Chapter 16

101 6 0
                                    

                 

{Robin her point of view}

"Yaniek maar hoe gaan we dan slapen? je hebt maar een bed he" zeg ik half snikkend. Yaniek haalt haar schouders op. "we kunnen pap en papa lief aankijken of ze jou bed willen verschuiven" zegt Yaniek. ze draait zich om naar pap en papa. pap zucht. "oke dan, alleen omdat Louis en ik zo van jullie houden" zegt hij. we glimlachen bedankelijk. ik stap uit mijn bed. dan bedenk ik me dat ik eigenlijk nog naakt ben door Zayn... ik ga snel weer in bed liggen en sla de dekens over me heen. Papa grinnikt. "we hebben dat wel vaker gezien hoor" zegt papa . "nou en, ga weg" zeg ik. pap en papa grinniken waarna ze weglopen.

mijn bed staat nu op Yaniek haar kamer. we liggen in bed te praten over van alles en nog wat. "ik vind jou en Niall echt bij elkaar passen" zegt Yaniek uit het niets ik grinnik. "hij is perfect" zeg ik. ik kijk dromerig voor me uit. maar Niall weet nog niet van dat met Zayn... ineens beginnen de tranen te stromen. Yaniek komt naar me toe en legt haar arm om me heen. "wat is er?" vraagt ze. "N-niall weet h-het nog nie-iet en st-straks wo-ord hij bo-boos en maakt hij het ui-huit" snik ik in Yaniek's armen. ze probeert me te troosten. "tuurlijk niet, Niall begrijpt het wel" zegt Yaniek ik kijk haar aan en glimlach kort "denk je?". Yaniek knikt. "tuurlijk*.

we liggen bijna te slapen als we geschreeuw horen. pap en papa komen schreeuwend de trap op lopen. "Harry dat kan echt niet!" roept papa. Harry schreeuwt wat terug. "dat maakt me niks uit flikker gewoon op Lou!". Yaniek en ik kijken elkaar aan en stappen uit bed. we lopen naar de gang en zien wat we niet hadden willen zien... papa die pap slaat... "PAP" roept Yaniek papa kijkt ons aan en kijkt naar beneden waarna hij naar beneden rent. Yaniek loopt naar pap toe die op de grond ligt en ik ren achter papa aan. Ik hoor hem naar buiten lopen en ik ren achter hem aan. "papa!" roep ik. ik ren op mijn blote voeten in mijn pyjama buiten op straat... ik struikel over een steen en gil. mijn hoofd raakt de stoep en ik wordt duizelig. "pa-papa" komt er zacht uit mijn mond. "ROBIN!" hoor ik nog voordat alles zwart word.

~~~

fk sneu xD sorry maar had geen inspiratie dus dan dit maar ea? hopelijk wast leuk? doegg

Xx Robin Tomlinson

Adopted By Larry StylinsonWhere stories live. Discover now