9.

1.2K 109 11
                                    

Oscar 08.39
Snälla Felix nej, lämna mig inte igen! Jag klarar inte av det, jag kan inte förlora dig när jag precis fått tillbaka dig. Jag kan inte förlora dig igen, då förlorar du mig

Felix 08.57
Jag har inte lämnat dig, du har inte förlorat mig, men jag kan inte träffa dig som vi brukade. Du är den enda som vet att jag är här och vi måste se till att det förblir så. För nu iallafall.

Du vet parken i utkanten av stan? Där vi hamnade av misstag en gång? Möt mig där runt midnatt

Och snälla Oscar, du får inte säga så!! Jag vägrar att förlora dig och bara tanken får mig att bli galen. Du får inte säga så

Hans sms får mig att fundera. Vad har han egentligen gått igenom under dessa månader? Faktum är att jag egentligen inte vet någonting om hans liv längre, vet knappt vem han är längre. Allt jag vet bygger jag på den korta tid vi fick spendera tillsammans. Jag vet inte mycket om hans bakgrund, bara småsaker som han öppnat upp om under alla våra djupa samtal. Inte heller vet jag vad som hände efter den där kvällen. Vart han tog vägen, vart han har varit, vad han har gått igenom.

Något säger mig att det inte är en lätt historia han kommer att dela med sig av. Något får honom att gömma sig. Gömma oss.

Men jag är fast besluten om att vad han än berättar så kommer jag att stanna. Kommer att stanna vid hans sida, dämpa hans rädsla, hjälpa honom. För trots att älska honom har medfört mycket smärta så är det värt allt. För jag vet att hur dåligt jag än skulle må tillsammans med honom så kommer det aldrig kunna mäta sig med hur dåligt jag skulle må utan honom. Jag behöver honom, som en alkolist behöver alkohol. Som en blomma behöver vatten för att överleva. Så behöver jag honom. För att överleva. För att kunna andas.

Jag måste få honom att öppna ögonen för problemet. För ibland när man blundar så ser man saker som känns omöjliga att ta sig igenom. Men han måste öppna ögonen, öppna upp perspektiven. Det är därför jag finns där. Jag ska se åt honom, vara hans vägledning genom de tuffa tiderna. Vara hans fyr i natten. Leda honom rätt.

Jag vill inte bara visa honom i ord hur jag alltid kommer att stå vid hans sida, mina handlingar ska få tala. Och det första jag ska göra är att dyka upp när han behöver mig. Trots att jag knappt vet vart den där parken ligger så ska jag hitta dit för honom. Hitta honom. Och hjälpa honom.

Off sight // FoscarWhere stories live. Discover now