" ben galiba buldum "
"yine sevgili rol-"
di yemeden dudaklarına yapistim, ensesinden tutup onu kendime yaklaştırdim. Cenk in fotoğrafı çektiğine emindim ama ayrılmadım. Onu hala öpüyordum fakat bana karşılık vermiyordu ensesinden bastirip karşılık vermesi için onu uyardım, bunu nden yapıyorum bilmiyorum ama onunla Öpüşmek güzel hissettiriyor bana . Bana karşılık verdiğin de rahatladım ve daha sert öpmeye başladım elimde ise cenk e git işareti yaptım onun uzaklaştıgina emin olduktan sonra öpüşme müze devam ettim . Film sahnesinde ki gibi onu duvara dayadım, dudaklarından ayrıldıktan sonra 1 2 saniye bekleyip tekrar yapistim ne de olsa nefes almak lazımdı . Hala öpüşüyorduk bir anda Katre ellerini göğsüme koyup ittir di ve tokat attı
"ne yapıyorsun!!"
Diye bağırdı.
"Adımın bir daha sürtüğe çıkmasına neden mi olacaksın ha!!"
Diye tisladi. Kafamı 2 yana sallayıp gülümsedim

"Hayır güzelim Hayır senin bana ait olduğunu bilecekler." Deyip alnından öptüm...

Masum #wattys2016Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon