Chapter 18

118 5 0
                                    

{Louis his point of view}

Ik kijk Harry bang aan en dan barst hij is huilen uit. "Oh Lou, het spijt me zo" zegt hij zacht. Harry komt naast me zitten en ik kijk hem verbaast aan. "we hadden geen ruzie moeten maken" zegt hij. "Het spijt mij dat ik je sloeg Harry" zeg ik zacht. Ik begin hard te huilen. Om het idee dat ik Harry sloeg en omdat Robin in het ziekenhuis ligt. "Is, is het weer goed?" vraag ik. Harry kijkt op en glimlacht. "Tuurlijk, ik hou teveel van je" zegt Harry. Hij pakt mijn hoofd beet en kust me zachtjes. "Iewl bah" mompelt Yaniek. Harry stopt en grinnikt.

"gaan we nou naar Robin?" vraagt Yaniek. ik zie de tranen in Harry's ogen, maar hij houd ze tegen. "ja we gaan" zegt Harry. We gaan in de auto zitten en rijden naar het ziekenhuis.

Even later zitten we in de wachtkamer. ze moesten Robin eerst even. onderzoeken. Er komt een doktor en die wenkt dat we kunnen komen. we lopen naar de kamer en zien Robin liggen. Haar mond is een beetje open en er zit verband rond haar hoofd. ze heeft ook gips om haar linkerarm. "ohmygod" snikt Harry. ik sla een arm over hem heen en we gaan op de stoelen naast haar bed zitten. ij begin ook te huilen, net zoals Yaniek. Ze gaat op het bed zitten en pakt Robin haar hand vast. "Word snel wakker Robin" snikt ze. we huilen allemaal.

{Robin her point of view}

Ik hoor allemaal mensen snikken. iemand pakt mijn hand vast, en zegt dat ik snel wakker moet worden. ik ben al wakker, maar ik ben te moe om mijn ogen te openen. "Robin, word snel wakker, we willen weten of alles goed is" zegt pap volgens mij. "Harry, we weten niet of ze het hoort" zegt papa. "Oh,". ik begin wat te bewegen en open dan mijn ogen. ik ben veel te moe, maar ze willen het graag. "Robin!" roept Yaniek die naast me zit. ik glimlach naar haar en mijn gezicht betrekt. mijn hoofd doet verschrikkelijk zeer. "gaat het Rob?" vraagt Yaniek. "beetje, hebt vreselijke koppijn" zeg ik. Yaniek knikt en glimlacht zwak.

"ze mag zo weer naar huis als alles goed is. jullie moeten wel elke dag haar verband verschonen, want de wond is niet helemaal genezen. dat kam nog wel even duren. over een weekje graag weer terug komen voor controle" zegt een doktor. Pap en papa knikken. Ik spring van het bed af en merk dat ik zo'n eng zieke huis ding aanheb. "pap en papa hebben jullie kleren mee?" vraag ik. papa kijkt en geeft me een spijkerbroek en een shirt met superman logo. ik glimlach en trek het snel aan.

"op naar huis!" roept Yaniek. ik grinnik en we lopen het ziekenhuis uit. die mitella zit vreselijk in mijn nek, maar ja.

"Niall!" roep ik. Niall glimlacht als hij me ziet. hij slaat zijn armen om me heen en ik kruip tegen hem aan. "ik was zo geschrokken babe, gelukkig is alles goed" zegt hij in mijn oor. ik grinnik. "ja gelukkig wel" zeg ik zacht. pap en papa kijken ons aan en ik blaas ze een kus handje. ze glimlachen beide en gaan dan op de bank zitten. Yaniek is boven met een meisje huiswerk aan het maken, wel jammer eigenlijk.

"Ehm, Niall?" vraag ik. Niall kijkt me aan. "wat is er?". "weet je al dat van Zayn en... mij?" vraag ik. Niall knikt en hij trekt me even dichter tegen zich aan. "het is niet erg, nou ik heb Zayn wek even de waarheid verteld, maar jij hebt er niks mee te maken" zegt Niall. ik glimlach en kijk hem blij aan. Daarom houd ik zo van deze jongen. Niall geef me een kus op mijn mond. ik grijns en trek hem dichter naar me toe en zoen hem. Niall grinnikt, en hij trekt me op zijn schoot zodat we beter kunnen zoenen. Pap kucht even en we stoppen. ik word rood en Niall pakt mijn hand vast. "doe dat maar boven, meissie" zegt pap. hij grijnst. Niall en ik staan op en als we langs pap en papa lopen steek ik mijn tong uit. Niall en ik lopen naar boven, zodat we verder kunnen.

~~~~''''

YOOOO SCHATJES :D DIT IS WEER EEN UPDATEJEEEE hopelijk leuk? laat dat ffkes weten haha

enneh, lees even mijn andere boeken (RobinTomlinson7 ben ik ea) en die andere van yaniekjee xp (dit acc) doegg

Xx Robin Tomlinson


Adopted By Larry StylinsonWhere stories live. Discover now