18

11.2K 801 178
                                    

Sınıfın kapısının aniden açılmasıyla Chanyeol ve Baekhyun birbirlerinden uzaklaştılar. Gelen Chen'di.

"Özür dilerim, Bay Park. Ben çoktan sınıftan çıkmış olduğunuzu düşünmüştüm. Baekhyun gelmeyince onu merak ettim."

Chen sınıfa kapıyı çalmadan girmesinin açıklamasını Chanyeol'a yaparken Chanyeol kafasını hızla sallayarak onayladı. Chen'in onları görüp görmediğini merak ediyordu. Bu Baekhyun için sorun oluşturabilirdi. Onun dışında kendisinin başına gelecekler umurunda bile değildi.

"Gelebilirsin Chen, ben de Baekhyun'a son uyarılarımı yapıyordum." Chen'e arkasını çevirip Baekhyun'a döndü. "Yasak. Tamam mı Baekhyun?"

Chanyeol, Chen'i arkasına almanın rahatlığıyla Baekhyun'a göz kırptı. Baekhyun gülümsemesini saklamaya çalışarak dudaklarını birbirine bastırdı ve kafasını salladı. Chanyeol kitaplarını alıp sınıftan çıkınca Chen merakla Baekhyun'un yanına yaklaştı.

"Sınıfa girdiğimde siz sarılıyor muydunuz?"

Baekhyun, Chen'in sorusuyla donup kaldı. Görmüş olabilir miydi? Hemen savunmaya geçmeliydi.

"Kim, biz mi? Ne saçmalıyorsun? Neden sarılacakmışız ki? Yok öyle bir şey!"

"Öyle gördüğümü sandım." Chen omuz silkerken Baekhyun telaşla açıkladı. "Yanlış görmüşsün Chen. Öyle bir şey yok."

"Biraz sakin ol. Dediğin gibi yanlış görmüş olmalıyım." Chen ne gördüğünün gayet farkındaydı. Şimdilik sustu.

"Aslında ben sana Xiumin'le konuştuğumu söylemek için gelmiştim. Onu aradım ve bir şeyler yapmak istediğimizi söyledim. O da yarın akşam için eğlenceli bir şeyler ayarlayacağını söyledi."

Chen konuyu değiştirmişti ama olan biteni öğrenecekti. Baekhyun'un ne yapmaya çalıştığını itiraf ettireceği ana kadar üstüne gitmeyecekti.

Baekhyun, Chen'in gördüklerinin bir yanılma olduğuna inanmış olmasını diliyordu ama bu Chen'di. Gerçekten gördüyse bunu unutmayacaktı. Konun değişmesi iyi olmuştu. Yine de tedirginliğini üstünden atamayarak konuştu.

"Bu çok güzel bir haber. Demek yarın eğleniyoruz. Heyecan verici!"

Chen sesindeki tuhaflığı da görmezden geldi. Boş bir ifadeyle onun yüzüne bakarken Baekhyun aynı tedirginlikle ona gülümsedi. Chen en iyi arkadaşıydı ve onun asla kendisine zarar verecek bir şey yapmayacağını biliyordu ama yine de Chanyeol için tedirgindi. Chen'in kimseye söylemeyeceğini bilse bile duyulursa Chanyeol'un sevdiği işten olacağını biliyordu ki bu Baekhyun'un kendisini affetmeyeceği anlamına geliyordu.

"Chen-"

Bir şeyler söylemek için ağzını açtığında Chen onu anlayışla susturdu.

"Sorun yok Baekhyun. Ben dediğin gibi yanılmış olmalıyım. Şimdi rahatla biraz."

"Teşekkür ederim."

Baekhyun bir kere daha Chen'in en yakın arkadaşı olduğunu anlamıştı ve zamanı geldiğinde her şeyi ilk olarak Chen'e anlatmaya karalıydı.

***

"Hyung. Ben ilk defa bir gece kulübüne geliyorum. Tanrım bu çok eğlenceli."

Baekhyun yüksek müzik sesi arasında bağırarak konuştu. Bağırmazsa Xiumin'in sesini duyması imkansızdı. İlk defa bir gece kulübüne geliyordu ve bu Xiumin sayesinde olmuştu. Xiumin her şeyin gözetimi altında olduğunu söylemeseydi anne ve babası buna izin vermezlerdi. Tek güvenceleri kuralcı bildikleri Xiumin'di. Baekhyun 18. yaş gününü beklemeden burada olduğu için mutlu hissediyordu. Chen ve Xiumin'in arasında oturmuş Xiumin'in sipariş ettiği alçak dozda alkol içeren içkisini içiyordu.

Just... Teacher?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora