Chapter 15

110 6 0
                                    

                 

{Harry his point of view}

"AAAAAHH" horen we van boven. Louis kijkt me angstig aan. "Dat is Robin!" zegt Louis. We staan op en rennen naar boven. Wat zou er zijn?
als we boven zijn gaan we naar Robin's kamer en we zien haar naakt op het bed vastgebonden zitten "Robin wtf is hier aan de hand" "i-ik weet het niet" huilt ze dan komt Zayn naakt de badkamer uitgelopem en we zetten de deur op een kiertje Zayn pakt een condoom en doet hem om zijn penis en gaat op Robin zitten en begint haar te zoenen gaat hij haar nu verkrachten? net als Zayn zijn penis in Robin wil doen maakt Louis de deur open en schreeuwt "ZAYN WTF DOE JE MET MIJN DOCHTER" "ik kan beter aan jou vragen wat jij hier doet?" "mijn dochter redden van jou schoft" "ik ben geen schoft ze wil dit zelf" dan val ik in "ZAYN GODVERDOMME LAAT MIJN DOCHTER GAAN" "nee ze wou dit zelf" "Robin wou je dit zelf?" ze schudt hevig haar hoofd dan fluister ik in Louis oor "ik pak Zayn en jij bevrijd Robin" "laten we het ander som doen" "uhmm Louis nee ik ben sterker doe nou maar" "oke wat jij wilt" ik geef Zayn een paar fixe klappen en hij valt op de grond met een blauw oog en een bloedneus als ik zie dat Louis Robin heeft bevrijd geef ik Zayn nog een fixe klap en dan gooi ik hem buiten de deur en doe de deur en alle ramen opslot waar is Yaniek eigenlijk ik ga naar haar kamer en daar ligt ze heel vredig te slapen oke mooi daar is hij dus vanaf gebleven ik loop naar Louis en mij kamer en Robin ligt te slapen ze is echt geschrokken "hee Lou" "hee Hazz" "hoe gaat het nu met haar?" "niet zo goed ze trilt nog helemaal" "moeten we Yaniek vertellen wat er gebeurt is" en daar staat Yaniek "mij wat vertellen? wat is er gebeurt met Robin?"

{Yaniek her point of view}

ik hoor de kamer deur open gaan maar ik draai me niet om dan denk pap waarschijnlijk nog dat ik slaap yes plan geslaagd ineens hoor ik pap en papa praten 'hee Lou' 'hee Hazz' 'hoe gaat het nu met haar' 'niet zo goed ze trilt nog helemaal' 'moeten we Yaniek eigenlijk vertellen wat er gebeurt is' ik sta op en loop naar pap's kamer en zeg "mij wat vertellen? wat is er gebeurt met Robin" "oke blijkbaar word het vertellen dus" ik zie dat papa zenuwachtig is want hij pulkt aan zijn nagels "uhmmm" begint pap "RobinisverkrachtdoorZayn" zegt papa snel erachter aan "WAT!" "stt je maakt Robin wakker" dan komt Robin omhoog en begint te huilen ik loop naar haar toe en troost haar "dankje voor je steun Yaniek" "daar zijn vriendinnen voor Robin je hoeft geen dankjewel te zeggen" ze lacht een beetje door het huilen heen "wil je misschien vanacht bij mij slapen Robin?" "jaa graag ik hoef niet tussen een klef stel in te liggen" Harry en Louis kijken ons beledigt aan en wij beginnen te lachen dit wordt nog wat vannacht

~yaniekjeeee

Adopted By Larry StylinsonWhere stories live. Discover now