Találkozás

10.7K 444 2
                                    

Már vagy 10 perce ott álltam a foci pálya mellett, mire megláttam Kirát.
Hosszú, derékig érő szőke haja fel volt kötve, hatalmas kék szemei csak úgy ragyogtak, mikor meglátott.

-Szia- futott oda hozzám- Várnál még egy kicsit? Most lett vége a tesimnek, és át kéne öltöznöm- mutatott végig magán. Egy aprócska rövidgatya volt rajta, ami épphogy eltakarta a fenekét és egy kicsit szűkebb fekete trikó, ami ki hangsúlyozta nőies vonalait.

-Persze, tudok még várni 5 percet- erőltettem mosolyt magamra. Bele gondolva egész meggyőző lehettem, mert Kira viszonozta, majd megsimította a karomat és már el is kezdett futni az öltözők felé.
A szőke lány alakját végig követtem a szememmel, amíg látótávolságon kívülre nem ért. Már éppen vizsgálgattam volna tovább a falat (amit eddig is tettem, amíg vártam a "barátnőmre"), amikor megláttam őt!! Komolyan mondom 17 év alatt egy fiúra sem néztem rá ( nah jó, egyre, de az is csak az irodalom tanárom volt, és megsúgom iszonyatosan jól nézett ki), de rájöttem, hogy létezik első látásra szerelem. Az ismeretlen fiú éppen vette le a focimezét, amikor fel csúszott a pólója és meg pillanathattam izmos felső testét. Gyönyörű volt. Látszólag nem is zavartatta magát, hogy minden lány őt nézi. Tengerkék tekintetét egyenesen felém irányította és olyan volt, mintha engem méregetne. Én ettől természetesen zavarba jöttem és el fordítottam a fejemet. Pár másodpercig nem is mertem meg mozdulni, de nagy erőt vettem magamon és felé fordultam. Láttam, ahogyan a haverjaival beszélget és egyik kezével kissé izzadt hajába túr, ami ettől csak mégjobban szét áll.
Egyre több ember gyűlt köré és egyre hangosabban lettek. Az egyik pillanatban egyszerre az egész társaság hangosan felröhögött. A fiú kilépett a tömegből és elindult az öltözők felé. Az utolsó pillanatban visszafordult és intett egyet a barátainak, majd rámnézett és... rámmosolygott.

Ott, abban a pillanatban 17 évnyi elmaradt érzelem kitört belőlem, és olyat éreztem, amit eddig soha. A gyomromban repkedni kezdtek a pillangók és a lábaim megremegtek. éreztem, hogy mostantól minden más!!

Minden más|| Befejezett ||Where stories live. Discover now